Samsung Galaxy Tab S

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2171 defa incelendi
  • Puan : star star star star 35 incelemede 4,17 puan almıştır.
Samsung Electronics, bugüne kadarki en ince ve hafif tableti olan Galaxy Tab S'i tanıttı. Bu Super AMOLED tablet, en gelişmiş ekran teknolojisini çok çeşitli ve özel içeriklerle bir araya getirerek rakipsiz bir eğlence deneyimi sunuyor.

Samsung Electronics BT ve Mobil İletişim CEO’su ve Başkanı JK Shin; “İçerik görüntülemek ve tüketmek için giderek daha popüler bir cihaz haline gelen tabletlerde ekran kalitesi kritik önem taşıyor. Zarif ve kolay taşınabilir bir tasarımı benzersiz bir ekran ile bir araya getiren Galaxy Tab S ile Samsung sektörün çıtasını bir kere daha yukarı taşıyor” dedi.

Super AMOLED'le Renkleri Canlandırın
Samsung Galaxy Tab S ile mobil ekran teknolojisinde yeni bir devrim yaratarak gerçek hayattaki renklere daha yakın ve daha zengin renkleri bir arada sunuyor. Cihazın sektör lideri WQXGA (2560x1600, 16:10) Super AMOLED ekranı, Adobe RGB renk kapsamının % 90'ından fazlasını içeriyor; yani, şu ana kadar görülmemiş çeşitlilikte rengi gösterebiliyor. Galaxy Tab S 100.000:1 gibi çarpıcı bir kontrast oranına sahip ve bu oran, siyahları daha koyu ve beyazları daha parlak yaparak daha derin ve gerçekçi görüntüler sağlıyor.

Tabletin Uyarlanabilir Ekranı ortamının renk sıcaklığına ve ortam aydınlatmasına bağlı olarak her yerde ve her zaman en iyi görsel deneyimi sağlıyor. Önceden ayarlanmış profesyonel modları – AMOLED Sinema ve AMOLED Fotoğraf – kullanıcıların ekran ayarlarında manuel uyarlamalar yaparak hem video hem de fotoğraf içeriği için parlak ve dinamik sonuçlara ulaşmalarını mümkün kılıyor. Bunlara ek olarak Galaxy Tab S’in gelişmiş açık havada görünürlük teknolojisi ekran üzerindeki içeriğin parlak, doğal ve kolayca görüntülenir olmasını sağlıyor.

Super AMOLED teknolojisi arka aydınlatma gerektirmediği için, Galaxy Tab S LCD ekranlara göre daha az enerji tüketirken, LCD ekranlı tabletlere göre daha da ince bir tasarıma olanak sağlıyor. 6,6 mm'lik zarif bir profile sahip hafif ve kolay taşınır olan cihazlar sadece 465 g (10,5 inç) ve 294 g (8,4 inç) ağırlıkları ile de dikkat çekiyor. Daha uzun süre dayanan pili ve Ultra Güç Tasarrufu Modu ile Galaxy Tab S, tüketicilerin cihazlarını yeniden şarj etmek zorunda kalmadan saatlerce uygulamalarını kullanabilmelerini sağlıyor.

Özel İçerik Ekosistemi
• Çeşitli sektörlerden lider mobil içerik ve servis sağlayıcısıyla ortaklıklar kurularak hayata geçirilen Galaxy Gifts ile Galaxy Tab S kullanıcılarına özel mobil içerik ve servislerle mükemmel bir eğlence deneyimi sunuyor.
-  Samsung’un dijital dergi ve çizgi roman uygulaması SMAG; Kommiks platformu aracılığıyla Örümcek Adam, Kaptan Amerika, Demir Adam, X-Men gibi birbirinden popüler çizgi romanları Türkçeleştirilmiş versiyonlarıyla Samsung kullanıcılarına ulaştırıyor. Moda, teknoloji, müzik vb. alanlarda Türkiye’nin önde gelen ulusal dergileri de SMAG uygulaması çerçevesinde dijital olarak sadece Samsung kullanıcıları tarafından okunabiliyor.
-  Sadece Samsung müşterileri için geçerli olan Samsung Sinema uygulaması ile yüzlerce harika film kullanıcıları bekliyor. Tab S’in süper AMOLED ekranında filmler keyifle izlenebiliyor.

