Tchibo’dan Mutfak Sanatı

  • 14 yıl önce eklendi
  • 8050 defa incelendi
  • Puan : star star 181 incelemede 2,32 puan almıştır.

Yemek yapmayı daha da keyifli hale getirecek tasarım harikası mutfak ekipmanları, Tchibo’nun yeni temasında.

Eşsiz ve profesyonel lezzetler yaratmak için en uygun mutfak ürünlerinin sunulduğu Tchibo’nun yeni teması “Mutfak Sanatı”, 10 Ocak Pazartesi’den itibaren Tchibo.com.tr internet mağazasında, 12 Ocak Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo’larda satışa sunuluyor.

Lezzetli yemeğin sadece doğru malzemeler kullanarak hazırlanabileceğini dile getiren ünlü Hamburglu aşçı Cornelia Poletto, ekstra keskin bıçaklar, pişirmeye en uygun tava ve tencereler ile eşsiz tatların yaratılacağını; Tchibo’nun yeni mutfak ekipmanlarının buna katkıda bulunarak yemek yapma tutkusunu ateşlediğini belirtiyor.

Tchibo’nun yeni temasında, üstün teknoloji ile üretilmiş tencere ve tavalar, mutfak önlüğü, yağ sıçrama önleyici, rende, şef bıçağı, termometreli kızartma çatalı, tatlı ve ordövr kalıpları, sarımsak ezici, kesme tahtası, kurulama bezi seti, vakumlu kapak, salata kurutucu, aydınlatmalı raf, cam kesme tahta seti, silikon tencere altlığı seti, saklama kabı seti, çelik ölçü kabı, muskat el değirmeni, bıçak bileyici, alüminyum folyo ve streç film seti, çelik ekmek kutusu, süzgeç seti, yağ azaltma kabı, çatal bıçak takımı, ayaklı rende, dijital zaman ölçer, çok işlevli ısıtıcı, davlumbaz, meyve ve sebze kesici, lezzetli fondüler için çelik fondü seti, sert ve keskin bıçaklar, çıtır ekmekler için ekmek kızartma makinesi, şık çizgilere sahip dijital mutfak tartısı ve Cafissimo Chocolate dikkat çekiyor. Mutfağa dair birçok ürünün bulunabileceği Tchibo’nun yeni temasında fiyatlar 12,95 TL.’den başlıyor.

“Mutfak Sanatları” temasından bazı ürünler

Çelik Tencere:  Üstün teknolojili tencere, indüksiyon dahil tüm ocaklarda kullanılabiliyor. Optimum ısı koruması sağlamak için çok katmanlı ve ekstra kalın tabanı, alüminyum ve paslanmaz çelikten… Pişirme kaşığı saklama yuvası, dökme kenarları, enerji tasarruflu pişirme için kapak ve alev koruması ile çok kullanışlı. 220 °C'ye kadar fırınlar için uygun olan tencere, bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.
Çapı yaklaşık 16 santimetre, dolum kapasitesi yaklaşık 2 Iitre olan tencerenin fiyatı: 49,95 TL.
Çapı yaklaşık 20 santimetre, dolum kapasitesi yaklaşık 3 Iitre olan tencerenin fiyatı: 59,95 TL.
Çapı yaklaşık 24 santimetre, dolum kapasitesi yaklaşık 3,7 litre olan tencerenin fiyatı:69,95 TL.
Çapı yaklaşık 24 santimetre, dolum kapasitesi yaklaşık 6 Iitre olan tencerenin fiyatı: 79,95 TL.

Çelik Tava: Yapışmaz kaplamasıyla yağsız kızartmalar! Paslanmaz çelikten tava, optimum ısı koruması sağlayan çok katmanlı tabana sahip. Özel kaplaması sayesinde yemekler yapışmıyor ve kolay temizleniyor. 220 °C'ye kadar fırınlar için uygun, alev koruması ve ısıya dayanıklı silikon saplı siyah renkteki tava, bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.

Çapı yaklaşık 28 santimetre tavanın fiyatı: 52,95 TL.
Çapı yaklaşık 20 santimetre tavanın fiyatı: 32,95 TL.
Çapı yaklaşık 24 santimetre tavanın fiyatı: 42,95 TL.


Tatlı ve Ordövr Kalıbı: Servisleriniz artık daha şık! Tatlılar, turtalar ve garnitürler için dekoratif sunumlar hazırlayabilirsiniz. Her birinin yüksekliği 6 santimetre olan 5 ve 8 santimetre çaplarındaki dört ayrı kalıp, set halinde sunuluyor.
Fiyatı: 24,95 TL.

Şef Bıçağı: Minimum altmış katmandan oluşan metal kakmalı, sert ve keskin çelik bıçak üstün üretim tekniği ile mükemmel bir kaliteye sahip… Parlak siyah, ahşap saklama kutusu olan bıçağın uzunluğu yaklaşık 34 santimetre.
Fiyatı: 149,95 TL.

