Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2127 defa incelendi
  • Puan : star star star star 31 incelemede 4,45 puan almıştır.
TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, yeni premium Ultrabook modeli olan Satellite Click 2 Pro P30W’yu tanıttı. Bu üstün ultra- taşınabilir 2’si 1 arada model kolayca notebook’tan tablete dönüşebiliyor ve farklı kullanım amaçları için tam donanımlı bir UltrabookTM ve medya zengini bir tablet seçenekleri sunuyor.

Satellite Click 2 Pro P30W modelinin yenilikçi formatı, tam donanımlı bir Ultrabook™ ile tabletin esnekliğini bir arada sunuyor. Kolayca ayrılabilen aydınlatmalı, çerçevesiz, tam boyutlu klavye kullanıcılara başka bir cihaza gereksinim duymadan yaratıcı ve üretken olmanın özgürlüğünü veriyor. Tek elle kolay takma-çıkarma mekanizması ile kullanıcılar diledikleri ortamda, diledikleri formu kullanarak içeriklerin keyfine varabiliyorlar. Standart klavye veya gelişmiş klavye seçenekleri farklı kullanıcı gereksinimlerine yanıt veriyor. Standart klavye arda arda film izlemek veya hareket halindeyken uzun saatler çalışabilmek için altı saate kadar uzun pil ömrü sunarken, gelişmiş klavye tüm gün çalışma için dokuz saate kadar pil ömrü sunuyor ve entegre 500 GB HDD ile geniş video, müzik veya dosya arşivleri için daha fazla depolama alanı sağlıyor.

Ultra taşınabilir tasarım
Satellite Click 2 Pro P30W modeli yalnızca 11 mm inceliğindeki tablet modu ve 20 mm inceliğindeki notebook modu ile ultra taşınabilir olmasıyla her an her yerde kullanım için tasarlandı. İncelik, hafiflik ve altın rengi dokunuşlu taranmış alüminyum kasası ile estetik unsurlarıyla her ortama uyum sağlayan hem şık, hem de son derece profesyonel bir görünüme sahip.

Üstün eğlence özellikleri
Görsel-işitsel özellikler sayesinde filmler, görüntüler ve müzikler yoğun bir eğlence deneyimi yaşatıyor. Tablette bulunan ve ayarları harman/kardon® tarafından yapılan DTS Sound™ ses iyileştirme özelliği, üstün ses özellikleri sunarken harici bir hoparlöre gereksinim duymayı ortadan kaldırıyor. Full HD (1920 x 1080) IPS ekran ise renklerin canlı ve her detayın net olmasını sağlarken, Çevresel Işık Sensörü LCD’nin parlaklığını çevresel aydınlatma koşullarına göre ayarlıyor. Klavyenin geniş clickpad alanı Windows 8.1 hareket desteği ve mouse olarak kullanılabilmesi açılarından son derece kullanışlı. Cihaz PC olarak kullanıldığında ise kullanıcılar geleneksel bir notebook’un kullanım kolaylığından da faydalanabiliyorlar. Kullanıcılar gelişmiş bir kullanım için Satellite Click 2 Pro P30W modelinin 10 parmak dokunma özelliği ile oyun oynarken veya internette gezinti yaparken farkı hissedebiliyorlar.

Gittiği her yerde üstün UltrabookTM performansı
4. nesil Intel® Dual Core™ i5 UltrabookTM işlemciler ve Intel® HD 4400 grafik işlemciler ile Satellite Click 2 Pro P30W, eğlence amaçlı kullanımda ya da aynı anda çoklu işlemle çalışılırken güçlü ve akıcı bir performans sunuyor. Tablette bulunan 256 GB’a kadar entegre SSD, doküman kitaplıkları ve multimedya dosyaları için geniş depolama alanı sağlarken, hızlı açılış ve hızlı yanıt süresi sunuyor.

İletişimden ve bağlanabilirlikten taviz vermiyor
Üstün Satellite Click 2 Pro P30W, önde bulunan HD web kamerası ve dahili gürültü engelleyici mikrofonları ile kullanıcıları meslektaşları ve arkadaşlarıyla yüksek tanımlı kalitede sürekli yüz yüze iletişimde tutuyor. 5 megapiksel arka kamera ise kullanıcıların fotoğrafların odaklanma ve pozlama özelliklerini ekrana dokunarak kolayca ayarlayabildikleri otomatik odaklanma özelliğine sahip.

