Sephora Banyo Serisi Yenilendi!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 17189 defa incelendi
  • Puan : star star star 481 incelemede 2,89 puan almıştır.
Sephora’nın yenilenen banyo serisindeki 14 farklı koku,  duş keyfini saatlerce süren bir hikayeye dönüştürüyor

Sephora’nın yenilenen Banyo Serisi, yeni tasarımları ve birbirinden eşsiz yeni kokuları ile çok daha keyifli bir banyo deneyimi sunuyor. Kendini şımartmak isteyenler serinin yenilenen tasarımları, paraben içermeyen&dermatolojik olarak test edilmiş özel formülleri ve taze kokuları ile banyonun keyfine varıyor.  Ürünlerde yer alan ve tüm duyulara hitap eden 14 farklı koku, adeta bir hayal alemine sürüklüyor. Banyo serisi ile Akdeniz’in zengin meyve ormanlarında ya da tropik bir adada hissetmek mümkün oluyor. Yumuşak ve mis gibi kokan bir cilt elde etmeyi sağlayan ürünler, Sephora mağazalarında kendini ödüllendirmek isteyenleri bekliyor.  

SEPHORA VÜCUT PEELING’LERİ
Sephora’nın vücut peelingleri 14 ayrı kokusuyla ve yenilenen eşsiz formülüyle cildi tüm ölü derilerden arındırırken baş döndürücü kokusuyla büyülüyor.
Fiyatı: 19,90 TL

SEPHORA NEMLENDİRİCİ VÜCUT LOSYONU
Banyo sonrasında cildin kurumasını engelleyen ve vücudun ihtiyacı olan nemi cilde veren vücut losyonları yenilenen formülleriyle 14 ayrı koku seçeneğiyle sunuluyor.
Fiyatı: 22,90  TL

SEPHORA NEMLENDİRİCİ VÜCUT KREMİ
Cildin ihtiyacı olan nemi karşılayan ve besleyen vücut kremleri de yine 14 ayrı koku seçeneğiyle sunuluyor. Buram buram kokmak isteyenler duş jelleriyle nemlendiricileri takım olarak alıyor ve  tüm gün boyunca eşsiz kokuların büyüsüne kapılıyor.
Fiyatı: 24,90  TL

SEPHORA BANYO LİFİ
Rengarenk banyo lifleri duş jeli ve peeling’in etkisini arttırırken banyoları da renklendiriyor.
Fiyatı: 3,50 TL

SEPHORA SIVI EL SABUNU
14 farklı kokusuyla elleri temizlerken nemlendiren sıvı el sabunları, kuruyan ellere son veriyor.
Fiyatı: 10,90 TL

SEPHORA BANYO TUZU
14 farklı kokusuyla dolu küvetleri keyfe dönüştüren banyo tuzları yenilenen formülleriyle cilde canlılık veriyor.
Fiyatı: 2,5 TL

YENİ! SEPHORA BANYO KAPSÜLÜ
Sephora’da ilk defa satışa sunulan banyo kapsülleri, ister seyahate giderken  yanınıza alabileceğiniz, ister spor çantanıza atabileceğiniz mini duş jeli kapsülleri. Modunuza  göre istediğiniz aromayı seçip yanınıza alabilir ve banyo keyfini gittiğiniz yerde de sürdürebilirsiniz.  
Fiyatı: 1,90 TL
 EAU DE TOILETTE MİNİ PARFÜMLER
Birbirinden eşsiz kokularıyla banyo keyfini sürdüren  mini parfümler evde, dışarıda, çantada her yerde yardıma koşuyor.
Fiyatı: 10,90 TL
KOKULU MUM
Banyoda ya da evin başka bir köşesinde banyo keyfini ve birbirinden güzel kokuları her an hissetmek için tasarlanan mumlar, hem rahatlatıyor hem de gelen misafirlere evdeki bu kokunun sırrını arattırıyor.
Fiyatı: 9,90 TL
 
14 FARKLI KOKU 14 FARKLI KEYİF!

Bu kokular adeta tüm duyuları harekete geçiriyor!

Pamuk Çiçeği                                                                                                                                         Badem ve keten çiçeği özlerinin beyaz misk ve bal ile harmanlandığı bu özel koku yumuşacık ve pamuksu bir banyo deneyimi sunuyor.

Hindistan Cevizi                                                                                                                               Hindistan cevizi meyvemsi ve şekerli kokular ile harmanlanıyor ve ortaya çıkan koku adeta tüm duyuları uyandırıyor.

Vanilya                                                                                                                                                   Vanilya aroması  yeni yorumu keyifli tropikal bir deneyim sunuyor.

