Silk&Cashmere Festivali, Vogue Fashion's Night Out'ta

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2696 defa incelendi
  • Puan : star star star 38 incelemede 3,18 puan almıştır.
VFNO’da, Hande Kazanova Silk&Cashmere İstinye Park mağazasında ziyaretçilerini yıldız haritası çıkarırken, Nişantaşı’nda seyyar aksesuar arabasıyla nostaljik bir gece yaşanacak.

Zamanın ötesini yansıtan sofistike, elegan tarzıyla kaşmir ve ipek tutkunlarının vazgeçilmez markası Silk&Cashmere, Vogue Fashion’s Night Out’u karşılıyor. Nişantaşı, City’s, İstinye Park ve Bağdat Caddesi Silk&Cashmere mağazaları, 13 Eylül Perşembe akşamı 18.00-00.00 saatleri arasında sezonun dikkat çeken alışveriş partisi Vogue Fashion’s Night Out kapsamında, ziyaretçilerini bekliyor.

Silk&Cashmere’den VFNO sürprizleri…
İstinye Park Silk&Cashmere mağazası, Vogue Fashion’s Night Out gecesinde müşterilerini 19:00-20:45 arası ünlü Astrolog Hande Kazanova’yla buluşturuyor. 500 TL’lik alışveriş yapan herkes, Hande Kazanova’nın kişiye özel hazırlayacağı “ Yıldız Takvimi” ile iş yaşantısından, özel hayatlarına kadar gelecekleri ile ilgili her türlü konuda yıldızların nasıl bir rota çizdiğini öğrenme imkanını bulacaklar.

Silk&Cashmere; Nişantaşı mağazası önünde ise müşterilerine seyyar aksesuar arabasından alışveriş yapma imkanı sunarak nostaljik bir gece yaşatacak.

Ayrıca Bağdat Caddesi, City’s, Nişantaşı ve İstinye Park Silk&Cashmere’e yakın lokasyonlarda dağıtılan %20 indirim balonlarıyla mağazalara gelen ziyaretçilere yeni sezon ürünlerinde % 20 indirim uygulanıyor. İndirimin yanı sıra alışveriş esnasında mağazalardan şal alan herkese Swarovski taşlarla isim ve soyadların baş harflerinin bezendiği şallar da armağan ediliyor. Silk&Cashmere, Vogue editörü Naz Bileydi tarafından hazırlanan “Vogue Seçti” köşesinden alışveriş yapanlarada ekstra % %20 indirim fırsatı sunuyor.

Silk&Cashmere bu senede VFNO’da farkını koyuyor…


İlgili etiketler : Silk&cashmere, Alışveriş Festivali, Fashion's Night Out, Fashion's Night Out Etkinlikleri, Fashion Night Out Kampanyası,

Haber Sahibi

Silk & Cashmere
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Eylül 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 13 Eylül 2012
  • Trafik

    : 2696

Diğer Silk & Cashmere Haberleri

Benzer Haberler