The Body Shop'tan Blueberry Özel Serisi

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1817 defa incelendi
  • Puan : star star star star 42 incelemede 4,05 puan almıştır.
Tıpkı ilk aşk gibi, ilk body butter deneyimi de unutulmaz. The Body Shop’un ikonik serisi Blueberry (yaban mersini), özel bir koleksiyonla geri dönüyor. Doğanın sunduğu en rafine ve naturel içeriklerle üretilen bu seri yoğun nemlendirme özelliğiyle teninize bir sevgili dokunuşunu taşırken aynı zamanda nefis kokusuyla da cezbediyor.

Sevgililer Günü’ne özel olarak yeniden lanse edilen Blueberry Serisi, Gana’da üretilen Shea ve kakao yağlarını içeriyor. Cilde nem kazandıran ve cildi koruyan Shea yağı ile yumuşaklık veren kakao yağlarının bileşiminden oluşan bu özel seri, şahane kokusuyla da gönülleri fethediyor. Blueberry Body Butter ise, E vitaminince zengin yaban mersini çekirdeği ve yağ asitlerinden oluşan içeriğiyle uzun süreli nemlendirme sağlıyor ve cildin beslenmesine yardımcı oluyor.

The Body Shop’un kurucusu Anita Roddick tarafından, ilk defa 1992 yılında Mango aromasıyla doğan  body butterların bugün 20’yi aşkın çeşidi bulunuyor. Dolaptan çıkmış bir tereyağının kıvamında olması amaçlanarak yaratılan ve kıvamları daha da yoğun hale getirilen body butterlar; meyve, fındık ve çiçeksi kokularıyla nem verirken aynı zamanda modunuzu yükseltiyor.  

HER İKİ SANİYEDE BİR BODY BUTTER
20 yılı aşkın süredir The Body Shop’un en çok satılan ürün gamı olan body butterlar, her iki saniyede bir kutu satılıyor. Nefis kokuları, benzersiz aromaları ve zengin nemlendirme içerikleriyle body butterlar tüm zevklere hitap ediyor. Yerel Adil Ticaret içerikleriyle hazırlanan body butterlar hem cildinize iyi geliyor hem de bu içeriklerden  sağlanan gelir yoksul bölgeleri kalkındırıyor.

YAĞ ÜRETİMİNDE YEREL ADİL TİCARET PRENSİPLERİ
The Body Shop tarafından üretilen body butterların içeriğinde her zaman Yerel Adil Ticaret prensiplerine uygun bir şekilde  elde edilen aromalar kullanılmaktadır. Bu prensipler çerçevesinde uygulanan program kapsamında, ürün içerikleri direkt olarak yerel işletmelerden alınmakta, böylece yöre halkının ve ailelerin gelirlerine katkıda bulunulmaktadır. Dünya üzerinde imkanları diğer bölgelerden daha kısıtlı olan yerlerde gerçekleştirilen bu program sayesinde, birçok kişi geleceklerini daha güçlü bir şekilde inşa edebilme fırsatı yakalamaktadır.

Yerel çiftliklerden raflara uzanan bu programla, Babasu’dan Brezilya fındığına, Shea yağından kenevir çekirdeği yağına kadar geniş bir içerik gamı yaratılmaktadır. Halen dünya üzerinde 25 tedarikçiyle çalışan ve sayısı her geçen gün artan bir ağa sahip olan The Body Shop, bu programla 320.000 kişinin hayatına dokunmayı başarmıştır.

YAĞIN GÜCÜNÜ GÖZ ARDI ETMEYİN
Body butter serisinin içerisinde kullanılan Shea Yağı, Gana’nın Tungteiya bölgesinde kurulan kadın kooperatiflerinin çalışmalarıyla elde edilmektedir. Bu ortaklık sonucu 46.000 kişinin hayatında olumlu değişimler olmuştur. The Body Shop, Tungteiya bölgesinde 6 okul, 1rehabilitasyon okulu, 1 sağlık merkezi ve 4 beslenme merkezinin inşa edilmesine katkıda bulunmuştur. Aynı zamanda, 11 kasabaya su kanalları getirerek temiz içme suyu elde edilmesine de katkı sağlamıştır.

