Turkcell Fiber Ayrıcalıkları Anlat Anlat Bitmez

  • 4 yıl önce eklendi
  • 1409 defa incelendi
  • Puan : star star 148 incelemede 2,43 puan almıştır.
Ücretsiz kurulumdan tablet hediyesine, Platinum ayrıcalıklarından TV+ avantajlarına Turkcell Fiber’in faydaları Anlat Anlat Bitmez.

Turkcell Fiber İnternete gelenler modem ve kurulum ücreti ödemez, TV+ dan lifebox'a kadar bir çok uygulamadan ücretsiz yararlanır, hediye tabletini alır ışık hızında İnternetin keyfini çıkarır...

Modem Kullanım Ücreti Yok!
Turkcell Fiber'de modem kullanım ücreti kampanya fiyatına dahildir! Faturanıza ek modem ücreti yansımaz.

Ücretsiz Kurulum Turkcell Fiber'de
Turkcell Superonline'a yeni fiber müşterisi olunması halinde kurulum hizmeti bedeli olan tüm vergiler dahil 300 TL alınmaz. Bu ücret kampanya iptal bedeline dahildir, kampanya fiyatına ek kurulum ücreti ödemezsiniz.

Işık Hızında Evler
Turkcell Fiber ile evinizde internetin keyfini ışık hızında çıkarın. Sevdiğiniz tüm içerikleri beklemeden, hemen izleyin!

Televizyon keyfi TV+'ta, TV+ Turkcell Fiber'de
TV+ ile yüzlerce TV kanalı, en yeni filmler, en heyacanlı spor mücadeleleri birbirinden popüler diziler, belgeseller ve çok daha fazlası sizi bekliyor. Üstelik ev internetinizden de yemeden

Anılarınızı lifebox ile saklayın, Turkcell Fiber hızında yükleyin!
lifebox ile fotoğraflarınız, videolarınız, rehberiniz ve tüm dosyalarınız hep güvende! Üstelik Turkcell Fiber kampanyalarında 100 Mbps yükleme hızı da hediye!

Tablet Hediye!
Fibere yeni gelen ve mevcutta fiber kampanyalarında olan müşterilerimizin 24 ay taahhüt sözüne Samsung Galaxy T290 tablet hediye !

Turkcell Fiber’deki 24 ay taahhütlü belirli kampanyalarda kalma sözü veren müşterilerimize tablet Turkcell Superonline tarafından hediye edilir. Cihaz eve kadar teslim edilir. Kampanyadan cayma durumundna tablet rayiç bedeli cayma hesabına katılır. Cihazlar stoklarla sınırlıdır.

Platinum ile ayrıcalıkların tadını çıkarın!
Turkcell Fiber'de ışık hızında limitsiz internetin keyfini çıkarırken, Turkcell Platinum'un ayrıcalıklı dünyasından da faydalanabilirsiniz!

Hizmet Dondurma
Uzun dönem evinizde olmayacaksanız kullanmadığınız fiber internetinize ücret ödemenize gerek yok Dondurma hizmetimizle fiber internetinizi 3 ay, üstelik senede iki kere dondurabilirsiniz.



İlgili etiketler : Turkcell, Turkcell Superonline, Fiber İnternet, Adsl,

Haber Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Kasım 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 27 Kasım 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2020
  • Trafik

    : 1409

Diğer Turkcell Haberleri

Benzer Haberler