Turkcell ile Tüm Resmi İşleriniz Tek Bir Uygulamada

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2013 defa incelendi
  • Puan : star star star 42 incelemede 2,98 puan almıştır.
Turkcell Resmi İşlerim uygulaması sayesinde, çocuğunuzun sınav sonuçlarından elektrik faturasına kadar pek çok konuda cepten bilgi edinmek mümkün. 6 ayrı mobil bilgi servisini tek bir uygulamada birleştiren Resmi İşlerim, çoğu kez zahmetli yollardan elde edilen kritik bilgilere cep telefonundan kolaylıkla erişebilmeyi sağlıyor

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bundan böyle Turkcell 3G aboneleri, Resmi İşlerim uygulamasını akıllı telefonlarına indirerek kamu kurumlarıyla ilgili altı başlıkta pek çok farklı soruya anında yanıt bulabilecek.

Resmi İşlerim uygulaması sayesinde; çocuğunuzun Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı okul notlarını, sınav sonuçlarını takip edebilir, mahkemede adınıza açılmış bir dava varsa bilgilerine ulaşabilirsiniz. Sigorta primlerinizin düzgün  ödenip ödenmediğinden emin değilseniz, prim tutarlarınızı bu uygulama ile görebilir, hatta her ay düzenli olarak bildirim alabilirsiniz.

İstediğiniz ikince el aracın hasar durumunu, elektrik faturanızın borç tutarını ve son ödeme tarihini, aile hekiminizin kim olduğunu, ne zaman emekli olacağınızı, emekli iseniz gözlük ve diş haklarınızı ve daha pek çok kişisel bilgiyi Resmi İşlerim uygulaması ile öğrenmek mümkün.

Turkcell 3G abonelerine özel olan ücretsiz Resmi İşlerim uygulaması içindeki hizmetleri tek tek kullanabileceğiniz gibi, birden çok hizmeti kolayca seçerek  bütün bilgileri aynı anda alabilirsiniz
Her an her yerden mümkün olan en hızlı şekilde bilgiye ulaşmayı sağlayan Resmi İşlerim uygulamasında servisleri, tekil sorgulama ile ya da üye olarak kullanmak mümkün. iPhone ya da Android kullanıcıları Turkcell Resmi işlerim uygulamasını T-market.com, App Store ya da Google Play’den ücretsiz olarak indirebiliyor. Abonelerin uygulama içinden gerçekleştireceği servis kullanımları,  ilgili servisin kendi ücret tarifesinden ücretlendiriliyor.

Resmi İşlerim uygulamasında hangi servisler var?
• Milli Eğitim Bakanlığı Veli Bilgi Servisi: Velilerin, çocuklarının eğitim durumları hakkındaki her tür bilgiyi ( devamsızlık, sınav tarihleri, sınav sonuçları, ödev programları, okul duyuruları vb.) SMS ile cep telefonunda takip edebileceği bilgilendirme servisidir.
• Mahkeme Dava Takip Servisi: Dava açılması, icra takibi başlatılması, duruşma tarihi gibi bilgilere adliyeye kadar gitmeden, yalnızca cebinize gönderilen kısa mesajlarla öğrenebilirsiniz.
• SGK Mobil Sorgu Servisi: Bu servis sayesinde, Sosyal Güvenlik Kurumu'na bağlı bir çalışansanız veya emekliyseniz, gelir ve aylık ödeme tutarlarınız, muayene katılım payınız, sigortalı toplam hizmet süreniz, prim ödemeleriniz, gözlük cam ve çerçeve, fizik tedavi, diş tedavileriniz, sağlık hak sahipliği bilgileriniz ve ne zaman emekli olacağınıza dair bilgiler anlık sorgulama ile cebinize gelmektedir.
• Mobil Hasar Servisi: Mobil Hasar Sorgulama servisiyle, ikinci el araç alırken aracın hasar, kaza, poliçe bilgileri anında cebinizde.
• TEDAŞ Fatura Bilgi Servisi: Bu servis ile elektrik faturanızın borç tutarı ve son ödeme tarihini anında ve zahmetsizce cepten öğrenmek mümkün.
• Aile Hekimi Servisi: Aile Hekimim Kim servisi, Sağlık Bakanlığı tarafından size atanmış olan aile hekiminizin ad, soyad, açık adres ve il bilgilerini cep telefonunuza gönderen bir servistir.




İlgili etiketler : Turkcell, Veli Bilgi Servisi, Dava Takip Servisi, Sgk Sorgu Servisi, Mobil Hasar Servisi, Tedaş Fatura Servisi, Aile Hekimi Servisi,

Haber Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Ocak 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2014
  • Trafik

    : 2013

Diğer Turkcell Haberleri

Benzer Haberler