Tchibo İle Mutfaklarda Şenlik Var

  • 14 yıl önce eklendi
  • 6487 defa incelendi
  • Puan : star star star 152 incelemede 3,14 puan almıştır.

Bahar dinamizmini evinize taşıyan Tchibo’nun yeni teması “Mutfaklarda Şenlik Var”, pratik ve eğlenceli ürünleri ile mutfaklarınızı renklendirmeye hazırlanıyor. Şahane keklerden enfes reçel ve böreklere kadar birbirinden güzel lezzetleri yaratmak Tchibo ürünleri ile şimdi hem daha kolay hem de eğlenceli… Yemek yapmayı keyifli hale getirecek sarı, turuncu, kırmızı renk ağırlıklı, şık ve kullanışlı ürünlerin yanı sıra püf noktalarının da bir arada olduğu Tchibo’nun yeni teması “Mutfaklarda Şenlik Var”, 4 Nisan Pazartesi’den itibaren www.tchibo.com.tr online alışveriş noktasında, 6 Nisan Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo mağazalarında sizlerin beğenisine sunuluyor.

Tchibo’nun eğelenceli yeni temasında mikser, waffle makinesi, 2’li karıştırma kabı seti, kek kalıbı, silikon pişirme altlığı, mutfak tartısı, 2’li havlu seti, 12’li mini kek kalıbı seti, 2’li kase seti, pelüş tavşan, tartı kabı, çatal bıçak takımı, 6’lı çatal seti, servis seti, 6’lı kahve-tatlı kaşığı seti, 4’lü servis seti, 2’li çay-kahve takımı, masa örtüsü, şerit örtü, 2’li tutacak, çift taraflı ekmek sepeti, süt köpürtücü, saklama kavanozu, 2’li kupa seti, perde, tencere, cam kavanoz seti, 3’lü kurulama bezi seti, 2’li yumurta pişirme kabı, dilimleyici, 4’lü yumurta kalıbı seti, 6’lı yumurta kaşı seti, 4’lü yumurtalık seti, 4’lü bardak seti, 12’li süs seti, 2’li kase seti, çok amaçlı soyucu, lamba, terzili ölçü kabı, min robot, ekmek kızartma makinesi, 2’li kek kalıbı seti, 3’lü duvar askısı, 2’li kesme tahtası seti dikkat çekiyor. Mutfaklara renk getiren “Mutfaklarda Şenlik Var” temasında fiyatlar 11,95 TL’den başlıyor.

“Mutfakta Şenlik Var” temasından bazı ürünler

Mikser: 16 kademeli hız ayarı, karıştırma ve yoğurma için farklı seçenekleri bulunan mikserin fiyatı 59,95 TL.

2’li Karıştırma Kabı Seti:  Melaminden üretilen, sarı ve kırmızı renklerdeki ergonomik karıştırma kapları set halinde 28,95 TL.’ye sunuluyor.

12’li Mini Kek Kalıbı Seti: Silikondan üretilen, ısı ve soğuğa dayanıklı kek kalıbı seti, dört turuncu, dört kırmızı ve dört adet sarı renkten oluşuyor. Fiyatı: 22,95 TL.

Tart Kalıbı: Mutfaklara neşe katan tart kalıbı kolayca çıkartılabilen tabanı sayesinde pişirme ve servis için ideal!  Kırmız renkteki büyük boy tart kalıbının fiyatı: 22,95 TL.
sarı ve turuncu renklerdeki 4’lü küçük tart kalıbının fiyatı: 19.95 TL.

Waffle Makinesi: Enfes, lezzetli ve hafif waffle’lar pişirmek çok kolay. Aynı anda üç tane waffle birden yapabilen Waffle makinesi, yapışmaz ve kolay temizlenen pişirme düzeneği ile kolaylık sağlıyor. Fiyatı: 69,95 TL.

Çatal Bıçak Takımı:  Altı kaşık, altı çatal, altı bıçak, altı tatlı kaşığından oluşan çatal bıçak takımı, ziyafet sofralarını süslüyor. Fiyatı: 79,95 TL.

Tencere:  Fırın ve tüm ocaklarda kullanılabile dökme demir tencere, ısıyı uzun süre koruyor ve yemeklerin lezzetini muhafaza ediyor. Fiyatı: 99,95 TL.

2’li Yumurta Pişirme Kabı: Yumurta pişirme kabını, yumurta ıstıcısı, yumurtalık ve yumurta pişirici olarak kullanılabiliyor. İşaretli kısma kadar su doldurun, yumurtayı koyun ve mikrodalgada pişirin. Fiyatı: 22,95 TL.




İlgili etiketler : Tchibo, Mutfak, Mutfak Gereçleri, 2’li Karıştırma Kabı Seti, Mikser, 12’li Mini Kek Kalıbı Seti, Tart Kalıbı, Waffle Makinesi, Çatal Bıçak Takımı, 2’li Yumurta Pişirme Kabı, Tencere,

Haber Sahibi

Tchibo
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Nisan 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2011
  • Trafik

    : 6487

Diğer Tchibo Haberleri

Benzer Haberler

  • Tchibo Tchibo İle Neşeli Kahvaltılar - Kahvaltınızı Şölene Dönüştürün

    Tchibo İle Neşeli Kahvaltılar - Kahvaltınızı Şölene Dönüştürün

    Mavinin en güzel tonlarının farklı tasarımlarla buluştuğu Tchibo’nun eğlenceli yeni teması “Neşeli Kahvaltılar” ile günün en önemli öğünü kahvaltı sofraları adeta şölene dönüşüyor. Reng...
    21 Şubat 20119331 defa incelendi
  • Tchibo Tchibo ile Rengarenk Mutfakları Keşfedin

    Tchibo ile Rengarenk Mutfakları Keşfedin

    Tchibo ile her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:Rengarenk Mutfaklar Evinizde birbirinden leziz dondurmalar, mevsim meyveleri ile waffle ve taptaze meyve suları hazırlama imkanı sunan...
    11 Ağustos 201111707 defa incelendi
  • Tchibo Tchibo’dan Mutfak Sanatı

    Tchibo’dan Mutfak Sanatı

    Yemek yapmayı daha da keyifli hale getirecek tasarım harikası mutfak ekipmanları, Tchibo’nun yeni temasında. Eşsiz ve profesyonel lezzetler yaratmak için en uygun mutfak ürünlerinin su...
    11 Ocak 20118040 defa incelendi
  • Silverline Silverline Silence Serisi Satışta

    Silverline Silence Serisi Satışta

    Ankastre mutfak ürünleri markası Silverline, sessiz davlumbazını, Haldun Dormen'in rol aldığı bir kampanya ile Türkiye pazarında satışa sundu. 1994 yılından bu yana Türkiye'de üretim yapan v...
    25 Mart 20113989 defa incelendi
  • Simfer Simfer’den geniş hacimli ve çok işlevli yeni yetenek: M 2800 Ankastre Mikrodalga Fırın!

    Simfer’den geniş hacimli ve çok işlevli yeni yetenek: M 2800 Anka

    Simfer’den geniş hacimli ve çok işlevli yeni yetenek: M 2800 Ankastre Mikrodalga Fırın! Pişirici ürün uzmanı Simfer 28 litrelik geniş iç hacimli ve çok işlevli “M 2800 Ankastre Mikrod...
    14 Şubat 20114539 defa incelendi