Scotch Brite, "Temiziz" Tiyatro Oyunu ile Minikler Eğlenirken Öğreniyor

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1438 defa incelendi
  • Puan : star star star star 18 incelemede 3,56 puan almıştır.
Daha temiz ve sağlıklı bir toplum için bilinç yaratmak adına temizlik pazarının lider markalarından Scotch-Brite™, TOÇEV iş birliğinde sürdürdüğü projesi “Temiziz” oyunu ile ilköğretim öğrencilerine temizliğin önemini anlatıyor. Afife Jale Sahnesi’nde izleyicilerle buluşan oyun, minik tiyatroseverlerin eğlenceli anlar yaşamasını sağladı.

Hayatı kolaylaştıran ürünleri ile yaşadığımız ortamları hijyenik kılan Scotch-Brite™, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve TOÇEV ile ortaklaşa yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi “Temiziz” çocuk oyunu ile ilköğretim öğrencilerine doğru temizlik alışkanlıklarını ve bilincini aşılamak için 2011 yılından bu yana  Türkiye’nin çeşitli illerini geziyor. Bu kez Migros’un mutluluk konsepti için oynan “Temiziz” oyunu Ortaköy Afife Jale sahnesinde, minik tiyatroseverlerin eğlenirken öğrenmesini sağladı. Tiyatro oyunu başlamadan önce palyaço eşliğinde eğlenen çocuklara yapılan yüz boyama etkinliği ortamı renklendirdi. Migros’un etkinliğe özel hazırladığı sürpriz hediyeleri ise çocukları mutluluğunu daha da artırdı.

Migros’un mutluluk konsepti için Temiziz projesine özel ambalajlı Scotch-Brite™ ürünleri, Eylül ayında Migros’ta raflarında yerlerini almıştı.

Temiz Fiber Adam, pis Bakterius’a karşı…
Tiyatro sanatçısı Güray Dinçol’un yazdığı ve Hakan Bilgin’in yönettiği, TOÇEV Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu tarafından sergilenen “Temiziz” adlı oyun ile Scotch-Brite™, önce kendi evimizden başlayarak, çevremizi temiz tutmanın daha yaşanılabilir bir dünya yaratmak için gerekliliğini, çocuklara farklı ve eğlenceli bir dille anlatıyor. Temiziz Çocuk Tiyatrosu, Fiber Adam ve Bakterius karakterleri, interaktif sahneleri ve çocuk oyunlarında alışılmadık şekilde rock müziğin kullanması ile ilköğretim öğrencileri tarafından büyük ilgi görüyor. Projenin hayata geçirildiği 2011 yılından bu yana 20 il gezip 63 okulda sergilenen “Temiziz” oyunu, toplamda 17.031 öğrenciye ulaştı.



İlgili etiketler : Scotch Brite, Çocuk Tiyatrosu, Tiyatro,

Haber Sahibi

3M
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Mart 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2014
  • Trafik

    : 1438

Diğer 3M Haberleri

Benzer Haberler