Victoria's Secret'ın Yeni Mağazası Vadİstanbul'da Açdı

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1226 defa incelendi
  • Puan : star star star star 32 incelemede 3,53 puan almıştır.
Victoria's Secret'ın efsanevi iç çamaşırları, ev ve spor giyim ürünleri, ikonik ödüllü kokuları, vücut bakım ürünleri, aksesuarları ve PINK markası Avrupa Yakası'na yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Vadİstanbul'da, 16 Eylül'de yerini aldı.

ÜRÜN YELPAZESİ
Avrupa Yakası'nın yeni alışveriş destinasyonu Vadi İstanbul'da 5. Victoria's Secret büyük metrekare mağazası Sexy Illusions, Body By Victoria, Dream Angels gibi benzersiz koleksiyonların yanı sıra PINK markasının koleksiyonlarını ve ikonik güzellik ürünlerini de sunuyor. Markanın, Bombshell, Tease, Scandalous gibi iknonik ve ödüllü kokuların yer aldığı parfümlerle birlikte, özel formüllü vücut bakım ve güzellik ürünleri, şık detaylarıyla dikkat çeken aksesuarlar ve seçkin bir külot koleksiyonu yer alıyor.

MAĞAZA TASARIMI
Mağaza, 800 m²'ye yayılan göz alıcı ve sofistike yeni mağaza tasarımıyla ön plana çıkıyor. Etkileyici pembe ' siyah bir cepheden giriş yapılan Victoria's Secret mağazasında, meleklerin siyah-beyaz fotoğraflarının sergilendiği galeri, gizemli bir etki yaratıyor. AVM'nin kalbinde, giriş katı, orta alanda konumlanan mağaza geniş ürün çeşitliliğiyle misafirlerine tam bir Victoria's Secret tecrübesi yaşatıyor. Yepyeni bir tasarımla dizayn edilen mağaza sürprizler için ziyaretçilerini bekliyor.




İlgili etiketler : Victoria's Secret, Victoria's Secret Mağazaları, Vadistanbul Avm, Mağaza Açılışı,

Haber Sahibi

Victoria’s Secret
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Eylül 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 19 Eylül 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2017
  • Trafik

    : 1226

Diğer Victoria’s Secret Haberleri

Benzer Haberler