Oriflame Nature Secrets Serisi

  • 13 yıl önce eklendi
  • 5276 defa incelendi
  • Puan : star star star star 103 incelemede 3,6 puan almıştır.
Doğanın iyiliklerini sizlerle bulusturan Oriflame Nature Secrets serisi, yüzyillardir faydalari ile bilinen özleri, en son teknoloji ile bulusturarak bakimli bir cilde kavusmanizi sagliyor.

Teninizin Ihtiyaçlari dogrultusunda hazirlanan Nature Secrets serisinde, Besleyici Bugday ve Hindistan Cevizi Özlü, Enerji Veren Nane ve Frambuaz Özlü ve Jojoba ve Mango Özlü olmak üzere 3 farkli çesit bulunuyor.

Nature Secrets Besleyici Bugday ve Hindistan Cevizi Serisi

Herkes nemli ve bakimli bir cilde sahip olmak ister. Bugday proteini cildin nem kaybetmesini önlerken hindistan cevizi yagi, içerigindeki zengin anti-oksidanlar ve E vitamini ile cildin yumusak, nemli ve genç görünmesini saglar.

Nature Secrets Besleyici Bugday ve Hindistan Cevizi Özlü Sivi Sabun: Kremsi sivi sabun, içerigindeki bitkisel yaglar ile ellerinizi derinlemesine nemlendirir.
Temmuz Ayi Özel Fiyati:7.90 TL

Nature Secrets Besleyici Bugday ve Hindistan Cevizi Özlü Kremli Dus Jeli: Cildinizi temizlerken nemlendirir ve yumusatir.
Temmuz Ayi Özel Fiyati:7.90 TL

Nature Secrets Besleyici Bugday ve Hindistan Cevizi Özlü Vücut Kremi: Uzun süreli yumusaklik için zengin içerikli vücut kremi. Içerigindeki balmumu ve hindistan cevizi özleri nemi cilde hapsederken gliserin ve bugday özleriyle ekstra nem saglar.
Temmuz Ayi Özel Fiyati:9.90 TL

Nature Secrets Enerji Veren Nane ve Frambuaz Özlü Seri

Hos koku ve benzersiz lezzete sahip nane ve frambuaz, yararli özellikleriyle de cilt güzelligi için fayda saglamaktadir. Temizleyici ve canlandirici özellige sahip nane ile vitamin, mineral ve anti-oksidanlar açisindan zengin olan frambuazin bir bulustugu seri, cildinize canlilik ve tazelik kazandiracak.

Nature Secrets Enerji Veren Nane ve Frambuaz Özlü Anti-perspirant Roll-on: Beyaz leke birakmayan hos koku saglayan, canlandirici nane ve frambuaz özleri ile gelistirilmis roll-on deodorant, sicak yaz günleri için vazgeçilmeziniz olacak.
Temmuz Ayi Özel Fiyati: 4.90 TL

Nature Secrets Enerji Veren Nane ve Frambuaz Özlü Arindirici Dus Jeli: Içerigindeki arindirici granüller dus alirken cildinizdeki ölü derileri temizler.
Temmuz Ayi Özel Fiyati: 7.90 TL

Nature Secrets Enerji Veren Nane ve Frambuaz Özlü Sabun: Nane ve frambuaz özleriyle gelistirilen canlandirici kokulu sabun. 
Temmuz Ayi Özel Fiyati:1.90 TL

Nature Secrets Hassas Ciltler Için Jojoba ve Mango Özlü Seri

Jojoba ve Mango Özlü seri, sizlere kremsi hassasiyetin cildinizle bulusmasinin keyfini yasatacak. Içeriginde cilt tarafindan kolayca emilen ve cildi yumusatan zengin yaglar bulunan Jojoba yagi cildinize aninda nem kazandirir. Mango çekirdeginden elde edilen yaglar ise vitamin, mineral ve anti-oksidanlar açisindan zengin olup cildi derinlemesine nemlendirir.

Nature Secrets Hassas Ciltler Için Jojoba ve Mango Özlü Anti-perspirant Roll-on Deodorant: Hassas ciltleri yumusatmaya yardimci olan roll-on deodorant gün boyu koruma saglar.
Temmuz Ayi Özel Fiyati: 4.90 TL

Nature Secrets Hassas Ciltler Için Jojoba ve Mango Özlü Kremli Dus Jeli: Hassas ciltleri yatistirmak ve rahatlatmak için özel olarak gelistirilmis kremli dus jeli.
Temmuz Ayi Özel Fiyati:7.90 TL

Nature Secrets Hassas Ciltler Için Jojoba ve Mango Özlü Sabun: Özel formülü ile hassas ciltleri temizlerken yatistirir.
Temmuz Ayi Özel Fiyati:1.90 TL





İlgili etiketler : Oriflame, Mango Özlü Sabun, Duş Jeli, Roll-on Deodorant, Nature Secrets Serisi,

Haber Sahibi

Oriflame
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Temmuz 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2011
  • Trafik

    : 5276

Diğer Oriflame Haberleri

Benzer Haberler

  • Sephora Sephora İle Babalar Her Zaman Bakımlı ve Yakışıklı!

    Sephora İle Babalar Her Zaman Bakımlı ve Yakışıklı!

    Sephora’nın erkeklere özel bakım serisi ile şımartılma sırası artık babalarda! Yüzlerce farklı ürün seçeneği ve özel hizmet anlayışı ile kadınların gönlünü kazanan Sephora, erkek serisiyle ...
    3 Haziran 20131969 defa incelendi
  • Eyüp Sabri Tuncer Eyüp Sabri Tuncer Ürünleri Artık Vegan Sertifikası Destekli

    Eyüp Sabri Tuncer Ürünleri Artık Vegan Sertifikası Destekli

    Eyüp Sabri Tuncer, ürün çeşitlerini “vegan sertifikası” ile desteklediğini duyurdu. Hayvanlar üzerinde test yapmayan Eyüp Sabri Tuncer veganların da güvenle kullanabilmesi adına ürünlerinde ...
    27 Temmuz 20161670 defa incelendi
  • Watsons Ginger & Co'nun Banyo ve Vücut Ürünleri Watsons'ta

    Ginger & Co'nun Banyo ve Vücut Ürünleri Watsons'ta

    Watsons, siz güzellik kraliçelerine retro tarzıyla ışıltı katacak olan ünlü İngiliz markası Ginger & Co’nun banyo ve vücut ürünleri serisini sunuyor. Sıvı Sabun, Vücut Losyonu, Duş Jeli,...
    30 Haziran 20142208 defa incelendi
  • Dove DoveMen +Care Seyahat Seti!

    DoveMen +Care Seyahat Seti!

    DoveMen+CareSeyahat Seti raflarda, fiyatı ise yalnızca 5,90 TL! Tatile gitmeyi seven ama valiz hazırlamaya üşenen erkeklere müjde! Dove Men+Care’in seyahat için özel tasarladığı set tatilde...
    9 Mayıs 20141937 defa incelendi
  • Dove Erkeklerin Hak Ettiği Bakım, Dove Men+Care'de

    Erkeklerin Hak Ettiği Bakım, Dove Men+Care'de

    Kişisel bakım konusunda kadınları cesaretlendiren ve bakımın her aşamasında kadınların yanında olan Dove, bakımın erkekçesi olarak tasarladığı Dove Men+Care ile erkeklerin de bir numaralı de...
    5 Şubat 20131911 defa incelendi