Zyxel NSA325 İle Yüksek Performans, Kesintisiz Eğlence

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1776 defa incelendi
  • Puan : star star star 25 incelemede 2,84 puan almıştır.
ZyXEL NSA325,  İddialı donanım özellikleriyle dikkat çekiyor. “Hepsi bir arada” medya sunucusu NSA 325, evleri eğlence merkezine dönüştürüyor.

Dünyanın önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı ZyXEL, iddialı donanım özellikleriyle dikkat çeken ZyXEL NSA300 serisinin güçlü üyesi NSA325 ile yüksek depolama kapasitesi ve yüksek performanslı HD video izleme keyfi sunuyor. Ev ve ofislerde yüksek performanslı, çok fonksiyonlu medya sunucu serisi isteyenler için ideal bir çözüm olan NSA325, zengin özellikleriyle, mekânları eğlence merkezine dönüştürüyor.

NSA325 ile yüksek depolama kapasitesi
Son kullanıcıların bilgilerini birkaç CD’ye sığdırabildikleri, kurumların ise verilerini eski yöntemlerle depoladıkları günler geride kaldı. Veri miktarı her geçen gün artıyor. Son zamanlarda yayımlanan rapor ve araştırmalar da internet üzerinden paylaşılan verinin devasa boyutlara ulaşacağını kanıtlar nitelikte. Fotoğraflar, videolar ve müzik dosyaları ile birlikte hızlı bir şekilde artan veri, veri depolama cihaz üreticilerini de değişime zorladı. Bu değişimi zamanında ve ihtiyaçları tam karşılayacak şekilde öngören dünyanın önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı ZyXEL, NSA300 serisinin güçlü üyesi NSA325 modeli ile yüksek depolama kapasitesi ve yüksek performanslı HD video izleme keyfi sunuyor.

Veriye her yerden ve kolayca erişin
Ev ve ofislerde ağ üzerinden erişilebilen depolama ünitesi kurmak isteyenler için cazip bir ürün olan ZyXEL NSA325, yoğun verilerin saklanması ve paylaşılması gibi, tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde tasarlandı. Kişisel bulut avantajı da sunan NSA325, her yerden veriye kolay erişim ve paylaşım gibi avantajları ile beğeni topluyor.

Bulut seçeneği ile uzaktan yönetim mümkün
Küresel çapta 32 bölge ofisi ve iki Ar-Ge merkezi bulunan ve pek çok yeniliğe imza atan ZyXEL,  cep telefonu bilgisayar ve tabletlerin depolama kapasitelerindeki sınırlamayı göz önünde bulundurarak kullanıcılarına “bulut” seçeneği de sunmayı unutmamış. Üründe bulunan zMedia özelliği, “Mobil Bulut” olarak çalışıyor ve akıllı telefon aracılığıyla cihaz konfigürasyonu, dosya oynatma ve indirme gibi işlemlerin uzaktan yönetilebilmesini sağlıyor.

ZyXEL, sadece ofiste değil, evde de en iyi çözümü sunuyor
NSA325, ayrıca akıllı telefon ve tablet PC gibi mobil cihazlardan torrent dosyası gönderen Dropbox ile de uyumlu çalışıyor. Üründeki verilere tablet, bilgisayar veya akıllı telefonlar ile Wi-Fi bağlantısı üzerinden ulaşılabiliyor. Bunlara ek olarak, USB bağlantısı ile film, video ve fotoğraf aktarımı gerçekleştirilebiliyor.
 
YouTube ve Flickr gibi ortamlar için otomatik yüklemeleri de destekliyor
Sistem yedeklemek ve dosya depolamak için yeterli alana sahip NSA325, YouTube ve Flickr gibi ortamlar için otomatik yüklemeleri de destekliyor. Bunun için oturum açıldıktan sonra ürün üzerindeki ilgili klasöre yüklemek istenilen dosyaları sürükleyip bırakmak yeterli.  ZyXEL NSA325, otomatik olarak yükleme işlemini gerçekleştiriyor.
 
