LG ile Çamaşır Makinelerinden Beklentileriniz Değişecek

  • 3 yıl önce eklendi
  • 1904 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 11 incelemede 4,91 puan almıştır.
Buharlı çamaşır makineleri ve TWINWash teknolojisi ile çamaşırlardaki bakteri ve alerjenleri yüzde 99.9 oranında yok eden LG, tüm giysilerini tertemiz yapmak için Türkiye’nin en afacan çocuğunu arıyor. Ayrıca Tüm buharlı çamaşır makineleri ve TWINWash modellerinde özel indirimler ve OMO sıvı detarjan hediyesi Eylül sonuna kadar devam ediyor.

İki Farklı Yıkama Aynı Anda
LG TWINWash teknolojisi ile kullanıcılar üstteki ana makinede ve alt kısımdaki mini makinede aynı anda iki farklı çamaşır grubunu yıkayabiliyorlar. Güçlü ana yıkama bölmesi büyük boyutlu çamaşır grubunu yıkarken, alttaki daha küçük bölme ise farklı bir yıkama programı yürütecek şekilde bağımsız olarak ayarlanabiliyor.

LG TwinWash’la Bakterilere Elveda
LG çamaşır makinelerinde bulunan Steam (Buhar) özelliği ise, mükemmel çamaşır yıkama fonksiyonunun yanı sıra, özel bir sterilizasyon döngüsüyle, bakteri ve alerjenlerin yüzde 99,9'unu yok ediyor. LG Steam (Buhar) özellikli çamaşır makineleri, klasik çamaşır makinelerinin aksine, kazanın sadece bir bölümüne değil, tamamına 60 derecelik buhar vererek giysilerdeki bakteri ve alerjenleri ortadan kaldırıyor.

Akıllı Çamaşır Makinesi Kendi Programını Kendisi Seçiyor

LG çamaşır makinelerinde bulunan AI DD özelliği, kullanıcılara program seçmeye gerek duymadan, tek tuşla çamaşır yıkama keyfi de sunuyor. Akıllı çamaşır makineleri, yapay zeka desteği ile, yıkanacak çamaşırların kumaşlarının cinsini, ağırlığını belirleyerek, bu çamaşırlara uygun program belirliyor.




İlgili etiketler : Lg, Lg Çamaşır Makinesi, Beyaz Eşya,

Haber Sahibi

LG
  • Eklenme Tarihi

    : 29 Eylül 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 29 Eylül 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2020
  • Trafik

    : 1904

Diğer LG Haberleri

Benzer Haberler