LG'nin 12 kg Kapasiteli Yeni Çamaşır Makinesi

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2533 defa incelendi
  • Puan : star star star star 19 incelemede 3,79 puan almıştır.
LG’nin 12 kg kapasiteli yeni çamaşır makinesi BigIn, beklentisi yüksek kullanıcıların tüm gereksinimlerini karşılıyor.

LG Electronics, standart boyutlarda en yüksek yıkama kapasitesine sahip BigIn çamaşır makinesini pazara sundu. 12 kg yıkama kapasiteli yeni çamaşır makinesi, LG’nin geliştirdiği özel teknolojileri sayesinde çamaşırlarda daha temiz ve lekesiz sonuçlar elde edilmesini sağlıyor. Çamaşır yıkama deneyimini benzersiz kılan yeni ürün, çamaşır makinesinden beklentisi yüksek kullanıcıların tüm gereksinimlerini karşılıyor.

Altı farklı yıkama
LG’nin yeni çamaşır makinesi Bigin, 6 Motion Direct Drive motor sayesinde altı farklı yıkama hareketine sahip tek çamaşır makinesi olma özelliği taşıyor. Dövme, filtreleme, hassas çevirme, döndürme, çitileme ve çalkalama yıkama modlarına sahip olan ürün, kullanıcılarına en iyi yıkama performansını sunmayı hedefliyor. BigIn çamaşır makinesi standart ürünlerle aynı dış boyutlara sahip olmasına rağmen makinenin daha fazla iç hacmi bulunuyor ve standart kabin içinde 12 kg çamaşır yıkayabiliyor. Böylelikle ev kadınları için önem taşıyan, kazanla birlikte makinenin de büyümesi ve evlerde daha fazla yer tutması sorunu ortadan kalkıyor. LG’nin geliştirdiği Inverter Direct Drive teknolojisi makinenin sessiz ve az titreşimli çalışmasını sağladığı için de  evde çamaşır makinesinin çalıştığı diğer odalardan fark edilmiyor bile .  

Buhar ile kötü kokuları giderin  
BigIn’in bir önemli özelliği olan buharlı tazeleme çamaşırları 20 dakika gibi kısa bir sürede su ve deterjan kullanmadan sadece buhar ile havalandırıyor, kötü kokulardan arındırıyor ve kırışıklıkları azaltıyor. Böylelikle temiz olmasına rağmen kötü kokulara maruz kalan giysiler yıkanmadan kokudan arındırılıyor, deterjan ve su sarfiyatının önüne geçiliyor.    

Akıllı teşhisle hızlı çözüm  
Akıllı teşhis özelliğiyle BigIn, arıza olması durumunda kullanıcıya çağrı merkezini arayıp makinedeki sinyali dinlettirme olanağı sunuyor. Böylece teşhis telefonda konuluyor ve servis hazırlıklı şekilde kullanıcının adresine yönlendiriliyor.




İlgili etiketler : Lg, Çamaşır Makinesi, Beyaz Eşya,

Haber Sahibi

LG
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Ocak 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2013
  • Trafik

    : 2533

Diğer LG Haberleri

Benzer Haberler