Sınıfının en iyisi olan ZyXEL NSA325, kusursuz bir medya merkezi
Sahip olduğu çoklu sunucu teknolojisi, NSA325’i kusursuz bir “hepsi bir arada” medya merkezi yapıyor. PC, dizüstü bilgisayar ve SqueezeBox gibi cihazlarla birlikte iTunes sunucu, SqueezeCenter, blog ya da fotoğraf albümü sunucusu olarak da kullanılabilen ürün, multimedya dosyalarını oynatmayı ve paylaşmayı son derece kolay bir hale getiriyor.

Multimedya keyfini dilediğiniz yere taşıyın
Ev içinde mobil bulut ortam merkezi olarak konumlandırılabilecek NSA325'in yeni mobil uygulamaları, dosyaları kolay bir şekilde yedeklemeye, oynatmaya ve indirmeye olanak sağlıyor. Dropbox ile de uyumlu çalışan NSA325, dosyaları yedekleyebilir ve akıllı telefonlarından veya tablet PC'lerden torrentleri, dilediğiniz yerde ve sanal olarak NSA325'e gönderebilmek olası.

Daha hızlı multimedya akış hızı
Bir 1.6 GHz CPU ve 512 MB bellek ile desteklenen ZyXEL NSA325 2 Bölmeli Power Plus Ortam Sunucusu, evin her odasında daha hızlı mültimedya akış hızı ve eşzamanlı olarak Microsoft Xbox 360, Sony PlayStation 3 veya DLNA TV gibi farklı UPnP ve DLNA sertifikalı cihazlara paylaşım imkanı sağlıyor. iTunes sunucusu, SqueezeCenter, kişisel blog ve fotoğraf albümü sunucusu olarak da kullanılabilecek NSA325, mültimedya içeriklerini bilgisayarlar, masa üstleri ve SqueezeBox üzerinde aktarmayı ve paylaşmayı kolaylaştırıyor.
 
Fotoğrafların ve müziklerin kontrolü tamamen sizde
NSA325’in kullanışlı kullanıcı ara yüzü ile küçük resimlerden dosyaların hızlı bir şekilde ön izlemesini yapabilir ve Web tarayıcınızdan fotoğraf slayt şovlarını hemen oynatabilirsiniz. NSA325 aynı zamanda, müzik çalma listesi hazırlanmasına ve slayt şovu için müzik listesini arka planda oynatmayı mümkün kılıyor. Evde iken, akıllı telefonlar için tasarlanmış bir mobil uygulama olan zMedia sadece videoNSA 325'e kayıtlı fotoğraf ve müzikleri oynatmanıza olanak vermekle kalmaz, aynı zamanda NSA325 sistemini, dosya indirme/yükleme durumunu kolayca kontrol eder veya NSA325'inizi, uzaktan, bilgisayar veya masaüstünüzü açmadan yapılandırmanızı sağlar.

Sadece bir tıkla veri yönetimi ve yedekleme yapabilirsiniz
Geniş medya kütüphanesine sahip, zengin veri yönetimi ve yedekleme fonksiyonları sunan ürün ile YouTube ve Flickr gibi ortamlara otomatik olarak fotoğraf ve video yüklemek de mümkün. NSA325, dosyaların kolaylıkla yönetilmesine de imkân tanıyor. ZyXEL tarafından geliştirilen otomatik sınıflandırma yazılımı zPilot, bilgisayara yüklendikten sonra, gelen dosyaları formatlarına göre sınıflandırıyor ve ilgili klasörlerde depoluyor.
 
Her zaman olduğu gibi yine çevre dostu
Tüm ZyXEL ürünlerinde olduğu gibi, NSA325 de doğa ile dost ve enerji tasarrufu sağlayan birçok “yeşil” tasarım özelliğine sahip.  Örneğin, “Wake-on-LAN” özelliği, kapalı konumda olan cihazı uzaktan açmayı ve dosyalara erişmeyi sağlarken; “Hibernation” desteği ise bir süre veri aktarımı yapılmadığında sabit diski kapatarak hem sabit diskin kullanım ömrünü uzatıyor, hem de enerji tasarrufuna yardımcı oluyor. Enerji programlama özelliği sayesinde ise medya sunucunun hangi saatlerde açılacağı ya da kapanacağı kullanıcı tarafından belirlenebiliyor.
 
