Yeni Samsung Galaxy Note10.1 Türkiye'de

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1337 defa incelendi
  • Puan : star star star 20 incelemede 2,7 puan almıştır.
Gelişmiş özellikleri sayesinde, yaratıcılığı ve üretkenliği eşsiz bir tasarımla bir araya getiren Yeni Samsung Galaxy Note 10.1, kristal parlaklığındaki geniş ekranı ile öncekilere göre 4 kat daha zengin bir görüntüleme deneyimi sunuyor.

Dijital medya ve yakınsama teknolojileri alanında dünya lideri olan Samsung Electronics, üretkenlik ve güçlü içerik oluşturma özelliklerini tek bir tablette buluşturduğu Yeni Galaxy  Note 10.1’i, Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung’ın ev sahipliğini üstlendiği basın toplantısında tanıttı. Joung, Yeni Galaxy Note 10.1’in, teknoloji tutkunlarının gözdeleri arasında yer almaya aday olduğunu belirtti. Yeni Galaxy Note 10.1, tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı, Wifi modeli için 1.499 TL, 3G+Wifi modeli için 1.699 TL olmak üzere tüketiciye sunuluyor.

Siyah ve Beyaz olarak iki ayrı renk opsiyonuyla tüketiciyle buluşacak olan Yeni Galaxy Note 10.1; dergi görünümlü arayüzü, çoklu görev opsiyonları, şık tasarımı ve zengin görüntü kalitesiyle kullanıcılara keyifli bir tablet deneyimi vaat ediyor. Ayrıca, tabletin yeni ekranı ve gelişmiş S Pen özellikleri, kullanıcılara eşsiz bir üretkenlik ve yaratıcılık fırsatı sunuyor.

Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung, ürünle ilgili olarak “Yeni Galaxy Note 10.1, Samsung’un değişen tüketici beklentileriyle uyumlu, sürekli inovasyona odaklanan en yeni simgelerinden biri. Yeni Galaxy Note 10.1, tüketicilerin günlük yaşantılarını daha kolay ve eğlenceli hale getirecek şaşırtıcı bir dizi özelliği de barındırıyor. Bu yeni ürünümüzle, önceki Galaxy Note 10.1’in sunduğu üretkenlik ve yaratıcılığı bir adım daha öteye taşıyoruz. Yeni Galaxy Note 10.1 şık ve ince bir çerçeve ile hem teknolojiyi hem de modayı yakından takip edenlere hitap ediyor. Yeni Galaxy Note 10.1, Türk teknoloji tutkunlarının gözdeleri arasında yer almaya aday” dedi.

4 Kat daha Zengin Görüntüleme Deneyimi
WQXGA Super clear LCD (2560x1600) çözünürlüğe sahip 1.9 GHZ Octa Core işlemci ve 3GB RAM ile son derece ince ve hafif bir kasada, en yüksek üretkenlik özellikleriyle sunulan Yeni Galaxy Note 10.1, önceki sürümlere göre 4 kat daha zengin bir görüntüleme deneyimi sunan kristal parlaklığındaki ekranıyla göz dolduruyor.

Dört kat daha fazla piksel yoğunluğu sunarak üstün bir görüntüleme sunan Yeni Galaxy Note 10.1, kullanıcıların en sevdikleri dergi, kitap vb. kaynakları, kullanımı kolay bir panoda düzenleyerek okuma keyfini arttırıyor. Gerek video seyrederken, gerekse dergi veya e-kitap okurken Yeni Galaxy Note 10.1, olağanüstü bir medya kullanım deneyimi sunuyor. Yeni tasarımında yer alan arka kapağındaki şık dokulu dikişli kenarı ile zarafet ve asalet hissi uyandırıyor.

Cihazın geniş ekranı çoklu görev kullanımını mümkün kılıyor. Kullanıcılar, Çoklu Pencere özelliği ile aynı uygulamayı 2 farklı pencerede çalıştırabiliyor ve içeriği bir pencereden diğerine sürükleyerek bırakmak için S Pen’i kullanabiliyor. Kalem Penceresi özelliği kullanıcıların ekrana S Pen ile basitçe çizdikleri bir pencere şekli sayesinde YouTube veya hesap makinesi gibi birçok uygulamaya anında erişmelerini sağlıyor.

Daha yeni bir S Pen ve S Note deneyimi
Yeni Galaxy Note 10.1 Görev Notu, Karalama Defteri, Ekran Notu, Kalem Penceresi ve S Finder gibi Galaxy Note 3’ün güncellenmiş S Pen özelliklerini bulunduruyor. Kullanıcılar, Karalama Defteri özelliği ile internette ilgilerini çeken her türlü içeriği S Pen ile işaretleyerek kişisel bir defter halinde düzenleyebiliyor; toplantı notlarını alabiliyor ya da yeni giysiler veya bir ev tasarım projesi için ihtiyaç listesi hazırlayabiliyor.

Kullanıcı dostu bir arayüze sahip S Note ile kullanıcılar, el yazısıyla notlar alabilmek için S Pen ile hem dosyalarına, hem de not defterlerine erişebilirken, Easy Chart özelliğiyle de elle çizilen görselleri anında daha düzenli çizim ve grafiklere dönüştürülebiliyorlar.