Ekmek Kızartma Makinesi: Elektronik programlı ısıtma ve buz çözme fonksiyonu, kızartma derecesini gösteren LED sinyali ile çıtır çıtır ekmekler için ideal. Ayarlanabilir kızartma özelliği dilimlerin eşit kızarmasını sağlıyor. Çıkarılabilir ekmek tutucu ve kırıntı tepsisi ile birlikte sunulan siyah renkteki makinenin elektrik gücü, 900 vat.
Fiyatı: 89,95 TL.

Su Isıtıcısı: Çok işlevsel! Optik ısı göstergesi ve ışıklı geçişi olan, maksimum 3000 vat gücündeki ısıtıcı, 1,5 litre dolum kapasitesine sahip. 50°C, 60°C, 70°C ve 85°C ısı derecelerinde ayarlanabiliyor. LED ısı derecesi göstergesi ve çelik kaplamalı kablosuz su haznesi bulunan ısıtıcı çok işlevsel… Otomatik kapanma fonksiyonlu ısıtıcının taban kısmı ile birlikte yüksekliği yaklaşık 26 santimetre.
Fiyatı: 89,95 TL.

Çelik Fondü Seti: Lezzetli fondüler için! Optimum ısı dağıtma ve depolama için sandviç tabanlı olan föndü seti, indüksiyon dahil tüm ocak türlerine uyumlu. En fazla altı kişilik olan set, ısıtma haznesi, yakıt haznesi, altı adet işaretli fondü çatalı ve sıçramaya karşı korumalı çatallık ile birlikte sunuluyor. Isıtma haznesi ve jel yakıtlı ocak hariç bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Tencerenin dolum miktarı yaklaşık 2,5 litre, çapı yaklaşık 18 santimetre ve ısıtma haznesi yüksekliği ise yaklaşık 12 santimetre.
Fiyatı: 89,95 TL.

Dijital Mutfak Tartısı: 1 gram ile 5000 gram arasındaki ağırlıkları ölçebilen ve yüksekliği sadece 1,5 santimetre olan tartı 1 gramı bile kaçırmıyor. Böylece, hassas derecede ölçümleri de gerçekleştirebiliyor. Siyah renkteki tartının tuşları üst yüzeyin içine gömülü ve temas halinde çalışıyor. Cam tartını yüzeyi hijyenik ve çizilmez…
Fiyatı: 59,95 TL.


Sebze Temizleme Eldiveni: Tertemiz sebzeler! Sebze fırçasına alternatif olarak, hızlı ve derinlemesine temizlik sağlayan eldiven, sebzelerin üzerindeki kirleri ve ince kabukları temizliyor. Patateslerin temizlenmesi ve soyulması, havuç ve diğer sebzeler için ideal olan eldiven, 40 derecede yıkanabiliyor.
Fiyatı: 18,95 TL.


Meyve ve Sebze Kesici: Temizleme aparatlı kesici ile soğan, patates ve daha birçoğunu kesmek artık çok kolay. Kalın ve ince olmak üzere iki farklı boyda kesme parçası ve yiyecek haznesi olan siyah renkteki kesici, bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.
Fiyatı: 26,95 TL.


Termometreli Kızartma Çatalı: Siz nasıl pişirmek isterseniz! Sığır, dana, kuzu, tavuk, hindi ve balık gibi yiyecekler için uygun olan çatal, dijital ısı ve pişirme göstergeli. Dört farklı pişirme ayarı seçilebiliyor: az pişmiş, orta az pişmiş, orta pişmiş, iyi pişmiş. Çıkarılabilir özelliği sayesinde bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. 60 dakikaya kadar zamanlayıcısı 130 °C'ye kadar ısı göstergesi mevcut. Siyah-gümüş renkteki çatalın uzunluğu yaklaşık 24 santimetre.
 Fiyatı: 22,95 TL.


Baharat ve Marine Şırıngası: Plastik pistonlu ve iğnesi sökülebilen siyah renkteki şırınganın uzunluğu 25 santimetre, dolum miktarı yaklaşık 40 mililitre. Bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Fiyatı: 19,95 TL.

Konserve Açacağı: Konserve açmak artık çocuk oyuncağı! Siyah renkte saplara ve çevirmeli kanat vidasına sahip olan açacağın uzunluğu 19 santimetre.
Fiyatı: 22,95 TL.

Dijital Tartı Özellikli Kaşık:  Gümüş ve siyah renkteki asma delikli kaşık, 0,5-300 gram arasında düşük miktarlardaki malzemeleri tam olarak ölçebiliyor. Çay kaşığı ve yemek kaşığı olmak üzere kapasite göstergeli iki adet değiştirilebilir kaşığa sahip. Askı deliği sayesinde yer kaplamayan kaşığın uzunluğu 25 santimetre.
Fiyatı: 39,95 TL.