BLUEBERRY ÖZEL SERİSİ
BODY BUTTER 200 ml

Blueberry’nin nefis kokusu, yoğun nemlendirme özelliğiyle birleşerek “ilkleri” yeniden yaşatıyor.
Fiyat:39,90  TL

BANYO VE DUŞ JELİ 250 ml
Zengin kremsi özelliğiyle banyo zamanını daha da keyifli kılıyor.
Fiyat:  19,90 TL

VÜCUT LOSYONU 250 ml
Kolayca emilen bu hafif losyon, cilde ipeksi bir yumuşaklık veriyor.
Fiyat: 24,90  TL

VÜCUT PEELINGI 200 ml
Jöle kıvamındaki bu vücut peelingi sizi, dalından yeni koparılmış yaban mersininin nefis kokusuyla sarmalanmaya ve az sonra adeta bir reçel tadacakmışçasına çocuksu bir neşeye davet ediyor.   
Fiyat: 34,90  TL

DUDAK BALSAMI 10 ml
Dudaklarınıza tatlı bir nem ve meyvemsi bir tazelik veriyor.
Fiyat: 9,90 TL

BLUEBERRY SÜNGER
Blueberry görünümlü bu neşeli sünger vücudunuzu ölü derilerden arındırırken aynı zamanda yüzünüze bir gülücük konduruyor.
Fiyat:9,90 TL




İlgili etiketler : The Body Shop, Blueberry Serisi, Banyo Jeli, Duş Jeli, Parfüm, Vücut Losyonu, Vücut Peelıngı, Dudak Balması, Sünger,

Haber Sahibi

The Body Shop
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Ocak 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2014
  • Trafik

    : 1817

Diğer The Body Shop Haberleri

Benzer Haberler

  • Sephora Sephora Banyo Serisi Yenilendi!

    Sephora Banyo Serisi Yenilendi!

    Sephora’nın yenilenen banyo serisindeki 14 farklı koku,  duş keyfini saatlerce süren bir hikayeye dönüştürüyor Sephora’nın yenilenen Banyo Serisi, yeni tasarımları ve birbirinden eşsiz...
    31 Temmuz 201217188 defa incelendi
  • Watsons Ginger & Co'nun Banyo ve Vücut Ürünleri Watsons'ta

    Ginger & Co'nun Banyo ve Vücut Ürünleri Watsons'ta

    Watsons, siz güzellik kraliçelerine retro tarzıyla ışıltı katacak olan ünlü İngiliz markası Ginger & Co’nun banyo ve vücut ürünleri serisini sunuyor. Sıvı Sabun, Vücut Losyonu, Duş Jeli,...
    30 Haziran 20142206 defa incelendi
  • Sephora Sephora İle Babalar Her Zaman Bakımlı ve Yakışıklı!

    Sephora İle Babalar Her Zaman Bakımlı ve Yakışıklı!

    Sephora’nın erkeklere özel bakım serisi ile şımartılma sırası artık babalarda! Yüzlerce farklı ürün seçeneği ve özel hizmet anlayışı ile kadınların gönlünü kazanan Sephora, erkek serisiyle ...
    3 Haziran 20131968 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Nature Secrets Serisi

    Oriflame Nature Secrets Serisi

    Doğanın iyiliklerini sizlerle bulusturan Oriflame Nature Secrets serisi, yüzyillardir faydalari ile bilinen özleri, en son teknoloji ile bulusturarak bakimli bir cilde kavusmanizi sagliy...
    23 Temmuz 20115275 defa incelendi
  • Kérastase Paris Kérastase'ın

    Kérastase'ın "Couture Styling" Serisi ile Yılbaşı Gecesi'nin En H

    Stil sahibi dünya yıldızlarından Gene Tierney’in baştan çıkaran “femme fatale” dalgaları, Marilyn Monroe’nun şekillendirilmiş muhteşem sarı saçları, Audrey Hepburn’un 60’lar topuzu, 80’lerin...
    12 Kasım 20131409 defa incelendi