Yeni GalaxyNote10.1 Teknik Özellikler

3G :HSPA+ 21Mbps 850/900/1900/2100 , HSUPA 5.76Mbps

İşlemci

3G / WiFi: 1.9GHz 8 Çekirdekli  Exynos 5420

 

Ekran

10.1 inç

WQXGA (2560 X 1600)

Superclear LCD

İşletim Sistemi

Android4.3 (Jellybean)

Kamera

Arka Yüz: 8 Megapiksel, BSI sensör, Oto-Fokus Kamera, LED Flaş Desteği, Zero Shutterlag

Ön Yüz: 2 MegapikselBSI sensör

Video

- Codec: H.264, MPEG-4, H.263, VC-1, WMV7, WMV8,

SorensonSpark, MP43, VP8, HEVC

- 1080p Full HD video @ 60fps

Audio

- Codec: MP3, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, FLAC*, AMR-NB/WB, Vorbis,

WAV*

*Ultra High QualityAudio ( ~ 192kHz, 24bit) support

- 3.5mm kulaklık girişi, Stereo Hoparlör

Geliştirilmiş S Pen Özellikleri

S Pen Deneyimi

- S Note (Easy Chart), S Planlayıcı

- Temassız Komut: Görev Notu, Karalama Defteri, Ekran Notu, S Finder, Kalem Penceresi

- Direct PenInput

Hizmetler ve Katma Değerli Özellikler

Samsung Apps

 

Google Mobil Hizmetler

Samsung Kies / Samsung KiesAir

Samsung TouchWiz / My Magazine

Samsung Hub

- Video(Preload)

- Kitap / Oyun / Öğrenim /

ChatOn: Mobil İletişim Hizmeti

Samsung WatchON, Samsung Link,Group Play

Samsung KNOX

 

Karalama Defteri, Flipboard, Dropbox, Twitter

Chrome, Search, Gmail, Google+, Maps,

Play Movies, Play Music, Play Store, Hangouts

Voice Search, YouTube, Google Settings, Play Games, Messenger

Bağlantı

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4 & 5 GHz), Wi-Fi Direct, AllShareCast, BT4.0, USB2.0

GPS

GPS + GLONASS

Sensör

Hızölçer, Jiroskop, Jeo-Manyetik, RGB

Hafıza

3GB RAM, 16GBDahili Hafıza,

microSD (64GB’a kadar)

Boyut

243.1 X 171.4 X 7.9mm, 535g (WiFiVersion)

Pil

Standart Pil, Li-ion 8,220mAh





İlgili etiketler : Samsung, Samsung Galaxy Note10.1, Tablet, Samsung Galaxy Note10.1 Özellikleri,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Kasım 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2013
  • Trafik

    : 1337

Diğer Samsung Haberleri

Benzer Haberler

  • Samsung Mobile Samsung Galaxy Note10'un Kamera Özelliği Güçlendirdi

    Samsung Galaxy Note10'un Kamera Özelliği Güçlendirdi

    Samsung, yaşadığınız özel anılarınızı yakalama ve dostlarınızla paylaşmanız için yenilikçi yollar sunmaya öncülük ediyor. Samsung'un bu vizyonu Galaxy Note10'un yeni kamera özellikleriyle bi...
    3 Eylül 2019831 defa incelendi
  • Samsung Samsung Galaxy NotePRO ve TabPRO Serisini Tanıttı

    Samsung Galaxy NotePRO ve TabPRO Serisini Tanıttı

    Samsung, sınıfının en iyisi olma özelliğine sahip, inovasyon odaklı yeni ürünlerle, tablet dünyasında oyunun kurallarını yeniden tanımlıyor      Samsung Electronics, en günce...
    15 Ocak 20141581 defa incelendi
  • Samsung Samsung Galaxy Tab S

    Samsung Galaxy Tab S

    Samsung Electronics, bugüne kadarki en ince ve hafif tableti olan Galaxy Tab S'i tanıttı. Bu Super AMOLED tablet, en gelişmiş ekran teknolojisini çok çeşitli ve özel içeriklerle bir araya ge...
    13 Haziran 20142169 defa incelendi
  • Media Markt Media Markt Samsung Galaxy S20 Ön Satışına Başladı

    Media Markt Samsung Galaxy S20 Ön Satışına Başladı

    MediaMarkt, bugünden itibaren Samsung'un yeni amiral gemileri Galaxy S20, S20+ ve S20 Ultra için ön siparişleri almaya başlıyor. Daha gelişmiş ekrana ve kameralara sahip Samsung Galaxy S20 ...
    12 Şubat 20201718 defa incelendi
  • Samsung Samsung Galaxy Tab A 10.5

    Samsung Galaxy Tab A 10.5" Modelini Tanıttı

    Samsung Electronics, aile bireylerini hem evde hem de yolculuklarda eğlendirecek, gelişmiş ses ve görüntü özellikleriyle dikkat çeken yeni Samsung Galaxy Tab A 10.5" tabletini piyasaya sürd...
    3 Ağustos 20181185 defa incelendi