adidas Originals Sonbahar/Kış 2021 Blue Version Koleksiyonu

  • 2 yıl önce eklendi
  • 806 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 1 incelemede 5 puan almıştır.
adidas Originals, Sonbahar/Kış 2021 için ilk Blue Version koleksiyonunu sunarken yeni bir yaratıcı yolculuğa çıkıyor. Orijinal parçaların yer aldığı giyim koleksiyonu, arşivdeki ikonik parçaları yeniden kodlayarak markanın zengin mirasına saygı gösteriyor.
 
Koleksiyon, lüks malzemeleri ve sıra dışı kesimleri birleştirerek spor kodlarını stil odaklı bir mercekle korkusuzca yeniden tasarlıyor. Adından da anlaşılacağı gibi, koleksiyonun genelinde görülen cesur bluebird rengi, birkaç sezon boyunca spor giyimin olanaklarını cüretkar ve yaratıcı bir şekilde yeniden yorumlayacağı bir platform sunuyor.

adidas Originals, koleksiyonun lansmanını kutlamak ve giyime yeni bir anlam kazandırmak için moda fotoğrafçısı Pierre-Ange Carlotti'yi, film yapımcısı Ganna Bogdan ve müzisyen Duckwrth'un başrollerini paylaştığı bir kampanya başlattı.

adidas Originals bu koleksiyon ile mavinin duygusal niteliklerini ve iki yaratıcı yıldız için ne anlama geldiğini araştırıyor. Etkileyici görüntüler, ince çerçeveler ve dikkatle düşünülmüş renk paletleri ile hayata geçirilen Carlotti'nin benzersiz lensi, spor giyim ve modanın dilini birleştiriyor ve adidas Originals'ın rakipsiz tarihine cesur bir övgü ve sürekli gelişmeye yönelik çarpıcı gücüyle sonuçlanıyor.
Zamansız Beckenbauer eşofmanına yeni bir dokunuş getiren kadın koleksiyonu, ikonik üst kısmın büyük boy bir tekrarını ve klasik pantolonun kesme panelleriyle dolu dar kesimli bir versiyonunu içeriyor. Erkek koleksiyonu güncellenmiş kesimler ve birinci sınıf malzemelerle yükseltilmiş efsanevi üst ve pantolonlardan oluşuyor.

Sonbahar/Kış 2021 koleksiyonunun üç parçası ise tamamen siyah görünüme sahip. Kadın Asimetrik Eşofman Üstü, klasik bir stili yeniden hayal ediyor ve birinci sınıf pamuklu fitilli kumaştan oluşuyor.  Saten 3 şerit detayıyla kapatılan bir çift Dokuma Adibreak Pantolon ile de uyumlu bir görünüm sağlıyor.

Koleksiyonun öne çıkan parçası; kadın ve erkek stilinin birleştiği  ikonik trençkot. Spor giyimi klasik stil ile ayırt edici bir şekilde harmanlayan, her detayda cesur kesimler, mavi yüzeyler ve arşivdeki futbol forma sponsoru logosundan ilham alan tipografik baskılar bulunuyor.

Spor giyimin nasıl görünebileceği, hissedilebileceği ve ilham verebileceğine dair algılara meydan okurken stili yeniden tanımlayan ilk adidas Originals Blue Version koleksiyonu, 15 Eylül'de tüm dünyada adidas.com.tr/BlueVersion, seçkin adidas mağazalarında ve seçkin perakendecilerde satışa sunulacak.



 adidas Blue Version Koleksiyonu - 1

adidas Blue Version Koleksiyonu - 1

 adidas Blue Version Koleksiyonu - 2

adidas Blue Version Koleksiyonu - 2

 adidas Blue Version Koleksiyonu - 3

adidas Blue Version Koleksiyonu - 3

 adidas Blue Version Koleksiyonu - 4

adidas Blue Version Koleksiyonu - 4

 adidas Blue Version Koleksiyonu - 5

adidas Blue Version Koleksiyonu - 5

 adidas Blue Version Koleksiyonu - 6

adidas Blue Version Koleksiyonu - 6

 adidas Blue Version Koleksiyonu - 7

adidas Blue Version Koleksiyonu - 7

 adidas Blue Version Koleksiyonu - 8

adidas Blue Version Koleksiyonu - 8

 adidas Blue Version Koleksiyonu - 9

adidas Blue Version Koleksiyonu - 9

İlgili etiketler : Adidas, Adidas Koleksiyonları, Beyonce,

Haber Sahibi

Adidas
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Eylül 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 10 Eylül 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2021
  • Trafik

    : 806

Diğer Adidas Haberleri

Benzer Haberler

  • Adidas Adidas & Beyonce IVY Park Rodeo Koleksiyonu 2021

    Adidas & Beyonce IVY Park Rodeo Koleksiyonu 2021

    Kovboyların özgün ve taklit edilemez tarzından ve inkar edilemez etkisinden ilham alan “IVY Park Rodeo” koleksiyonu, Amerikan Batı kültürü üzerindeki müthiş etkisini kutluyor. Koleksiyon, si...
    9 Ağustos 2021827 defa incelendi
  • Adidas Adidas İlkbahar/Yaz 2015 ZX FLUX Ayakkabı Koleksiyonu

    Adidas İlkbahar/Yaz 2015 ZX FLUX Ayakkabı Koleksiyonu

    İlk kez 1989 yılında satışa sunulduğunda, bir ayakkabıdan çok daha fazlasını ifade eden ZX 8000’in yeni nesil temsilcisi ZX FLUX cesur renk kombinasyonları ile sokak stiline yön vermeye deva...
    14 Nisan 20152936 defa incelendi
  • Adidas Adidas Yeni Nesil ZX FLUX Ayakkabısı ile Fark Yaratıyor

    Adidas Yeni Nesil ZX FLUX Ayakkabısı ile Fark Yaratıyor

    İlk kez 1989 yılında satışa sunulduğunda, bir ayakkabıdan çok daha fazlasını ifade eden ZX 8000, yeni nesil temsilcisi ZX FLUX ile sokakları ateşe veren, cesur renk kombinasyonları ile geri ...
    20 Ekim 20142696 defa incelendi
  • Adidas Adidas Originals İlkbahar/ Yaz 2014 Kadın Koleksiyonu

    Adidas Originals İlkbahar/ Yaz 2014 Kadın Koleksiyonu

    adidas, genç markası Originals’ın İlkbahar/ Yaz Kadın 2014 Koleksiyonu’nda, köklerine bağlı kalırken bir dönüşümü yansıtmayı başarıyor. adidas, yeni Originals İlkbahar/ Yaz Kadın 2014 Kole...
    17 Şubat 20141699 defa incelendi
  • Adidas Adidas Swim&Beach Koleksiyonu

    Adidas Swim&Beach Koleksiyonu

    adidas genç, dinamik ve canlı renklerin uyum ve enerjisinden plajda da vazgeçmeyen spor tutkunlarına aradıkları her ürünü Swim&Beach Koleksiyonu ile sunuyor. Maviden yeşile, pembeden mor...
    21 Mayıs 20141819 defa incelendi