Yapı Kredi Kişiye Özel Tasarruf Programı Kartopu

  • 13 yıl önce eklendi
  • 4209 defa incelendi
  • Puan : star star star 59 incelemede 2,71 puan almıştır.
Birikimleriniz, Yapı Kredi ile “Kartopu” gibi büyüyor!

"Yapı Kredi Kişiye Özel Tasarruf Programı Kartopu" size orta vadeli düzenli yatırım olanağı sunuyor. Vereceğiniz talimatınız doğrultusunda, düzenli olarak sizin ve/veya sevdikleriniz adına, yatırım fonlarının alımı ve sizin için birikimini sağlayabilirsiniz.

Kartopu, kendiniz ve/veya sevdikleriniz için vereceğiniz talimatınız doğrultusunda düzenli olarak sizin ve/veya sevdikleriniz adına, yatırım fonlarının alımı ve sizin için birikimini sağlayan, orta vadeli kişiye özel tasarruf programıdır. Kartopu kapsamında, Risk Profili Analizi Anketi ile risk ve getiri beklentileriniz tespit edilerek size özel fon sepeti seçiminize sunulur. Kartopu, belirleyeceğiniz sıklıkta, seçtiğiniz fon sepeti alımını otomatik olarak gerçekleştirerek birikimlerinizde size yardımcı olur.

Minik Adım
Kartopu altında yer alan Minik Adım fonu ile çocuklarınız adına şimdiden birikim yapmaya başlayabilir ve/veya daha güzel bir gelecek için sevdiklerinize Minik Adım hediye edebilirsiniz. Minik Adım işlemlerinizi Şubelerimizden veya İnternet Bankacılığı’ndan yapabilirsiniz. Minik Adım fonu bozum işlemleri sadece şubelerimizden yapılabilmektedir.

Minik Adım içeriğindeki 100% Yapı Kredi Bankası A.Ş. A Tipi Karma Fon (YFAK2) ile uzun vadeli yatırım ve birikim yapabilme imkanı sağlamaktadır.

Riskin Dağıtılması:
Risk Profili Analizi Anketi sonucunda seçiminize sunulan fon sepeti en az 2 farklı Yapı Kredi Bankası Fonundan* oluşacaktır. (Size sunulan yatırım fonu sepetine Kartopu sisteminde bulunan başka bir Yapı Kredi Bankası Fonunu ekleyebilir veya sepetinizden çıkarabilirsiniz.) Düzenli olarak birden fazla yatırım fonuna yatırım yapmanız sağlanarak, yatırımlarınızın farklı risk gruplarında yer alan yatırım fonlarında değerlendirilmesi sağlanır.

Düzenli Yatırım
Vereceğiniz talimat doğrultusunda düzenli olarak, belirlemiş olduğunuz fon sepeti ve miktarlarda fon alımlarınız gerçekleşir. Talimatınızı bir kere vermeniz yeterlidir. Kartopu, sizin için belirlediğiniz dönemlerde Fon sepetinizi oluşturan Fon Alımlarını adınıza yapacaktır.

Esneklik
Sizin adınıza otomatik olarak alacağımız yatırım fonlarını, dilediğiniz zaman, dilediğiniz miktarda bozdurabilir** ve nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Ayrıca, dilediğiniz zaman toplu ödeme gerçekleştirerek, yatırımlarınızı büyütebilirsiniz.

Bilgilendirme
Finans piyasalarında oluşan gelişmeler doğrultusunda, seçiminize sunulan fon sepetinde değişiklik olması durumunda, yeni fon sepeti seçenekleri hakkında tarafınıza bilgi verilerek, yine talimatınız doğrultusunda bir sonraki dönemden başlayarak otomatik fon alımları yeni oluşturacağınız fon sepeti çerçevesinde gerçekleştirilebilecektir.

Kartopu Nasıl Çalışır?
Risk Profili Analizi Anketini cevaplayarak, risk ve getiri beklentilerinize uygun fon sepeti seçiminize sunulacaktır. Sizin belirlediğiniz tarih ve sıklıkta, belirleyeceğiniz fon sepeti otomatik olarak alınacaktır. Kartopu’nda biriken yatırım fonlarınızı dilediğiniz zaman, dilediğiniz miktarda o günkü fon fiyatı ile bozdurabilirsiniz. Ayrıca, dilediğiniz zaman toplu ödeme yapabilirsiniz.

Nasıl Kartopu Talimatı Verebilirsiniz?
Kartopu talimatı vermek için size en yakın Yapı Kredi şubesine uğrayarak, müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilir veya www.yapikredi.com.tr internet sitesi aracılığı ile talimat verebilirsiniz.

* Minik Adım 100% Yapı Kredi Bankası A.Ş. A Tipi Karma Fon (YFAK2) içermektedir.
** Minik Adım bozum işlemleri sadece şubelerimizden yapılabilmektedir.


İlgili etiketler : Yapı Kredi, Kişiye Özel Tasarruf Programı, Kartopu,

Haber Sahibi

Yapı Kredi Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Ocak 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Trafik

    : 4209

Diğer Yapı Kredi Bankası Haberleri

Benzer Haberler

  • GittiGidiyor Kartopu Fikir Yumağı Ürünleri Gittigidiyor.com'da

    Kartopu Fikir Yumağı Ürünleri Gittigidiyor.com'da

    Kartopu, Fikir Yumağı Tasarım Yarışması kapsamında 2013 yılında başlattığı sosyal sorumluluk projesi ile sevgililer gününde sanatçıların çok özel örgü tasarımlarını satışa sunuyor. Korunmaya...
    12 Şubat 20141588 defa incelendi
  • Sabri Özel Sabri Özel Türk Tekstil Sektörünün Geleceğini Anlattı

    Sabri Özel Türk Tekstil Sektörünün Geleceğini Anlattı

    İstanbul Ticaret Odası tarafından, 24 Mart 2011 Perşembe günü düzenlenen, Türk Tekstili’nin Geleceği‘nin masaya yatırıldığı toplantıda, sektörün yapısal ve güncel sorunları tartışıldı. Teks...
    26 Mart 20114504 defa incelendi
  • Shell Shell, Petroleum Fuarı’nda Halkı Tasarrufa Davet Etti

    Shell, Petroleum Fuarı’nda Halkı Tasarrufa Davet Etti

    Shell , enerji sektörünün dev buluşması Petroleum İstanbul Fuarı’ndaki standında Shell Autogas ürünlerini ve FuelSave tasarruf yakıtlarını anlattı. Yakıt tasarrufu konusunda önemli çalışma...
    7 Nisan 20112575 defa incelendi
  • Akbank Akbank 31 Ekim Tasarruf Günü'nü Coşkuyla Kutluyor!

    Akbank 31 Ekim Tasarruf Günü'nü Coşkuyla Kutluyor!

    Nisan ayından bu yana "Tasarruf Seferberliği" kampanyası yürüten Akbank, 31 Ekim Tasarruf Günü'nde ilköğretim öğrencilerine "Tasarruf Eğitimi" verecek. Akbank, Tasarruf Günü'nde Türkiye ...
    31 Ekim 20122288 defa incelendi
  • Sabri Özel Sabri Özel ile Bu Yaz Rahatlık ve Şıklık Bir Arada

    Sabri Özel ile Bu Yaz Rahatlık ve Şıklık Bir Arada

    Herkese özel tarz kazandıran kalıp ve modelleri ile hazır giyimde farkını ortaya koyan SABRİ ÖZEL, farklı giyim zevkleri ve vücut tiplerini göz önünde bulundurarak hazırladığı İlkbahar-Yaz s...
    12 Haziran 20126459 defa incelendi