Sony ilk Ultrabook'u VAIO T'yi Satışa Sunuyor

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2872 defa incelendi
  • Puan : star star 49 incelemede 2,29 puan almıştır.
Sony’nin ilk Ultrabook’u oldukça ince, hafif ve tüm ara yüzlere sahip. Son derece zarif ve esnek VAIO T13, gittiğiniz her yerde yanınızda olacak. Alüminyum ve magnezyum karışımından üretilen gövdesi ile son derece sağlam olan Sony VAIO T, Rapid Wake + Eco sayesinde saniyeler içinde kullanıma hazır hale geliyor. Dokuz saate kadar pil ömrü ile daha uzun çalışma imkanı sunuyor. Zengin renkleri ile net, parlak, 13 inç LCD ekran ile geliyor. SSD veya hibrit HDD/SSD ile verilere hızla erişim imkanı sunarken, xLOUD ve Clear Phase ile mükemmel ses kalitesi armağan ediyor.

Son derece ince, hafif ve taşınabilir olan yeni hassas Sony VAIO T, ister kampüste ister kafede isterse de katılmanız gereken çok önemli toplantılarda, her zaman sizinle birlikte harekete hazır.

Dayanıklılık ve performans bu seride buluştu

Sert magnezyum ve alüminyumun kullanıldığı akıllı tasarımı ile yanınızda her yere taşıyabileceğiniz VAIO T, ofis veya üniversite amfisine yapacağınız günlük yolculuklar için de çok ideal. Dayanıklılık ile performansı bir araya getiren VAIO T, VAIO adını gururla taşıyan ilk Ultrabook™. Sony ve Intel’in sunduğu en son teknolojiler ile yüklü olan VAIO T, iş verimliliğinizi ve keyfinizi en üst düzeye taşıyacak şekilde tasarlandı. 33,7cm (13,3 inç) ekrana sahip olan VAIO T , çantalara zahmetsizce yerleşerek ev ile iş arasında kolaylıkla taşınabiliyor.

Harekete her zaman hazırsınız

Siz Ultrabook’un kapağını açar açmaz Rapid Wake + Eco bilgisayarınızı saniyeler içinde çalışır hale getiriyor. Mola vermek istediğinizde ise kapağını kapatarak VAIO’nun enerji tasarrufu sağlayan derin bir uykuya dalması ve pili tükenmeden 90 güne kadar1 verilerinizi güvenli şekilde saklaması sağlanabiliyor.

Enerjiniz yedi saate kadar sizinle

VAIO T, iş gününün sonuna kadar size yetecek kadar enerjiyi de depolayabiliyor. VAIO T kullanıcıları, şarjlar arasında yedi saat süre ile toplantı ve derslere katılmak, belgeleri üzerinde çalışmak ve çevrimiçinde arkadaşları ile sohbet etmek için yeterli enerjiye sahip oluyor.

Ultra hız, ultra verimlilik

Cihazın süper dayanma gücü etkileyici bir verimlilik ile tamamlanıyor. En son kuşak Ultra Low Voltage Intel® Core™ işlemciler sayesinde ödevlerinizi, sunumlarınızı ve daha fazlasını süratle tamamlama imkanı sunuyor. Hızlı önyükleme süreleri ile daha fazla depolama alanı için SSD önbelleği yüksek kapasiteli HDD sürücü ile bir araya getiren yeni Intel® Smart Response Teknolojisi’ni (iSRT) kullanan ‘Hibrit’ modeller kullanıcılara yüksek hızda erişim sunuyor.

Şık ve mükemmel görünüm veren VAIO Ekran

Web sayfaları, sunumlar ve fotoğrafların tümü, net, parlak VAIO Ekran’ın sunduğu zengin renkler ile mükemmel görünüyor. Bu ekranda, belgeleriniz ve medya koleksiyonunuz arasında dolaşmak da ayrı bir keyif oluyor. Büyük, düğmesiz touchpad’i (dokunmatik fare) sezgisel kaydırma, hafif vuruş, kıstırarak büyütme ve döndürme hareketlerine yetecek geniş yüzey alanı sunuyor.

