Ülker Çocuk Sanat Atölyesi, Art International'da Açıldı

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1579 defa incelendi
  • Puan : star star star 15 incelemede 3,07 puan almıştır.
Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek sanat fuarında çocuklar için atölye açan Yıldız Holding, Ülker Çocuk Sanat Atölyesi’ni gelenekselleştirdi. Atölye bu yıl ilk kez uluslararası çağdaş sanat fuarı Art International kapsamında da açıyor. 26-28 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenen fuarda tüm küçük sanatçılara açık olacak atölye özel geliştirilmiş içeriği ile dikkat çekiyor. Fuarda çeşitli atölye çalışmalarına katılacak olan çocuklar, özel eğitmenler eşliğinde fuar turu da yapacaklar.

Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker konuyla ilgili şunları söyledi: “ Çocuklara yakın bir marka olarak, çocuk projelerine büyük bir önem veriyoruz. Bugünden Türkiye’nin geleceğine, çocuk projelerine yatırım yapıyoruz. Son 8 yılda, spor, eğitim ve sanat başlıkları altında çocuk projelerine 33 milyon TL yatırım yaptık. Çocukları sanat ile buluşturduğumuz Ülker Çocuk Sanat Atölyesi çok önem verdiğimiz, özel bir proje. İçeriğini her sene geliştirdiğimiz atölyeyi, mümkün olduğunca çok platforma taşıyarak sanatı yeni neslin gündelik hayatının bir parçası haline getirmeyi amaçlıyoruz. Ülker Çocuk Sanat Atölyesi’nde çocuklar sanatın farklı formları ile tanışacaklar. Kalem veya fırça gibi alışageldikleri araçlar dışında da malzemeleri kullanarak da resim yapabileceklerini görecekler. Galeri gezmeyi öğrenecek, fuar kültürü alacaklar. İnanıyoruz ki sanata yakın büyüyen bir nesil daha estetik bir gelecek demektir.”

Geçtiğimiz yıllarda Prof. Dr. Hüsamettin Koçan ve Baksı Müzesi gibi özel birliktelikleri hayata geçiren Ülker Çocuk Sanat Atölyesi, bu sene çok özel bir projeye daha imza attı. Atölyenin içeriğini ve tasarımını tamamen Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü ve Mimar Sinan Üniversitesi İç Mimarlık öğrencilerini hazırladı. Proje için bölüm başkanları tarafından oluşturulan öğrenci grupları, bir aylık yoğun bir çalışma sürecinden geçtiler. Bu proje ile genç sanatçılara henüz okul yıllarında profesyonel bir platform sağlanırken, çocuklar için de özel atölye çalışmaları geliştirildi.



İlgili etiketler : Ülker Çocuk Sanat Atölyesi, Ülker, Çocuk Sanat Atölyesi,

Haber Sahibi

Ülker
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Eylül 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2014
  • Trafik

    : 1579

Diğer Ülker Haberleri

Benzer Haberler