Satellite Click 2 Pro P30W hangi modda kullanılırsa kullanılsın, tablette ve klavyede bulunan giriş ve soketlerle bir dizi bağlantı özelliği sunarak farklı gereksinimleri karşılayabiliyor. Tablet, ilave ekranları bağlayarak nefes kesen 4k içeriklerin izlenebildiği uyumlu televizyonlarda Ultra HD çıkışını destekleyen mikro-HDMI®-çıkış bağlantısına sahip. Ayrıca bir adet tam boyutlu USB 2.0 girişi ve mikro SD/SDHC/SDXC yuvası mevcut.

Bunlara ilave olarak klavye ise, bir adet tam boyutlu HDMI®-çıkış bağlantısı, iki adet tam boyutlu USB 3.0 çıkışı ve dosyaların hızlı şekilde aktarılabilmesi için bir adet tam boyutlu SD yuvasına sahip. Diğer cihazlarla iletişim ve içerik paylaşımı için Intel® WiDiTM ve kablosuz ekran, kablolara gereksinim duymadan kalabalık gruplarla içerik paylaşımına imkan tanıyor.

Satellite Click 2 Pro P30W modeli ayrıca, daha fazla internet hızları için en yeni Wi-Fi ‘802.11ac’ standardını destekliyor ve dahili Bluetooth® 4.0. özelliğine de sahip.

Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W:
Ekran: 33.8 cm (13.3”) Full HD (1920 x 1080), 300 NIT, IPS ekran, kapasitif 10-parmak dokunmatik destek
İşlemciler: UltrabookTM için 4. nesil Intel® Dual Core™ Core i5 işlemciler, Intel® Turbo Boost Teknolojisi 2.0
Grafik işlemciler: Intel® HD grafik işlemci 4400
SSD/HDD: 256 GB’a kadar tablete entegre SSD mSATA ve ilave 7mm inceliğinde klavyeli konfigürasyona entegre 500 GB HDD, gelişmiş klavye ilavesi
Hafıza: 8GB’a kadar DDR3L, 1,600 MHz
Tablet Bağlantıları: 1x Ultra HD çıkışını destekleyen Micro HDMI®-bağlantısı, tam boyutlu 1 x USB 2.0 girişi, mikro SD/SDHC/SDXC yuvası, Mikrofon/Kulaklık Kombo çıkışı
Klavye Bağlantıları: 1x Ultra HD çıkışını destekleyen HDMI®-çıkışı, 2x tam boyutlu USB 3.0 girişi 1 x Sleep-and-Charge (Uyku Modunda Şarj özellikli), 1x tam boyutlu SD/SDHC/SDXC yuvası, Mikrofon/Kulaklık Kombo çıkışı
İletişim: Intel® Çift Bant Kablosuz-AC 7260, Bluetooth® 4.0, Intel® WiDi™, kablosuz ekran, stereo mikrofonlu HD ön web kamera, 5 MP otomatik odaklanmalı arka yüz kamera, Çevresel Işık Sensörü özellikli
Ses: DTS Sound™ harman/kardon® ayarlı gelişmiş ses özelliği, Sleep & Music (Uyku Modunda Müzik Dinleme özelliği)
İşletim Sistemi OS: Windows 8.1 Update 64 bit
Batarya ömrü: Gelişmiş klavye dock ile 9 saate kadar (ilave batarya ve entegre HDD dahil)
Renk: Altın rengi dokunuşlu tarama yüzey kaplama
Boyutlar: Tablet: 331 x 215 x 11 mm, UltrabookTM: 331 x 249 x 20 mm (gelişmiş klavye ile 23 mm)
Ağırlık: Tablet: 1.05 kg, UltrabookTM: 2.05 kg/2.32 gelişmiş klavye ilavesi ile



 Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W - 1

Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W - 1

 Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W - 2

Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W - 2

 Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W - 3

Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W - 3

İlgili etiketler : Toshiba, Tablet, Bilgisayar, Toshiba Ultrabook,

Haber Sahibi

Toshiba
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Ekim 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 14 Ekim 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 2127

Diğer Toshiba Haberleri

Benzer Haberler