Çikolata                                                                                                                                                 Vanilya ve fındık özleri kakao ile harmanlanarak bu eşsiz çikolata kokusunu yaratıyor.

Toffee / Şekerleme                                                                                                                                  Şeker kamışı özleri, süt ve hindistan cevizi bir araya gelerek cilde adeta şeker kokusu veren bu keyifli kokuyu oluşturuyor.

Mango                                                                                                                                                   Mango, portakal, tutku meyvesi ve kayısı özlerinin harmanı olan bu özel koku adeta güneşin tazeleyici enerjisini cilde yansıtıyor.

Limon Çiçeği                                                                                                                                           Limon ve nanenin bu keyifli harmanı cilde tazeleyici bir ferahlık sunuyor.

Yeşil Çay                                                                                                                                                     Yeşil çay, portakal, bergamot ve amber özleri ile harmanlanarak adeta cildinize neşe katan bu keyifli koku adeta etrafı az önce spa’dan çıkmış hissi ile sarıyor.

Yabanmersini                                                                                                                                        Meyve özleri, şeker ve gül yapraklarının karışımı ciltte kalıcı bir meyve kokusu bırakıyor.

Şakayık
Ahududu ve şakayık çiçeklerinin kokusu ile beyaz misk ve menekşe özleri içeren koku baharın kokusunu banyolara taşıyor.

Portakal Çiçeği
Portakal çiçeği bergamot ve mandalina kokularıyla harmanlanıyor ve tazeliği banyolara getiriyor.

Çilek
Ahududu, yabani çilek ve pamuk şekerinin kokularıyla harmanlanan çilek, çocukluk hatıralarını ve meyvelerin büyüleyici taze kokusuna kapılıp hayallere dalıyor.

Monoi
Portakal çeşnileri, frangipani çiçeği, Hindistan cevizi ve monoi özlerinin harmanlanmasıyla oluşan ve enerji veren tropik karışım adeta güneşi banyolara getiriyor.

Lagün
Nane, ardıç ve sandal çiçeğinin aromalarıyla harmanlanan lagün kokusu adeta okyanusun kokusunu banyolara getiriyor. Okyanusun ve denizin esintileriyle ferahlatıcı bir banyo sunuyor.




İlgili etiketler : Sephora, Duş Jeli, Kozmetik, Banyo Serisi, Koku,

Haber Sahibi

Sephora
  • Eklenme Tarihi

    : 31 Temmuz 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2012
  • Trafik

    : 17189

Diğer Sephora Haberleri

Benzer Haberler

  • The Body Shop The Body Shop'tan Blueberry Özel Serisi

    The Body Shop'tan Blueberry Özel Serisi

    Tıpkı ilk aşk gibi, ilk body butter deneyimi de unutulmaz. The Body Shop’un ikonik serisi Blueberry (yaban mersini), özel bir koleksiyonla geri dönüyor. Doğanın sunduğu en rafine ve naturel ...
    28 Ocak 20141822 defa incelendi
  • Toshiba Toshiba ile Sınırları Aşın Yeniliklerle Tanışın

    Toshiba ile Sınırları Aşın Yeniliklerle Tanışın

    Toshiba, 17-19 Nisan 2011 tarihlerinde Kıbrıs Cratos Premium Otel'de gerçekleştirdiği basın ve satış kanalı toplantısında, en yeni notebook modelleri olan Satellite L, Satellite P, Sat...
    20 Nisan 20113097 defa incelendi
  • Watsons Ginger & Co'nun Banyo ve Vücut Ürünleri Watsons'ta

    Ginger & Co'nun Banyo ve Vücut Ürünleri Watsons'ta

    Watsons, siz güzellik kraliçelerine retro tarzıyla ışıltı katacak olan ünlü İngiliz markası Ginger & Co’nun banyo ve vücut ürünleri serisini sunuyor. Sıvı Sabun, Vücut Losyonu, Duş Jeli,...
    30 Haziran 20142208 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Nature Secrets Serisi

    Oriflame Nature Secrets Serisi

    Doğanın iyiliklerini sizlerle bulusturan Oriflame Nature Secrets serisi, yüzyillardir faydalari ile bilinen özleri, en son teknoloji ile bulusturarak bakimli bir cilde kavusmanizi sagliy...
    23 Temmuz 20115277 defa incelendi
  • BMW BMW, Yeni Yıla Yeni Donanım Paketleri ile Girdi

    BMW, Yeni Yıla Yeni Donanım Paketleri ile Girdi

    2010 yılında 3.500 adetlik satış rakamı ile segmentinde en çok tercih edilen otomobil olan BMW 5 Serisi'nin artık 530d modeli de yeni donanım paketleri ile satılıyor. 2011 yılı itibariyle n...
    31 Ocak 20115212 defa incelendi