Silverline Silence Serisi Satışta

  • 14 yıl önce eklendi
  • 3995 defa incelendi
  • Puan : star star star 57 incelemede 2,81 puan almıştır.
Ankastre mutfak ürünleri markası Silverline, sessiz davlumbazını, Haldun Dormen'in rol aldığı bir kampanya ile Türkiye pazarında satışa sundu. 1994 yılından bu yana Türkiye'de üretim yapan ve dünyanın bir çok ülkesinde büyük pazar payına sahip olan Silverline, iddialı ürünü sessiz davlumbaz ile Türkiye pazarında gücüne güç katacak.

Ankastre mutfak ürünlerinin büyüyen markası Silverline, sessiz davlumbaz "Silence Serisi" ile Türk mutfaklarına sessizlik ve huzur getirecek. Yılda 750 bin üretim gerçekleştiren Silverline, geliştirdiği son teknoloji ürünü "Silence" serisi ile Türk ankastre pazarında gücüne güç katarak payını artırmaya hazırlanıyor.

Ürünleri ile uluslararası prestijli tasarım yarışmaları tarafından ödüle layık görülen Silverline, özgün tasarımları ve kullandığı son teknoloji ile İngiltere'den Avustralya'ya, Almanya'dan Rusya'ya, 50’yi aşkın ülkede ankastre mutfak ürünlerinin tercih edilen markaları arasına yer alıyor. Tasarım konusundaki uzmanlığını son teknoloji ile birleştirerek ürettiği ‘sessiz davlumbaz’ ı, tiyatro sanatçısı Haldun Dormen’in oynadığı reklam filmi ile duyuran Silverline, Silence serisi ile Türk mutfaklarını donatmaya başlayacak.

Ankastre mutfak ürünleri pazarının konumu ve Silverline’ın hedefleri hakkında açıklama yapan Silverline CEO'su Mustafa Laçin, Avrupa'da 100 evden 60'ında Türkiye'de ise sadece 15'inde ankastre ürün olduğunu söyleyen Laçin, “İngiltere'den Avustralya'ya, Almanya'dan Rusya'ya kadar dünyanın dört bir yanındaki mutfaklarda Silverline ürünleri kullanılıyor. Bugün 50'yi aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiriyor ve uluslararası pazarda gücümüzü git gide artırıyoruz" şeklinde konuştu.

Silence serisini ilk kez Türkiye’de pazara sunacağız
Ülkemizin, zengin yemek çeşidi ile daha şık, daha fonksiyonel mutfakları hak ettiğini söyleyen Laçin, ”Kültürümüzdeki misafirperverliği bu zengin mutfak kültürü ile birleştirince mutfaklarımızın evin sadece yemek yapılan alanı değil, tasarım ürünlerin şıklığı sayesinde misafirlerin ağırlandığı bir alan, evin çekim merkezi haline gelmesi gerekiyor. Mutfağında sessiz, sakin ve huzurlu yemek yapmak isteyenler için geliştirdiğimiz Silence serimizi ilk kez Türkiye’de pazara sunacağız” dedi.

Haldun Dormen Silverline için mutfağa girdi, yemek pişirdi
Silverline Silence serisi için çektikleri reklam filminin de başarılı dönüşler sağladığını belirten Mustafa Laçin, "Alanında bir duayen olan, ünlü tiyatrocu Haldun Dormen bizler için kamera karşısına geçti ve ilk kez bir reklam filminde rol aldı. Silverline olarak hedefimiz, klasik mutfak anlayışını ve alışkanlıkları değiştirmek, tasarımıyla iddialı ürünlerimiz ile, mutfakları evin çekim merkezi haline getirmek. Aslında buzdolabı, ocak, fırın değil, daha şık ve daha samimi bir yaşam biçimi sunuyoruz" şeklinde konuştu.




İlgili etiketler : Silverline, Mutfak Ankastre Mutfak, Sessiz Davlumbaz, Ürün Tanıtımı, Silverline Davlumbaz, Silverline Sessiz Davlumbaz, Mutfak, Mutfak Gereçleri, Ankastre Mutfak Ürünleri,

Haber Sahibi

Silverline
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Mart 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 25 Mart 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2011
  • Trafik

    : 3995

Diğer Silverline Haberleri

Benzer Haberler