Toshiba, Dijital Evler İçin İlk Kişisel Bulut Depolama Aygıtını Sunar

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1867 defa incelendi
  • Puan : star star star 16 incelemede 3,44 puan almıştır.
TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş., Toshiba’nınilk kişisel bulut depolama aygıtıSTOR.E CLOUD’u duyurdu. Kullanımı kolay depolama merkezi, kullanıcıların genişmedya kütüphanelerini evlerinde güvenle saklamalarını sağlarken, bulutaracılığıyla dosyalara uzaktan erişim ve yayınlama olanağı veriyor. STOR. ECLOUD ile kullanıcılar, verilerine evlerinde ya da tabletleri, akıllıtelefonları veya bilgisayarları ile dışarıdan erişebilecekler.

STOR.E CLOUD, Windows, Android ya da Apple iOS işletim sistemlerini kullanıyorolmasına bakmaksızın her türlü elektronik aygıtla sorunsuz çalışıyor. 3TB’akadar kapasitesi ile kullanıcılar, dizüstü bilgisayarlarındaki müzikleri vetabletlerindeki fotoğrafları yedekleyebilecek, akıllı televizyonlarında film yayınlayabilecekler. Dahası, internet bağlantısı üzerinden dünyanın herhangibir noktasındaki herhangi bir cihazdan STOR. E CLOUD’a erişebilecekler. Böylece kullanıcılar aile üyelerine fotoğraflarını gösterebilecek, arkadaşlarının evinden kendi müzik arşivlerine ulaşabilecek veya televizyonda video oynata bilecekler.

Dünyanın sahip olduğu dijital bilgiler her beş yıl içinde on kat artarken, tüketicilerindeğerli verilerini yedeklemeleri oldukça önem kazanıyor. Evler artıkelektronik aygıtların oluşturduğu ekosistemlere dönüşüyor ve tüketiciler, hemevde hem de ev dışında, verilerini ekrandan ekrana paylaşabilme özgürlüğüistiyorlar.

Tüketicielektroniği pazarının önde gelenlerinden olan Toshiba, STOR. E CLOUD ile tüketici ihtiyaçlarına yönelik eşsiz anlayışı sayesinde tüketicilerintaleplerini karşılayacak ve evdeki bağlantı boşluklarını dolduracak birdepolama merkezi yarattı.

Geriyekalan her şey otomatik olarak yapılır, böylece hemen medya kütüphaneleriniziyedeklemeye başlayabilirsiniz. İstendiği takdirde, yüklemeden sonra dahagelişmiş kurulum ayarlarına erişmek de mümkün.

Bulutdepolama gittikçe önem kazanırken, tüketiciler hala kişisel bilgileriniuzaktaki bir depolama aygıtına koymak konusunda endişeliler. Online yedeklemeçözümlerinin aksine, STOR. E CLOUD verilerinizi bilinmedik bir yerde değil,evinizin güvenliğinde saklamanıza olanak sağlayarak sizi huzursuzluktankurtarır.

Parolaile korunan internet bağlantısı, global erişilebilirlik ve güvenliği bir arayagetiriyor. STOR.E CLOUD, halka açık ve özel bulut uygulamalarının aksine,tamamen sizin tarafınızdan yönetilir, böylece içerik ve erişilebilirlik herzaman kendi kontrolünüz altındadır ve hiçbir zaman üyelik ya da kullanım ücretiödemeniz gerekmez.

Toshiba Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri Türkiye Distiribütörü TNBA.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter, ’’Bulut depolamanın her geçen gün daha da popülerhale gelmesine rağmen, birçok kullanıcı, verilerinin güvenliğinden endişeettiği için hala geleneksel depolama donanımlarını tercih ediyor. STOR.E CLOUD,bu endişeleri gidererek her iki dünyanın da en iyi özelliklerini bir arayatopluyor. Dünyanın her yerinden internet bağlantısı aracılığıyla dosyalaraerişebilme yeteneği ile verileri kendi evinde depolamanın getirdiği gönül rahatlığınıbirlikte sunuyor.” diyor ve ekliyor “STOR.E CLOUD, dijital evde içerikadalarını bir araya getirirken, değerli veriler için güvenli yedeklemesağlıyor. Toshiba, tüketici elektroniği alanında sahip olduğu uzun yıllaradayanan deneyimini kullanarak, tüketicilere ihtiyaç duydukları verilere dünyanınher yerinden erişebilme özgürlüğü sunan merkezileştirilmiş bir depolama merkezisağlıyor.”

