Adidas D Rose 4.5'u Basketbol Dünyası ile Buluşturdu

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2605 defa incelendi
  • Puan : star star star 175 incelemede 2,93 puan almıştır.
adidas, Chicago Bulls oyun kurucusu Derrick Rose’un imzası taşıyan ve Rose’un basketbol aşkını temsil eden yeni D Rose 4.5’u basketbol dünyası ile buluşturdu.

adidas, Chicago Bulls oyun kurucusu Derrick Rose imzalı, premium ürün yelpazesinin en son üyesi D Rose 4.5 özel basketbol ayakkabısını tanıttı. D Rose 4.5, oyuncunun basketbol sahasındaki eşsiz doğal içgüdülerinden esinlenen özel, kişisel bir tasarım sunuyor.

D Rose 4.5, yeryüzündeki en hızlı ve en eşsiz hayvanları temsil eden fonksiyonel ve şık deseni ile tamamen yeni hibrit deri üst kısım tasarımının yanı sıra, Derrick’in tarza dair yüksek standartlarını da karşılıyor. SPRINTWEB ve SPRINTSKIN hibrit deri üst saya, ayakkabının yanlarındaki desteği güçlendirirken, en üst düzey performans için orta kısımdaki Crazyquick dış taban ile uyum gösteriyor.

D Rose 4.5 aynı zamanda GEOFIT teknolojisine sahip, tamamıyla yeni asimetrik tasarım ve kalıplı EVA bileklik ile daha yüksek konfor için ayağa daha doğal, ergonomik şekilde oturan artırılmış bilek dolgusuna sahip. SPRINTFRAME güç ve istikrar eklerken tabanda, sahadaki en hafif, esnek ve destekli hareketi sağlamak üzere yüksek kaliteli enjeksiyon kalıplama EVA kullanılıyor. Diğer detaylar arasında, bilek kısmı ile dilde dikkat çekici şekilde yer alan özel “D” harfi etrafına dolanan üç gül yaprağı ile ortada “1” rakamından oluşan D Rose logosu da bulunuyor.

Tüm dünyada sekiz renk kombinasyonu ile sunulan ayakkabının üç lansman rengi ise; kırmızı, gri, siyah renk kombinasyonları ile dikkat çekiyor. Yeni adidas D Rose 4.5 basketbol ayakkabısı 420 TL'lik satış fiyatıyla Şubat ayı itibariyle tüm adidas mağazaları ve yetkili adidas satış noktalarında basketbol severlerin beğenisine sunuluyor.



 Adidas - 1

Adidas - 1

 Adidas - 2

Adidas - 2

 Adidas - 3

Adidas - 3

 Adidas - 4

Adidas - 4

İlgili etiketler : Adidas, Basketbol Ayakkabısı, Spor Ayakkabı, Derrick Rose, D Rose 4.5,

Haber Sahibi

Adidas
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Şubat 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 17 Şubat 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2014
  • Trafik

    : 2605

Diğer Adidas Haberleri

Benzer Haberler