Samsung ayrıca dünyanın 180’den fazla ülkesinde aylık 16 milyon aktif kullanıcıya müzik dinleme hizmeti sunan dijital müzik servisi Deezer ile Türkiye’deki ortaklığı çerçevesinde Tab S tabletler içerisinde Deezer önceden yüklenmiş olarak satışa sunulacak ve Tab S satın alan herkes, 3 aylık Deezer Premium + üyeliğe ücretsiz sahip olabilecek.

Şık Tasarım ve Pratik Aksesuarlar
Mimari bir estetik anlayışıyla çok güzel bir şekilde tasarlanan ve üretilen Galaxy Tab S, modern ve zarif tasarımı ile de dikkat çekiyor. Samsung bu tasarım kimliğini daha ileriye götürerek, a S’e özel üretilmiş aksesuarları da kullanıcılara sunuyor. Kitap Kapağı aksesuarı, üç farklı görüntüleme açısı sunarak, video izlerken, okurken ve yazarken kendiniz için en rahat pozisyonu seçebilmenize olanak tanıyor. Samsung, Kitap Kapağı´nın koruyucu yapısına daha ince bir tasarımla sahip olmak isteyen kullanıcılar için de, mükemmel bir uyum sağlayan ve hafif bir aksesuar olan Basit Kapağı sunuyor. Özel olarak Galaxy Tab S için tasarlanmış olan yeni ve ergonomik tasarımlı ultra ince Bluetooth Klavye ise cihaza bir klips yardımıyla takılarak istediğiniz her yerde klavye kullanabilmenize olanak sağlıyor.

Galaxy Tab S’de bulunan ve SideSync 3.0'ın kullanıldığı Çağrı Yönlendirme özelliği sayesinde, kullanıcılar telefonları nerede olursa olsun, evin herhangi bir yerinden Galaxy Tab S yoluyla arama yapabilir ve aramalara cevap verebilirler. Kullanıcıların gerçek anlamda çoklu görev yapmalarına da olanak sağlayan Galaxy Tab S ile aynı anda web'de gezinebilir, video izleyebilir, içerik paylaşabilir ve telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Yine Galaxy Tab S’de bulunan Hızlı Bağlantı özelliği sayesinde yakınlardaki cihazları kolayca bulup bağlanabilir ve istediğiniz içerikleri kolayca paylaşabilirsiniz.

Kullanıcıların Parmak İzi Tarayıcısı ile güvenli ve kolay bir şekilde erişerek kendi optimize edilmiş kişisel profillerini yaratmalarını mümkün kılan Çoklu Kullanıcı Modu ve kendi özel ara yüzü ve çocuk dostu uygulamalarıyla özel olarak tasarlanmış Çocuk Modu ise Galaxy Tab S’in diğer öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. 10,5 ve 8,4 inç olarak piyasaya sürülecek olan Galaxty Tab S; Titanyum Bronz, Beyaz ve Kırmızı renklerinde satışa sunulacak.

Galaxy Tab S 8,4 İnç Ürün Özellikleri

Kategori

Özellikler


 

İşlemci

Exynos 5 Octa (1.9 GHz QuadCore 1.3 GHz Quadcore)

Ekran

8,4” 2560x1600 (WQXGA) Super AMOLED

İşletim Sistemi

Android Kitkat (4,4)

Kamera / Flaş

LED Flaşlı 8MP + 2,1 MP Full HD

Video

H.263, H.264 (AVC), MPEG4, VC-1, WMV7, WMV8, VP8

Kayıt : FHD (1920 x 1080) @ 30fps

Oynatma: WQHD (2560 x 1440) @ 30fps

Ses

MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, Vorbis, FLAC

 İçerik Servisleri / Uygulamalar

Papergarden, Profesyonel paket, Çoklu kullanıcı modu, Sidesync 3.0, Gear & Gear fit manager

