Ülker Saklıköy 3D Sokak Sanatı ile Gerçek Oldu

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1723 defa incelendi
  • Puan : star star star star 34 incelemede 3,71 puan almıştır.
Ülker Saklıköy dünyaca ünlü 3D sokak sanatçısı Manfred Stader ile işbirliği yaparak  “Saklıköy”ün masalsı dünyasını hayata geçirdi. Stader’in resmettiği bu dünya, şimdiye kadar Türkiye’de yapılmış en büyük 3D sokak sanat eseri oldu. Yapımında 6 ana renk ve 36 tonda 25 litrelik akrilik boya kullanılan ve toplam 62 saatte tamamlanan 100 metrekare boyutundaki dev Saklıköy 12-22 Haziran tarihleri arasında Zorlu Center AVM’de sergilenecek.

Güneşin ve toprağın harmanladığı en özel besinlerden olan tahılı bambaşka bir lezzet haline getiren Ülker’in yepyeni bisküvi markası Ülker Saklıköy’ün masalsı dünyası gerçek oldu.

Ülker Saklıköy, şehir hayatının yoğun temposuna dingin bir mola vermek isteyenler için keşfedilmeyi bekleyen bir köyü şehre getirdi.

Marka, dünyaca ünlü 3D sokak sanatının ilk uygulayıcılarından Manfred Stader ile işbirliği yaptı. Sanatçı, şimdiye kadar Türkiye’de yapılmış en büyük 3D sokak sanat eserini hayata geçirerek 100 metrekare boyutunda bir “Saklıköy” oluşturdu. Eser 12-22 Haziran tarihleri arasında Zorlu Center AVM’de ziyaretçilere açık olacak.

Türkiye’deki ilk 4D sokak sanatı çalışması Ülker Saklıköy’den
İki boyutlu alanları çok boyutlu hale getirerek görenlere benzersiz bir interaktif deneyim yaşatması ile tanınan Stader, yaptığı çalışmada 3 boyutlu eserini gerçek öğelerle de birleştirdi. Böylece Türkiye’deki ilk 4D sokak sanatı çalışması Ülker Saklıköy tarafından hayata geçirilmiş oldu.

12-22 Haziran tarihleri arasında Zorlu Center AVM’deki Ülker Saklıköy alanına uğrayan tüketiciler hem bu çok boyutlu dünyanın içinde fotoğraf çektirebilecek hem de alanda sunulan çeşitli sürprizlerle keyifli anlar yaşayacak.



İlgili etiketler : Ülker Saklıköy, Manfred Stader,

Haber Sahibi

Ülker
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Haziran 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2014
  • Trafik

    : 1723

Diğer Ülker Haberleri