Adidas Cafusa İle FIFA 2013 U-20 Dünya Kupası Devam Ediyor

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1138 defa incelendi
  • Puan : star star star 52 incelemede 2,83 puan almıştır.
Türkiye’nin ilk kez ev sahipliği yaptığı FIFA 2013 U20 Dünya Kupası'nda, 24 ülke milli takımının mücadelesi devam ediyor.

Şampiyonanın sponsoru ve resmi maç topu sağlayıcısı adidas ise, düzenlediği yarışma ve kampanyalarla çok sayıda tüketiciye maçları canlı izleme fırsatı sundu.

FIFA tarafından iki yılda bir düzenlenen FIFA 2013 U20 Dünya Kupası heyecanı devam ediyor. 21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen ve Türkiye’nin ilk kez ev sahipliği yaptığı şampiyonada, 24 ülkenin 20 yaş altı milli takımları mücadele veriyor.

FIFA’nın Dünya Kupası’ndan sonra en büyük 2.organizasyonu ve Türkiye’de gerçekleşen ilk FIFA organizasyonu olma özelliği taşıyan şampiyonanın maçları, açılışı Kayseri’de, finali ise İstanbul’da olmak üzere, Antalya, Bursa, Gaziantep, Rize ve Trabzon’da oynanacak.

FIFA 2013 U20 Dünya Kupası’nın ilgi odağı ise, şampiyonanın resmi maç topu sağlayıcısı adidas tarafından geliştirilen Cafusa. UEFA EURO 2012™’de büyük beğeni toplayan Tango 12’yi tasarlayan ekip tarafından yaratılan Cafusa, üstünlüğü kanıtlanmış ileri adidas teknolojileri ile üretildi.

32 panelden oluşan ve termal birleştirme işlemi ile üretilen adidas Cafusa’nın teknolojisi, Tango 12 ile (UEFA Euro 2012™ için özel olarak geliştirilmiş top) benzerlik taşıyor. Topun havada kontrollü bir şekilde uçuşunu sağlamak için termal birleştirme yöntemi ile birbirine eklenmiş bir dizi üçgen panel tamamlıyor. Topun her panelini, krampon-top temasını destekleyen ve top kontrolünü artıran bir doku kaplıyor. Resmi maç topları için belirlenmiş olan tüm FIFA Onay Standartları’nı karşılayan adidas Cafusa, çok sıkı bir test sürecinden geçirildi.
 
FIFA 2013 U20 Dünya Kupası’nda final maçı 13 Temmuz tarihinde İstanbul’da oynanacak. adidas, şampiyona öncesinde başlayan FIFA Fair Play Flag Carrier kampanyası ile 84 çocuğa bu heyecanı yaşatırken, Maç Bileti Hediye kampanyasıyla ise 1040 maç bileti hediye ederek çok sayıda tüketiciye maçları canlı ve ücretsiz izleme fırsatı sundu.




İlgili etiketler : Adidas, Adidas Cafusa, Fıfa 2013 U20 Dünya Kupası,

Haber Sahibi

Adidas
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Temmuz 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2013
  • Trafik

    : 1138

Diğer Adidas Haberleri

Benzer Haberler