Turkcell Küresel Düşünüyor, Yerelde Güçleniyor

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1732 defa incelendi
  • Puan : star star star star 37 incelemede 4 puan almıştır.
Turkcell, tüm iletişim hizmetleri için gerekli temel ekipmanları barındıran operasyon merkezlerinin 35.’sini Malatya’da açtı. Kesintisiz ve kaliteli iletişimin ön koşulu olan operasyon merkezleri, bölgede müşteriyle daha yakın olmayı ve sorunları daha hızlı çözebilmeyi sağlıyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, belirli yerel merkezlerden çevre illere hizmet veren operasyon merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Malatya’da açılan yeni Merkez; ses, SMS, MMS ve internet gibi tüm iletişim hizmetlerinin verilebilmesi için gerekli temel şebeke ekipmanlarını barındıran 35’inci Turkcell Operasyon Merkezi.

Turkcell şebekesinin sunduğu iletişim hizmetinin kalitesi, operasyon merkezlerinden kontrol ediliyor. Yerelleştirilen operasyon merkezleri, hizmet kalitesinin artmasını ve sorunlara çok daha hızlı müdahale edilebilmesini sağlıyor.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Turkcell Şebeke Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlter Terzioğlu şunları kaydetti:

“Teknolojide küresel düşünüp dünyayla rekabet ederken iletişim kalitesi için yerelde güçlenmeye büyük önem veriyoruz.

“Operasyon merkezlerimizi yerelleştirerek hizmet kalitemizi daima en mükemmel seviyede tutmak bizim için çok önemli. Böylece Turkcell’lilerin her an her yerde Turkcell ayrıcalığını yaşayabilmesini sağlıyoruz.. Şu anda şebekemizde, çeşitli illerimize konuşlandırdığımız 35 operasyon merkezimiz var. Bu merkezlerin çevre illere de hizmet verdiği düşünülecek olursa, tüm Türkiye’de Turkcell farkının nedeni daha iyi anlaşılacaktır. Turkcell olarak, teknolojide küresel düşünüp dünyayla rekabet ederken iletişim kalitesi için yerelde güçlenmeye büyük önem veriyoruz.”

1.004 metrekare alan üzerine kurulu Malatya Turkcell Operasyon Merkezi, ilk etapta Malatya’ya, sonrasında ise Elazığ ve Adıyaman gibi çevre illere hizmet verecek. Türkiye çapında Turkcell şebekesinin yaklaşık yüzde 3’ü Malatya’dan kontrol ediliyor olacak.



İlgili etiketler : Turkcell, Turkcell Operasyon Merkezi, Malatya,

Haber Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Ağustos 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2012
  • Trafik

    : 1732

Diğer Turkcell Haberleri

Benzer Haberler