AnaÖzellikler

Arayüz:

RJ-45 Ethernet yuvası, USB 2.0 yuvası

Kaplaması:

Mat

Renkler:

Siyah

Kapasite:

2TB, 3TB

Dosyalama sistemi:

NTFS (MS Windows)
*Sürücü, tam Mac uyumluluğu için HFS+ dosya sistemine göre yeniden biçimlendirilebilir

Güç:

AC Güç adaptör kablosu.
Giriş: 100-240V, 650mA
Çıkış: 12V - 2A
EU/UK değiştirilebilir fiş kafası

Boyutlar:

160 (U) x 79 (G) x 191 (Y) mm

Yazılım

Toshiba Canvio Home Software

Sistem Gereksinimleri:

• Windows® XP / VISTA® / Windows® 7
• Ethernet girişi ile ağ bağlantısı
• Internet bağlantısı





İlgili etiketler : Toshiba, Bulut Depolama Aygıtı, Stor. Ecloud,

Haber Sahibi

Toshiba
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Ocak 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2013
  • Trafik

    : 1867

Diğer Toshiba Haberleri

Benzer Haberler

  • Turkcell Turkcell ile

    Turkcell ile "Bulut"a Çıkan Şirket, % 80 Tasarruf Edecek

    Turkcell, bilgi teknolojileri altyapısı ve iş uygulamalarının dakikalar içinde kurulum ve kullanımını sağlayan Turkcell SüperBulut’u işletmelerin hizmetine sundu. İşletmeler bu teknolojiyi, ...
    22 Mart 20122424 defa incelendi
  • ZyXEL Zyxel NSA325 İle Yüksek Performans, Kesintisiz Eğlence

    Zyxel NSA325 İle Yüksek Performans, Kesintisiz Eğlence

    ZyXEL NSA325,  İddialı donanım özellikleriyle dikkat çekiyor. “Hepsi bir arada” medya sunucusu NSA 325, evleri eğlence merkezine dönüştürüyor. Dünyanın önde gelen iletişim ve haberleşm...
    4 Mart 20131779 defa incelendi
  • Eti ETİ'den Eskişehir'in Olimpiyat Gururu Gamze Bulut'a Destek

    ETİ'den Eskişehir'in Olimpiyat Gururu Gamze Bulut'a Destek

    Eskişehir’de kurulan yarım asırlık köklü bir geçmişe sahip ETİ, kentin yetiştirdiği ve 2012 Londra Olimpiyatları’nda Türkiye’nin atletizmdeki gururu olan Gamze Bulut’u üstün başarısından dol...
    16 Ağustos 20122178 defa incelendi
  • Rings AVM Bulut Duman Rings AVM'de!

    Bulut Duman Rings AVM'de!

    Birbirinden güzel şarkılarıyla içinizi ısıtacak Bulut Duman, 29 Ekim Cumartesi saat 17.00'de Rings AVM'de! Sancaktepe'nin ilk AVM'si Rings Alışveriş Merkezi, Yaptığı Albüm ve çektiği kliple...
    28 Eylül 20161457 defa incelendi
  • Türk Telekom Türk Telekom,Uluslararası Bulut Güvenlik Birliği’ne Katılan İlk Türk Şirketi Oldu

    Türk Telekom,Uluslararası Bulut Güvenlik Birliği’ne Katılan İlk T

    Bulut bilişimi çözümlerinde en üst düzeyde güvenliğin sağlanması amacıyla kurulan uluslararası Bulut Güvenlik Birliği’ne Türkiye’den katılan ilk şirket Türk Telekom oldu. Türkiye’nin öncü i...
    2 Temmuz 20131414 defa incelendi