Et Dövücü: Çift taraflı et dövücünün düz tarafı, baharatların parçalanması için de uygun… Kaymayı önleyen, siyah yumuşak kavramalı sap ve asma deliği bulunan ürünün uzunluğu 29 santimetre.
Fiyatı: 22,95 TL.

Tchibo Hakkında
Dünyanın en büyük kahve üreticilerinden biri olan Tchibo, 1949 yılında posta ile kahve satmak gibi yenilikçi bir fikirle kurulmuştur. Kahvenin yanı sıra her hafta değişen kaliteli tema ürünleri de sunan Tchibo, müşterilerine alışılmışın ötesinde bir alışveriş deneyimi yaşatmaktadır. Tchibo mağazalarında, kişisel tüketime uygun öğütülmüş kahve, hazır kahve ve çekirdek kahvelerin satışa sunulduğu bölüm, alışveriş yorgunluğunu Tchibo’nun nefis kahvelerini yudumlayarak atmak isteyenler için Coffee Bar kısmı ve her hafta değişen kaliteli tema ürünlerinin bulunduğu alan olmak üzere üç ayrı bölüm bulunmaktadır.

Tchibo, Türkiye’de, İstanbul’da ilk mağazasını açtığı 2005 yılından bu yana müşterilerinden gördüğü yoğun ilgi ile bugün 12 farklı ilde (İstanbul, Ankara, İzmit, Antalya, Eskişehir, Adapazarı, Mersin, Adana, Denizli, İzmir, Tekirdağ ve Bursa) 43 mağaza ile faaliyet göstermektedir. Tchibo, aynı zamanda online alışveriş hizmeti sunulan www.tchibo.com.tr ile de tüketicisiyle buluşmaktadır.




İlgili etiketler : Mutfak, Yemek, Tchibo Mutfak Sanatı, Çelik Tencere, Çelik Tava, Tatlı Ve Ordövr Kalıbı, Şef Bıçağı, Ekmek Kızartma Makinesi, Su Isıtıcısı, Çelik Fondü Seti, V, Sebze Temizleme Eldiveni, Meyve Ve Sebze Kesici, Termometreli Kızartma Çatalı, Baharat Ve Marine Şırıngası, Konserve Açacağı, Et Dövücü, Mutfak Gereçleri, Yemek Sanatı,

Haber Sahibi

Tchibo
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Ocak 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2011
  • Trafik

    : 8050

Diğer Tchibo Haberleri

Benzer Haberler

  • BergHOFF BergHOFF Mutfak Ürünleri İle Sağlıklı ve Lezzetli Yemekler

    BergHOFF Mutfak Ürünleri İle Sağlıklı ve Lezzetli Yemekler

    BergHOFF SCALA serisi döküm tencere ve tavalar , kendine has noktalı yüzeyi ile mutfaklarda mükemmel performans sağlıyor. İndisiyon da dahil Tüm ocak tiplerinde kullanılabilen BergHOFF SCALA...
    4 Haziran 20131594 defa incelendi
  • Tchibo Tchibo İle Mutfaklarda Şenlik Var

    Tchibo İle Mutfaklarda Şenlik Var

    Bahar dinamizmini evinize taşıyan Tchibo’nun yeni teması “Mutfaklarda Şenlik Var”, pratik ve eğlenceli ürünleri ile mutfaklarınızı renklendirmeye hazırlanıyor. Şahane keklerden enfes reçel ...
    4 Nisan 20116501 defa incelendi
  • Tchibo Tchibo İle Neşeli Kahvaltılar - Kahvaltınızı Şölene Dönüştürün

    Tchibo İle Neşeli Kahvaltılar - Kahvaltınızı Şölene Dönüştürün

    Mavinin en güzel tonlarının farklı tasarımlarla buluştuğu Tchibo’nun eğlenceli yeni teması “Neşeli Kahvaltılar” ile günün en önemli öğünü kahvaltı sofraları adeta şölene dönüşüyor. Reng...
    21 Şubat 20119345 defa incelendi
  • Tchibo Tchibo'yla Mutfakta Harikalar Yaratın

    Tchibo'yla Mutfakta Harikalar Yaratın

    Tchibo’nun 29 Ağustos’ta 444 2 826 numaralı telefonla sipariş hattı, Tchibo.com.tr ve tüm Tchibo mağazalarından satışa çıkacak ”Mutfakta Harikalar Yaratın” temasıyla mutfaklara profesyonel y...
    22 Ağustos 20122660 defa incelendi
  • Carousel AVM Osmanlı Sanatı Carousel'de Hayat Buluyor

    Osmanlı Sanatı Carousel'de Hayat Buluyor

    Carousel Alışveriş Merkezi, edinmiş olduğu sosyal sorumluluk misyonuyla geleneksel Osmanlı sanatını uygulamalı atölye çalışmalarıyla sanatseverlerle buluşturuyor. ...
    26 Mayıs 20112769 defa incelendi