Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2406 defa incelendi
  • Puan : star star star 36 incelemede 3,31 puan almıştır.
Pegasus Airlines Ana Sponsorluğunda 5. Kez Alaçatı’da Düzenlenen PWA Windsurf Dünya Kupası’nda 63 Erkek 19 Kadın Sporcu Alaçatı’nın Muhteşem Rüzgarında Ve Yoğun Seyirci Desteği İle Yarışlar Devam Ediyor.

Hergün başka bir mücadelenin yaşandığı yarışlarda sabah seansında 3 yarışın galibi İsviçre adına yarışan Björn Dunkerbeck finallere kalamadı ve Erkekler 4. Yarışın galibi İngiliz Virjin adalarından Finian Maynard oldu. Kadınlar kategorisinde de 4.yarışta sürpriz bir isim Fransız Delphine Cousin 1. Olurken, Çağla Kubat 6. Lena Aylin Erdil 8. oldu.

Şu ana kadar tamamlanan 4 yarış sonrasında Erkeklerde Björn Dunkerbeck liderliğini sürdürürken, Finian Maynard 2. Ben Van Der Steen 3. Sırada yer alıyor. Bora Kozanoğlu 12, Enes Yılmazer 21. Sırada yarışa devam ediyor.
Kadınlar da Karin Jaggi 1. , Sarah Quita Offringa 2. Lena Aylin Erdil 3. Sırada. Çağla Kubat 7. Sırayla yarışa devam ediyor.

Erkekler ve Kadınlar kategorisinde yarışlar devam ediyor.

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası’nda yarışlar hergün saat 11:00’de başlayarak 13 Ağustos Cumartesi günü koşulacak final yarışları ile sona erecek.

Çağla Kubat Windsurf Academy’de Perşembe günü yarışlar sonrasında BMW X1 partisi ile sporcular yorgunluklarını atacaklar. Cuma günü ise yarışlar sonrasında Redbull Nite Ride Party ile gece yapılacak windsurf showla bir ilke imza atılacak.



İlgili etiketler : Pegasus Airlines, Pwa Windsurf Dünya Kupası,

Haber Sahibi

Pegasus Airlines
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Ağustos 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2011
  • Trafik

    : 2406

Diğer Pegasus Airlines Haberleri