3M Sineklere Karşı Perde

  • 13 yıl önce eklendi
  • 4750 defa incelendi
  • Puan : star star star star 189 incelemede 3,85 puan almıştır.
Yaz ayları ise sinekler yüzünden herkesin kabusu olmaya devam ediyor. Evlerde sineklerden korunmanın en kolay yolu ise kapı ve pencerelere sinek perdesi çekmekten geçiyor. 3M’in pratik ve ekonomik sinek perdeleri, 7 farklı seçeneği ile yaz aylarında sineklere karşı kolay ve hızlı koruma sunuyor.
Özel bantları ile kolay ve güçlü bir şekilde yapışan 3M sinek perdeleri, istenildiğinde de hemen çıkarılabiliyor. Kapı ve pencereler için siyah ve beyaz renk alternatifleri bulunan perdelerin ahşap pencereye özel ve güneşe dayanıklı seçenekleri ve ayrıca satılan sinek perdesi yedek bandı bulunuyor. Beyaz perdeler dışarıdan içerinin görünmesini engellerken, siyah perdeler ise içeriden dışarısını rahatlıkla gösteriyor. Aktif olarak kullanılan kapılarda rahat kullanım sağlamak amacıyla birbirinin üzerini örten iki parça tül kapıdan rahatlıkla geçilmesini sağlıyor. Tüllerin alt tarafında bulunan demir parçalar da tüllerin tekrar kapanmasını sağlıyor ve böylece evinize sineklerin girmesine engel oluyor. Güneşe dayanıklı perdeler ise özellikle yaz aylarında uzun süreli kullanım imkanı sunuyor. Perdelerin yıkanabilmesi sayesinde de yaz ayları boyunca evlerde hijyen korunuyor.

Tahta çıtalı özel sineklik malzemelerine yüksek fiyat ödeme devrini kapatan pratik 3M sineklik perdeleri ile yaz aylarında evinizde camlarınız açıkken sinek derdi olmadan rahatça yaşayabileceksiniz. 3M sinek perdelerini yapı marketlerden satın alabilirsiniz.




 3M Sineklere Karşı Perde

3M Sineklere Karşı Perde

 3M Sineklere Karşı Perde

3M Sineklere Karşı Perde

İlgili etiketler : 3m, Sinek Perdesi,

Haber Sahibi

3M
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Temmuz 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 11 Temmuz 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2011
  • Trafik

    : 4750

Diğer 3M Haberleri