Samsung'dan Bahar Temizliğine Özel Tüyolar!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2003 defa incelendi
  • Puan : star star star star 46 incelemede 4,37 puan almıştır.
Baharın gelişiyle evlerde de büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Kışlıklar yerini yazlıklara, yorganlar ise pikelere bırakırken evlerde de hummalı bir temizlik başladı.

Hamarat annelerin bahar temizliğindeki en büyük yardımcısı ise teknoloji lideri Samsung’un beyaz eşyadaki iddialı ürünlerinden Combo Kurutmalı Çamaşır Makinesi.  Eco Bubble teknolojisiyle düşük ısıda bile üstün yıkama performansı sunan, kısa programıyla çok kirli olmayan çamaşırları on beş dakikada tertemiz yapan Combo Kurutmalı Çamaşır Makinesi ile bahar temizliği hem rahat hem konforlu.

Bahar temizliğinin belki de en çok zaman alan işi kışlık kıyafetlerin yerini yazlıklara bırakması. Samsung Combo Kurutmalı Çamaşır Makinesi ile yazlık elbiselerin hurçlardan çıkarılıp düzenlenmesi de kolaylaşıyor. Samsung’un Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nde bulunan Airwash teknolojisi sayesinde hafif bir esintiyle dönerek dolaşan sıcak ve temiz hava, kumaşın en derin noktalarına kadar işleyerek kalıcı kokuları yok ediyor. Bu sayede giysilerin yeniden yıkanmasına gerek kalmıyor. Üstelik makinenin geniş kapak tasarımı sayesinde büyük bir yorgan ya da battaniye de rahatlıkla makineye yerleştirilebiliyor ve tertemiz yıkanıyor.

Airwash teknolojisi sadece çamaşırları değil makinenin iç yüzeyinde oluşan bakterinin neden olduğu kokuyu da ortadan kaldırıyor ve özel makine temizleyicisi ya da zarar verici kimyasallar kullanılmasına da gerek bırakmıyor. Samsung Eco Bubble Kurutmalı Çamaşır Makinesi sayesinde ütü ve kuru temizleme masrafları da azalırken para ve enerji tasarrufu sağlanıyor.

Kapsamlı bir bahar temizliği için Samsung’dan öneriler;  
- Planlamaya önem verin: Yorucu ve zahmetli bir iş olan bahar temizliğinin altından kalkmak için iyi bir planlama çok önemlidir. Öncelikle temizliğe nereden başlanacağı ve hangi adımlarla temizleneceğine karar verilmelidir.
- Zaman Ayırın: İyi bir bahar temizliği ancak zaman ayrılarak yapılabilir. Eğer planlama sonrası işler geniş bir periyoda yayılırsa planlı bir yol da izlenmiş olur.
- Mutfak ve salonlara öncelik verin: Bahar temizliğini mutfak ve salon gibi ortak yaşam alanlarından başlayarak yapmak çok önemlidir.
- Fazlalıkları ayırın, eşyalarınızı gruplandırın: Bahar temizliği ile evinizi yaza hazırlarken, evde bulunan fazla aksesuar ve eşyaları da ayırmayı unutmayın. Özellikle kullanılmayan aksesuarlar bir süre sonra gözleri de yormaya başlar. Yine eşyalarınızdan giymediklerinizi de ayırarak gardırobunuzu hafifletin, ihtiyacı olanları da sevindirin.




İlgili etiketler : Samsung, Bahar Temizliği, Combo Kurutmalı Çamaşır Makinesi, Eco Bubble Kurutmalı Çamaşır Makinesi,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Nisan 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2013
  • Trafik

    : 2003

Diğer Samsung Haberleri

Benzer Haberler