İş yaşamı için biçilmiş kaftan

VAIO T, HDMI, VGA ve RJ45 ağ bağlantı noktalarının yanı sıra bir SD/MMC kart yuvasını aralarında bulunduran cömert ara yüz seçenekleri ile iş yaşamı için yaratıldı. Beraberinizde maharet gerektiren aparat veya adaptörler taşımaya ihtiyaç duymaksızın monitörlere, projektörlere ve daha birçok cihaza hızlı ve kolay bir şekilde bağlanmak sizin için vazgeçilmez hale gelecek.

Exmor HD web kamera ile daha mükemmel kalitede görüntülü görüşmeler

Dahili “PC için Exmor” HD web kamera ile görüntülü görüşmeler de daha da tatminkar hale geliyor. Aileniz ve dostlarınız loş ışıklar altında bile sizi daha net görebilmenin tadını çıkarıyor.

Daha zengin ve eğlenceli bir ses deneyimi

VAIO T’nin ince ve hafif görünümünün yanı sıra daha zengin, daha eğlenceli bir ses deneyimi de sunuyor. xLOUDTM ve Clear PhaseTM teknolojileri ses düzeylerini herhangi bir bozulmaya yol açmaksızın yükselterek, net ve canlı internet görüşmeleri gerçekleştirme, video izleme ve oyun oynama imkanı sunuyor.

Cep telefonunuzu, akıllı telefonunuzu her zaman şarj edin

Yollardayken telefonunuzun pilinin tükenmesi sizi hiç endişelendirmesin. Yakınlarda telefonunuzu takabileceğiniz bir priz yoksa, VAIO T, akıllı telefonunuzu her zaman bağlayabileceğiniz kullanışlı bir şarj cihazı haline de geliyor. Tek yapmanız gereken, bilgisayarınız kapalı veya uyku modundayken bile telefonunuzun pilini doldurmak için USB üzerinden takmak.

Fotoğraf ve videolarınızla uğraşmak artık daha keyifli

VAIO T ile medya koleksiyonunuzu düzenlemek, paylaşmak ve kullanmak daha da büyük bir keyif haline geliyor. VAIO’da ilk defa, VAIO T, PDF belgelerini kolaylıkla yaratmanızı ve paylaşmanızı sağlayacak Adobe® Acrobat® X Standard’ın tam işlevsel bir sürümünü de içeriyor.

VAIO’nuz kaybolma ve çalınmaya karşı da koruma altında

VAIO’nuzun kaybolması veya çalınması halinde paniğe kapılmanıza da gerek yok. Cihazınız, kişisel verilerinizin istenmeyen kişiler tarafından kullanılmasını engellemek üzere 90 günlük Intel® Anti-Theft Service3 deneme süreci ile de korunuyor. VAIO’nuzun donanımı içine yerleşik olan bu akıllı güvenlik özelliği, potansiyel çalınma durumlarını tespit ederek, kişisel verilerinize erişimi engellemek üzere bilgisayarınızı kilitliyor.

Aksesuarlar da tam ihtiyacınıza göre

Hareket halindeyken VAIO T’yi kişiselleştirmek ve geliştirmek için aralarında taşıma çantası, yumuşak seyahat kılıfı ve kablosuz mini farenin de bulunduğu uyumlu tarzdaki aksesuar seçenekleri de mevcut.

- Uyku modundaki pil ömrü, yüklü sistem belleğinin boyutları, geriye kalan pil kapasitesi ve USB şarj ayarları gibi konfigürasyona ve çalışma koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterir.

- Gerçek pil ömrü, donanım ve yazılımınızın spesifik koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterir. Benchmark: MobileMark 2007.

- Hiçbir sistem, her koşul altında mutlak güvenlik sunamaz. Etkinleştirilmiş bir yonga seti, BIOS, aygıt yazılımı ve yazılım ile gerekli kapasiteye sahip bir hizmet sağlayıcı gereklidir. Bunların bulunup bulunmadığı ve işlevsellik hakkında bilgi almak için sistem üreticinize ve hizmet sağlayıcınıza danışınız. Intel, kayıp veya çalınan veri ve/veya sistemler veya bunlardan kaynaklanan başka herhangi bir zarardan ötürü hiçbir sorumluluk kabul etmez.