Ücretsiz Olarak İndirilebilen Uygulamalar

ChatON, Group Play, S-Note, S Translator, Samsung Link, Scrapbook, Story Album, Video Editor,

Gear Manager, Gear Fit Manager, Samsung Smart Switch, Samsung Level, E-meeting, Kids Mode, Kids Piano (Ding Dong Tap), S-Console, Hanshow, Hancell, Hanwrite

Google Mobil Hizmetler

Chrome, Gmail, Google Arama, Haritalar, Play Store, Voice Search, YouTube, Google+, Hangouts, Play Books, Play Games, Play Newsstand, Play Movies & TV, Play Music, Drive, Google ayarları, Fotoğraflar

Bağlantı

WiFi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO, WiFi Direct, Bluetooth®4.0, IrLED

GPS

GPS, GLONASS, Beidou (ABD ve Kanada'da desteklenmiyor)

Sensörler

İvmeölçer, Parmak İzi Sensörü, Dönme Sensörü, Jeomanyetik Sensör, Hall Sensör, RGB Ortam Işığı Sensörü

*Yakınlık Sensörü (sadece LTE sürümünde)

Bellek

3 GB (RAM) + 16/32 GB dahili bellek

128 GB'a kadar microSD

Boyutlar / Ağırlık

125,6 x 212,8 x 6,6 mm, 294 g (Wifi) / 298 g (LTE)

Pil

4900 mAh





İlgili etiketler : Samsung, Samsung Galaxy Tab S, Tableti Samsung Galaxy Tab S Özellikleri, Tablet Bilgisayar,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Haziran 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2014
  • Trafik

    : 2171

Diğer Samsung Haberleri

Benzer Haberler

  • Samsung Samsung Galaxy NotePRO ve TabPRO Serisini Tanıttı

    Samsung Galaxy NotePRO ve TabPRO Serisini Tanıttı

    Samsung, sınıfının en iyisi olma özelliğine sahip, inovasyon odaklı yeni ürünlerle, tablet dünyasında oyunun kurallarını yeniden tanımlıyor      Samsung Electronics, en günce...
    15 Ocak 20141582 defa incelendi
  • Media Markt Media Markt Samsung Galaxy S20 Ön Satışına Başladı

    Media Markt Samsung Galaxy S20 Ön Satışına Başladı

    MediaMarkt, bugünden itibaren Samsung'un yeni amiral gemileri Galaxy S20, S20+ ve S20 Ultra için ön siparişleri almaya başlıyor. Daha gelişmiş ekrana ve kameralara sahip Samsung Galaxy S20 ...
    12 Şubat 20201718 defa incelendi
  • Samsung Samsung Galaxy Tab S2 Türkiye'de Satışta!

    Samsung Galaxy Tab S2 Türkiye'de Satışta!

    Galaxy tablet ailesinin en yeni üyesi Galaxy Tab S2, hayatınızı zenginleştirecek ve kolaylaştıracak yaratıcı, gelişmiş özellikler ile benzersiz bir mobilite deneyimini bir araya getiriyor. 1...
    18 Eylül 20151826 defa incelendi
  • Samsung Samsung Galaxy Tab A 10.5

    Samsung Galaxy Tab A 10.5" Modelini Tanıttı

    Samsung Electronics, aile bireylerini hem evde hem de yolculuklarda eğlendirecek, gelişmiş ses ve görüntü özellikleriyle dikkat çeken yeni Samsung Galaxy Tab A 10.5" tabletini piyasaya sürd...
    3 Ağustos 20181185 defa incelendi
  • Samsung Samsung Galaxy Notepro Türkiye'de Satışta!

    Samsung Galaxy Notepro Türkiye'de Satışta!

    Samsung'un yeni nesil tableti Galaxy NotePRO, 12,2 inç'lik geniş ekranı ve verimliliği artıran sıradışı özellikleriyle iş ve eğlence ihtiyaçlarını bir arada karşılayan benzersiz bir seçenek ...
    13 Mart 20141427 defa incelendi