Nike'tan LeBron James'a Yeni Ayakkabı: Lebron 12

  • 10 yıl önce eklendi
  • 3117 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 62 incelemede 4,84 puan almıştır.
Nike Basketbol All-Star LeBron James için en iyi performanslı ayakkabısını sunuyor.

LEBRON 12, James’in patlayıcı gücünü geliştirirken üç önemli avantajı da bir araya getiriyor: kuvvetli tamponlama, destek ve doğal esneklik.

LeBron James basketbolun en üst düzey rekabetini sergilerken güç, saha vizyonu, verim ve patlamaya hazır hızın olağanüstü bir karışımını gözler önüne seriyor. Sahip olduğu üstün beceri seti onun çok boyutlu oyununun özelliklerine uygun olarak tasarlanmış yenilikçi bir ayakkabı gerektiriyor.

İleriye dönük tasarımları şekillendirmek ve en yenilikçi ayakkabıları oluşturmak için LeBron James gibi dünya çapında bir atletin görüşlerini aldıklarını belirten Nike Basketbol Ayakkabı Başkan Yardımcısı KellyHibler, LEBRON 12’de basketbolun en iyi oyuncusunun performansını arttırmak için mühendislik sanatını ve bilimi bir araya getirdiklerini söyledi.

LABORATUVARDA DOĞDU
Nike'ın Spor Araştırma Laboratuvarı, Nike Basketbol tasarım ekibine derinlemesine atletik performans analizleri ve bilimsel testler temin ederken, LEBRON 12’de bilimsel veri ve analizlerin yeni nesil tamponlama, destek ve esneklik ihtiyacını kanıtladığı bu laboratuvarda doğdu.

Aynı zamanda dünya çapında sporcuların farklı ihtiyaçlarını karşılayan bu bilimsel anlayış James için maksimize edildi. Kurşuni renk seçeneği LEBRON 12 NSRL, yeni ayakkabının laboratuvarda doğuşundan esinlenildi.

HIZ ÖZELLİĞİ
LEBRON 12’nin dış kısmında bulunan beş adet gözle görülür altıgen şeklinde NikeZoomAir torba her adımda hızlandırılmış patlama özelliği sağlarken aynı zamanda doğal hareketi de artırıyor. NikeZoomAir 1995 yılında basketbolla ilk tanıştırıldığında ayakkabıya getirdiği aynı harika tamponlamayı sunuyor. Altıgen şeklindeki NikeZoomAir, basketbol performansı için en gerekli yer olan ayağın baskı noktalarına işleniyor.

Ayak tabanı ile birlikte hafif ve havadar Megafuse üst kısım ağırlığı en aza indiren ve nefes alınabilirliği ve konforu güçlendiren kalıplaştırılmış ikinci bir deri görevini görmesi için tasarlandı.

ÜSTÜN DESTEK
James her oyunda yaklaşık 4,8 km koşuyor.Bir oyuncu bu mesafede ortalama 1000 kez yön değiştirirken yüksek darbe ve bükülmeye karşı direnecek şekilde rahat ve destekleyici bir ayakkabıya ihtiyaç duyar. DynamicFlywire kabloları James’in rakipsiz hız ve güç kombinasyonu için muhafaza desteği sağlıyor. Ayakkabının üst kısmı hedeflenen destek ve koruma sunan Hyperposite kanatlarla beraber hassas bir form için oluşturuldu.




 Nike - 1

Nike - 1

 Nike - 2

Nike - 2

 Nike - 3

Nike - 3

 Nike - 4

Nike - 4

 Nike - 5

Nike - 5

 Nike - 6

Nike - 6

İlgili etiketler : Nike, Nike Lebron 12, Basketbol Ayakkabısı, Spor Ayakkabı, Lebron James,

Haber Sahibi

Nike
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Eylül 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 25 Eylül 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2014
  • Trafik

    : 3117

Diğer Nike Haberleri

Benzer Haberler

  • Nike Lebron James'e Onuncu Özel Seri Ayakkabı: Nike Lebron X

    Lebron James'e Onuncu Özel Seri Ayakkabı: Nike Lebron X

    Nike tarafından tasarlanan onuncu özel seri LeBron James basketbol ayakkabısı LEBRON X, zaman, basınç ve ısıyla meydana gelen pırlantadan ilhamını aldı. LeBron James, 2012’deki başarılarına...
    13 Kasım 20125837 defa incelendi
  • Nike Nike Lebron 9 Basketbol Ayakkabısı

    Nike Lebron 9 Basketbol Ayakkabısı

    LeBron James’in dokuzuncu imza serisi modeli, Flywire Teknolojisi ve Hyperfuse üst kısım, Max Air 190 ve Nike Zoom tamponlama dahil bir dizi performans avantajını bir araya getiriyor. N...
    20 Eylül 20114571 defa incelendi
  • Nike Kevin Durant'ın Yeni Ayakkabısı Nike KD7 Görücüye Çıkıyor

    Kevin Durant'ın Yeni Ayakkabısı Nike KD7 Görücüye Çıkıyor

    Nike, Durant’ın yedinci imza serisi ayakkabısını En Değerli Oyuncu ve en dinamik basketbol oyuncularına hitap edecek kriterlere uygun şekilde tasarladı. KD7 Nike’ın öncü performans yenilikle...
    26 Haziran 20142232 defa incelendi
  • Nike Kevin Durant’ın Dönüşüme En Açık Ayakkabısı: KD VI

    Kevin Durant’ın Dönüşüme En Açık Ayakkabısı: KD VI

    Nike’ın görücüye çıkarttığı Kevin Durant serisindeki altıncı basketbol ayakkabısı KD VI hassasiyetle performansı buluşturuyor. Durant’ın gelişen oyun tarzına göre tasarlanan ayakkabının göz ...
    29 Haziran 20132736 defa incelendi
  • Nike The Nike Free TR FİT 4 Breathe

    The Nike Free TR FİT 4 Breathe

    Nike’ın fitness için tasarladığı The Nike Free TR FİT 4 Breathe, en zor ve etkili spor aktiviteleri için geliştirildi. Nike Flywire teknolojisine sahip hafif ayakkabı, üzerinde bulunan özel ...
    17 Haziran 20141659 defa incelendi