Tasarrufu Sevenler Avea Marka Ortaklıkları İle Kazanıyor

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2159 defa incelendi
  • Puan : star star star star 46 incelemede 3,59 puan almıştır.
Yenilikçi ve iddialı kampanyalarıyla müşterilerine birbirinden özel avantajlar sunan Avea, hesabını bilen tüketiciye alışverişte de kazandırıyor. “Alışveriş Avealıya Güzel” sloganı ile önde gelen  markalarla yaptığı işbirliklerine sürekli yenilerini ekleyerek güncelleyen Avea; e-ticaretten, teknolojiye, moda ve tekstilden, seyahate, hizmet, gıda sektörlerinden beyaz eşyaya en çok tercih edilen sektörlerde gerçekleştirdiği işbirliklerine yenilerini ekleyerek yine çok konuşturacak

Yenilikçi ve iddialı kampanyalarıyla müşterilerine birbirinden özel avantajlar sunan Avea, hesabını bilen tüketiciye alışverişte de kazandırıyor. 2011 yılında ‘Alışveriş Avealıya Güzel’ diyerek müşterilerine ortalama 40 TL tasarruf sağlayan Avea, popüler markalarla yaptığı işbirliklerine her geçen gün yenilerini ekliyor.

“Alışveriş Avealıya Güzel” fırsatları ile tüm Avealılara yıl boyunca üstelik de sezon indirimlerini beklemeden alışveriş imkanı sağlayan Avea, kurumsal müşterilerine iş süreçlerinde karlılıklarına katkıda bulunacak ek kampanyalar da sunuyor.

Avealılar için bahar indirimleri şimdiden başladı!
-  Idefix.com’da kitaplar, Avealılara %15+%10 indirimli olacak. Üstelik 150TL üzeri alışverişlerde kargo bedeli de alınmayacak.
-  Cicek.com’dan alışveriş yapan Avealılar tüm çiçek, kek ve kurabiyelerde %25, seçili ürünlerde ise yüzde 40 indirimli sipariş verebilecek.
-  Jolly Tur’dan Avealılara erken rezervasyon fırsatı! Seçili Yurtiçi otellerde Avealılar %40’a varan indirime sahip olabilecek.
-  Sürat Kargo’dan tüm Avealıların yurtiçi ve yurtdışı gönderileri %30 indirimli!
-  Beni Yıka’da yüzde 60’a varan indirimler Avealıları bekliyor. Detaylı antibakteriyel araç içi temizliği, motor temizleme ve koruma, iç dış yıkama 359TL yerine sadece 139.90 TL, üstelik lastik tamir köpüğü de hediye.
-  Kara Fırın’da Avealılara özel haftasonları nakit ödemede %15, kredi kartı ile ödemede %10 indirim fırsatı sunuluyor.

AveaBiz müşterileri, ek avantajlarla maksimum kazanç sağlayacak!
-  AveaBiz müşterilerine Sigortadukkanim.com’dan program ortağı şirketlerinde kaskolarında %15 indirim.
-  Sürat Kargo ile tüm dosya gönderim ücretleri 2.97 TL+KDV. Diğer tüm kargo gönderimleri ise yıl sonuna kadar yüzde 30 indirimli.
-  Jolly Tur ile anlaşmalı otellerde % 20'ye, uçak bileti hizmet bedellerinde % 50’ye varan indirimler ve toplantı, fuar, yurtdışı organizasyonlarında ücretsiz uçak biletleri ve ücretsiz konaklamalar sağlanıyor.
-  Tüm AveaBiz müşterilerine 200 TL değerinde Google Adwords deneme kuponu hediye ediliyor.
-  Cafem’o kahve makinesi, süt köpürtücü ve sunum kutusu seti alımlarında avantajlı fiyatlar sunarken, İstinyepark Cafem’o Shop’ta tüm Avea kurumsal hat sahiplerine yiyecek ve içeceklerde %10 indirim imkanı sunuyor.
-  Türk Telekom ve Tepe Güvenlik'in ortak Ev/Ofis Güvenlik Sistemleri kampanyasına üye olan Avea kurumsal müşterileri, Alarm Haberalma Merkezinden ilk 2 ay ücretsiz yararlanırken, Kablolu ve Kablosuz Paketler için ilk 4 ay 39,90TL yerine sadece 20TL ödeyecek.
-  Opet kart sahibi AveaBiz’lilere akaryakıt alımlarında %5 indirim imkanı sunuluyor.
-  Intercity’de ise günlük araç kiralamalarda AveaBiz’lilere %40 indirim sunuluyor.
-  Idemama’da logo, broşür, basılı malzeme, anasayfa tasarımı, kartvizit gibi marka tasarım proje ödüllerinde kullanılmak üzere 100 TL hediye çeki ve ekstra kullanımlarında %50 indirim sunuluyor.




İlgili etiketler : Avea, Alışveriş Avealıya Güzel, Avea Alışveriş İnirimleri,

Haber Sahibi

Avea
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Nisan 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 9 Nisan 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Trafik

    : 2159

Diğer Avea Haberleri

Benzer Haberler

  • Markafoni İnternetteki Özel Alışveriş Kulüpleri Mağazalardaki Satışları da Artırıyor

    İnternetteki Özel Alışveriş Kulüpleri Mağazalardaki Satışları da

    Yurtdışında yapılan bir araştırmaya göre özel alışveriş kulüpleri markaların sadece internet üzerindeki satışlarını değil, mağazalardaki satışlarını da artıyor. Türkiye’nin ilk ve lider öz...
    22 Mart 20116246 defa incelendi
  • N11.com Ramazan Ayında Online Alışveriş Saatleri Değişti

    Ramazan Ayında Online Alışveriş Saatleri Değişti

    Online alışverişin ‘açık pazarı’ n11.com’un verilerine göre Ramazan ayında en çok alışveriş öğle ve sahur saatlerinde yapıldı. Ramazan alışverişlerinde gıda ürünlerinin yanı sıra kozmetik ve...
    8 Ağustos 20132300 defa incelendi
  • Erzurum MNG Mall AVM MNG Doğu Anadolu Alışveriş Festivali 2019

    MNG Doğu Anadolu Alışveriş Festivali 2019

    MNG Doğu Anadolu Alışveriş Festivali 2019 için geri sayım başladı... Erzurum'un tarihi ve manevi dokusu ile birlikte muteşem bir alışveriş deneyimi yaşayabileceğiniz, Tüm Markalarda %70...
    13 Mart 20192317 defa incelendi
  • Markafoni Tuba Ünsal www.markafoni.com’da

    Tuba Ünsal www.markafoni.com’da

    Yeni anne Tuba Ünsal, markafoni için objektiflerin karşısına geçti. Dünyaca ünlü moda markalarını markafoni üyeleri için taşıyan güzel yıldızın kısa sürede eski formuna kavuştuğu dikkatlerd...
    23 Mart 20115289 defa incelendi
  • Limango Private Shopping’de Elektronik Ürünler Dönemi Limangotech ile Başladı

    Private Shopping’de Elektronik Ürünler Dönemi Limangotech ile Baş

    limango , özel alışveriş dünyasındaki yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Kısa bir süre önce açılan limangoKIDS’ten sonra şimdi de teknoloji meraklılarını buluşturacak limangoTECH, “p...
    21 Mart 20114343 defa incelendi