Model

VAIO SVT1311M1E

İşlemci

Intel® Core™ i3-2367M İşlemci

İşletim Sistemi

Orijinal Windows® 7 Home Premium Service Pack 1 64bit

Bellek

4GB DDR3 1333MHz SDRAM

Sürücü

320GB HDD 5400rpm

Ekran

33,7cm (13,3 inç) VAIO Ekran (1366x768) geniş (16:9) görüntü oranı ile

Grafik Kartı

Intel® HD Graphics 3000

Optik Sürücü

-

Diğerleri

WLAN 802.11b/g/n; Bluetooth® Ver. 4.0 + HS; USB 2.0 (x1), USB şarjlı USB 3.0 (x1); HDMI çıkışı, stereo hoparlörler; ‘PC için Exmor’ ile çalışan HD Web Kamera (1,31 megapiksel), Web, VAIO ve Assist düğmeleri, hareket desteğine sahip klavye ve touchpad

Boyutlar (DxYxG)

Yaklaşık 226 x 17,8 x 323 mm

Ağırlık

Yaklaşık 1,6kg (birlikte verilen standart pil ile)





 Sony VAIO SVT1311M1E

Sony VAIO SVT1311M1E

 Sony VAIO SVT1311M1E - 2

Sony VAIO SVT1311M1E - 2

İlgili etiketler : Sony, Sony Ultrabook, Sony Vaio T, Sony Vaıo Svt1311m1e, Özellikleri,

Haber Sahibi

Sony
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Haziran 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 5 Haziran 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2012
  • Trafik

    : 2872

Diğer Sony Haberleri

Benzer Haberler

  • Sony Yeni Sony VAIO Duo 13 İle İlham Alın

    Yeni Sony VAIO Duo 13 İle İlham Alın

    Sony’nin sunduğu yeni VAIO® Duo 13’ün, eşsiz kızaklı Surf Slider™ tasarımı ‘tablet’ ve ‘klavye’ modları arasında kusursuz şekilde geçiş yapıyor. 8 megapiksel ‘Exmor RS™ for PC’ arka kamera v...
    24 Haziran 20131655 defa incelendi
  • Sony Sony'ye Prestijli TIPA Ödülleri 2011’de İki Ödül

    Sony'ye Prestijli TIPA Ödülleri 2011’de İki Ödül

    Sony, dijital görüntüleme alanındaki yenilikleri ile bir kez daha Avrupa’nın en prestijli fotoğraf endüstrisi ödülleri TIPA tarafından ödüllendirildi. Sony SLT, Tam Geçirgen Hareketsiz A...
    26 Nisan 20112863 defa incelendi
  • Sony Sony Kompakt NEX-5N Dijital Fotoğraf Makinesi

    Sony Kompakt NEX-5N Dijital Fotoğraf Makinesi

    Sony’nin yeni NEX-5N modeli, odaklanma ve çekme arasındaki süresi ve hızlı ve hassas otomatik odaklamada dünyanın en iyisi. Sahip olduğu etkin 16.1 megapiksellik Exmor APS HD CMOS sensörü ve...
    8 Eylül 20114123 defa incelendi
  • Sony Mobile Sony Xperia C3 Türkiye'de!

    Sony Xperia C3 Türkiye'de!

    5MP geniş açılı ön kamerası, LED flaş özelliği ve şık tasarımıyla dikkat çeken Sony Xperia C3, 1.199 TL ile Türkiye’de satışa sunuldu. En iyi selfie’ler için özel olarak tasarlanan Xperia C3...
    16 Eylül 20141898 defa incelendi
  • Sony Sony Yeni 4K HDR Televizyonlarını Tanıttı

    Sony Yeni 4K HDR Televizyonlarını Tanıttı

    Sony, olağanüstü performans sergileyen ve etkileyici görsel  deneyimler yaşatan yeni televizyonlarını tanıttı. Sony BRAVIA OLED TV ve tanıtılan diğer yeni 4K HDR TV modelleri, Sony'nin ...
    24 Mayıs 20171371 defa incelendi