Veri depolamak için en uygun çözüm
Ev veya ofis ağına bağlanabilen sabit disk depolama cihazları, ağdaki birden fazla bilgisayarın, aynı anda, aynı depolama alanını paylaşmalarına olanak tanırlar. NAS cihazları, ağdaki PC ve dizüstü bilgisayarlarla büyük verilerin kolay ve maliyet tasarrufu sağlayacak şekilde paylaşılmasını mümkün kılar. NAS cihazları, ofis veya ev ağındaki verileri depolamak ve paylaşmak için en ideal çözümdür.
 
Maliyeti düşük, depolama alanı yüksek
NSA325’in de içinde bulunduğu NAS (Network Attached Storage) cihazları, maliyet tasarrufu ve yönetim kolaylığı ile birlikte; kullanılabilir depolama alanını büyütüp,  daha fazla depolama alanına sahip olmak ve dosya paylaşmak gibi avantajlar sağlar. Mevcut sunucuların değiştirilmesi pahalı bir tercih olacağından, NAS ürünleri ile veriyi ağa depolamak daha uygundur. Ayrıca veri güvenliğini sağlamak ve ağa depolanan müzikleri, video, fotoğraf ve dosyaları yönetmek daha kolaydır.



İlgili etiketler : Zyxel, Zyxel Nsa325, Medya Sunucusu, Depolama,

Haber Sahibi

ZyXEL
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Mart 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2013
  • Trafik

    : 1776

Diğer ZyXEL Haberleri

Benzer Haberler

  • ZyXEL Geniş ve Kapalı Alanlar İçin Kablosuz Çözüm: Zyxel NWA1121-NI

    Geniş ve Kapalı Alanlar İçin Kablosuz Çözüm: Zyxel NWA1121-NI

    ZyXEL, geniş bir alana yayılan kapalı mekanlarda kablosuz bağlantının dağıtımını sağlayan, çok fonksiyonlu, kablosuz erişim noktası (Access point) cihazı NWA1121-NI’yı tanıttı. Gelişmiş özel...
    8 Ekim 20122231 defa incelendi
  • ZyXEL ZyXEL 25. Yılını Kutluyor

    ZyXEL 25. Yılını Kutluyor

    Dünyanın önde gelen ağ teknolojileri şirketlerinden biri olan ZyXEL 25. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. 1989 yılında, Dr. Shun-I Chu tarafından kurulan ZyXEL, kısa süre içerisinde dünyanın l...
    28 Ağustos 20144942 defa incelendi
  • ZyXEL ZyXEL'den

    ZyXEL'den "Hepsi Bir Arada" Kablosuz Mesafe Genişletici Router NB

    Dünyanın önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı ZyXEL, ev ve küçük ofis kullanıcıları için geliştirilen kablosuz router NBG416N’yi Türkiye’de satışa sundu. Ekonomi...
    9 Nisan 20122238 defa incelendi
  • ZyXEL Zyxel, WAP3205 V2 Kablosuz Access Point İle Sınırları Ortadan Kaldırdı

    Zyxel, WAP3205 V2 Kablosuz Access Point İle Sınırları Ortadan Kal

    Dünyanın önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı ZyXEL, WAP3205 v2 kablosuz Access Point’i kullanıcıların hizmetine sundu. Eşsiz performans ve geniş kapsama alanı sunan c...
    6 Şubat 20131968 defa incelendi
  • Toshiba Toshiba, Dijital Evler İçin İlk Kişisel Bulut Depolama Aygıtını Sunar

    Toshiba, Dijital Evler İçin İlk Kişisel Bulut Depolama Aygıtını S

    TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş., Toshiba’nınilk kişisel bulut depolama aygıtıSTOR.E CLOUD’u duyurdu. Kullanımı kolay depolama merkezi, kullanıcıların genişmedya kütüphanelerini evl...
    4 Ocak 20131866 defa incelendi