Ev İşlerinde Pratiklik İsteyenlere Özel LG Kurutmalı Çamaşır Makinesi

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1936 defa incelendi
  • Puan : star star star star 72 incelemede 4,17 puan almıştır.
Ev işlerinde pratiklik arayanların yeni tercihi olacak LG’nin yeni makinesi, 17 kg çamaşırı yıkıyor, 9 kg çamaşırı da kurutabiliyor.

LG Electronics’in yüksek yıkama ve kurutma kapasiteli yeni makinesi (F1255RDS7) ev işlerinde pratiklik arayanların imdadına yetişiyor. Hem yerden hem de zamandan kazandıran yeni LG makine, 17 kg çamaşırı yıkıyor, 9 kg çamaşırı da kurutabiliyor.  LG’nin yüksek kapasiteli bu yeni ürünü, özel teknolojileri sayesinde çamaşırlarda daha temiz ve lekesiz sonuçlar elde edilmesini sağlarken kurutma işlemini pratik hale getiriyor.

Yeni makine LG tarafından geliştirilen 6 Motion Direct Drive teknolojisine sahip. Bu teknoloji dövme, filtreleme, hassas çevirme, döndürme, çitileme ve çalkalama olmak üzere altı farklı yıkama moduyla çamaşırda başarılı sonuçlar elde ediyor. Makine standart ürünlerle aynı dış boyutlara sahip olmasına rağmen makinenin daha fazla iç hacmi bulunuyor ve standart kabin içinde 17 kg çamaşır yıkayabiliyor. Böylelikle ev kadınları için önem taşıyan, kazanla birlikte makinenin de büyümesi ve evlerde daha fazla yer tutması sorunu ortadan kalkıyor. Ürün öte yandan 9 kg gibi yüksek kapasitede kurutma yaptığı için evdeki çamaşır işine ayrılan zamanı ciddi oranda azaltıyor.

Akıllı teşhis özelliğiyle de bulunan yeni makine, arıza olması durumunda kullanıcıya çağrı merkezini arayıp makinedeki sinyali dinlettirme olanağı sunuyor. Böylece teşhis telefonda konuluyor ve servis hazırlıklı şekilde kullanıcının adresine yönlendiriliyor.



İlgili etiketler : Lg, Kurutmalı Çamaşır Makinesi, Beyaz Eşya,

Haber Sahibi

LG
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Nisan 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2013
  • Trafik

    : 1936

Diğer LG Haberleri

Benzer Haberler