Victoria's Secret Fashion Show'da Yer Alacak Starlar Açıklandı!

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1537 defa incelendi
  • Puan : star star star star 21 incelemede 3,67 puan almıştır.
Sekiz Grammy® ödüllü Rihanna, Selena Gomez ve Grammy® adayı “The Weeknd” 8 Aralık Salı gecesi CBS televizyonunda yayınlanacak olan VICTORIA'S SECRET defilesinde performans sergileyecek.

Victoria’s Secret Melekleri Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel ve Lily Aldridge ile birlikte en yeni Melekler Elsa Hosk, Jac Jagaciak, Jasmine Tookes, Kate Grigorieva, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell, Taylor Hill ve Victoria’s Secret PINK modeli Rachel Hilbert, moda, fantezi ve eğlence dünyasını podyumda bir şölene dönüştüren defileye çıkacak. 180’den fazla ülkede yayınlanan şovda pembe halı röportajları, model profilleri ve dünyanın en tanınmış defilesinin nasıl yaratıldığını gösteren sahne arkası çekimler, ayrıca milyonlarca dolarlık Fantasy Bra yer alacak.

Rihanna, müzik, eğlence ve moda dünyasında fırtına gibi esiyor. Sekiz Grammy ödüllü başarılı sanatçı 54 milyon albüm ve 210 milyon dijital şarkıyla tüm zamanların en çok satan müzisyeni oldu. Bugüne dek 13 single ile 1 numaraya yükseldi. 7 milyardan fazla görüntülenen ve 21 Vevo videosu bulunan Rihanna, YouTube/Vevo kanalında en çok izlenen sanatçı olmanın yanı sıra 81 milyondan fazla takipçisiyle Facebook’taki en popüler sanatçılardan biri. Aynı zamanda bugün en seçkin ve tanınmış moda ve güzellik markalarından bazılarının elçisi ve yüzü.

Şarkılarıyla multi-platin statüsüne ulaşan Selena Gomez’in en son albümü, şarkıcıyı pop sanatçısı olarak yeniden tanımlarken bugüne dek en karmaşık ve ilginç çalışmalarını bir araya getiriyor. 23 yaşındaki şarkıcı Revival adını verdiği son albümündeki parçaları A$AP Rocky ile birlikte yazdı ve besteledi. Albümün ilk single parçası “Good for You,” Billboard’un dijital şarkılar listesine 1 numaradan giriş yaptı, Top 40 radyo listesinde arka arkaya üç hafta 1 numarada kaldı ve Rolling Stone’un 2015’in Şu Ana Dek En İyi 25 Şarkısı” listesinde yer aldı. Revival, sanatçının Billboard albüm listesine 1 numaradan giren ve üç platin alan hit “Come and Get It” şarkısının yer aldığı 2013 tarihli Stars Dance albümünün devamı niteliğinde. Revival, Gomez’in henüz 15 yaşındayken Disney Channel’da kendi dizisinde rol alarak başladığı, Harmony Korine imzalı 2012 yapımı kültleşen “Spring Breakers” filminde önemli bir rolle sürdürdüğü ve bir yandan da dünya çapında 22 milyondan fazla single sattığı kariyerinde yeni bir sayfa açıyor. Albümden çıkan ikinci single “Same Old Love” şimdiden büyük beğeni kazanmış durumda. Gomez bir süre önce yaptığı açıklamayla 2016 yılında “Revival Tour” dünya turnesine çıkacağını duyurdu.

Grammy® adayı, alternatif R&B müzisyeni, bol platin sahibi “The Weeknd”, rekorlar kırmaya devam ediyor. Eleştirmenlerden tam puan alan üçüncü albümü Beauty Behind the Madness, dinleyicilerle buluşmasının ardından 412.000’den fazla sattı, üç hafta arka arkaya Billboard Top 200 listesinde 1 numarada kalarak bu yıl listenin en uzun süre bu pozisyonu koruyan albümü oldu; Apple Music’in tüm albümler listesine 70’den fazla ülkede 1 numaradan girdi ve yaklaşık 100 ülkede ilk 10’da giriş yaptı. Dünya çapında 100 milyon dinleme limitini aşan ilk albüm olmanın yanı sıra Spotify’da 80 milyondan fazla çalınarak bir haftada en çok çalınan şarkı kategorisinde ABD ve dünya rekorlarını kırdı. Beauty Behind the Madness henüz albüm olarak yayınlanmadan önce dünya çapında 1 milyon albüm muadilinden çok satarken, dört şarkısı platin veya multi-platin statüsüne çıktı. “The Weeknd” bu sonbahar sezonunda Beauty Behind the Madness albümünü tanıtmak için The Madness Fall Tour ile turneye çıkıyor.

Yapımcılığını Done+Dusted, inc. firmasının üstlendiği VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW’un yürütücü yapımcıları Edward G. Razek, Monica Mitro, Ian Stewart ve aynı zamanda yönetmenlik koltuğunda oturan Hamish Hamilton.



İlgili etiketler : Victoria's Secret, Victoria's Secret Fashion Show, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jac Jagaciak, Jasmine Tookes, Kate Grigorieva, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell, Taylor Hill, Rachel Hilbert,

Haber Sahibi

Victoria’s Secret
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Ekim 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2015
  • Trafik

    : 1537

Diğer Victoria’s Secret Haberleri

Benzer Haberler