Porselen Sepeti'nin Yeni Yüzüyle, Şıklık Sofranızda!

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2541 defa incelendi
  • Puan : star star star star 45 incelemede 3,64 puan almıştır.
Fonksiyonel mutfak ve dekorasyon ürünleri şıklıkla tasarlanıyor, evlerin ve mutfakların çehresi online sipariş imkanıyla değişiyor. Yenilenen yüzüyle hizmet vermeye başlayan www.porselensepeti.com, artık daha hızlı teslimat ve daha çok çeşit ile karşınızda... Site farklı, stil sahibi ve geniş ürün gamını kaliteli hizmet anlayışıyla birleştirerek yüzlerce ürünü evinize kadar getiriyor.

Sofralarını ve evlerini stil sahibi, fonksiyonel ürünlerle donatmak isteyenlere müjde! www.porselensepeti.com, yenilenen yüzüyle en özgün tasarımları, porselen ve camın inceliğinden vazgeçemeyenler için sunuyor. Tasarım kadar kaliteye de önem verenlerin vazgeçemeyecekleri bir site olan porselensepeti.com sayesinde mutfak ve dekorasyona dair aradığınız her şey size sadece bir tık mesafesinde. Her keseye uygun ürün çeşitleri ve kampanyalı ürünlerin de yer aldığı www.porselensepeti.com’da, 100 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo imkanı sağlanıyor.  

Sitede yer alan tasarımlardan biri çarpıcı renkleriyle hayatınıza keyif katacak olan Rüya Kahve Takımı… 6 adet kahve fincanı ve tabağından oluşan takım, 89 TL’lik fiyatıyla www.porselensepeti.com’da bulunabiliyor. Çay saatleri ise Gökkuşağı Çay Takımı’nın enerji dolu tasarımlarıyla tatlanıyor. Barındırdığı renk armonisiyle 5 çaylarına keyif katan takım, sitede 17 TL’lik fiyatıyla satışta.

Porselen Sepeti’nde etkileyici yemek takımları da var. Bunlardan biri, Helen Sade 6 Kişilik Yemek Takımı… Rölyef işlemeli olarak tasarlanan setin fiyatı; 102 TL.

Siteden online olarak satın alınabilen bir başka set ise Açelya 12 Kişilik Yemek Takımı. Yine rölyeflerle süslü olan sette çorbalıktan kürdanlığa kadar birçok ürün yer alıyor. Açelya Yemek Takımı’nın fiyatı 311 TL.

Tüm bunların yanı sıra işlevsel seçenekler de www.porselensepeti.com’da kendine yer buluyor. Bu yönüyle öne çıkan Puzzle Tabak Takımı, evinde farklı tasarımlara yer açmak isteyenleri bekliyor. Set, 60 TL olarak fiyatlandırılıyor.

Kahvaltıda yumurta keyfinden vazgeçemeyenler için de lezzeti artıracak bir seçenek bulunuyor. Ateşe dayanıklı Porselen Yumurta Sahanı ile sağlıklı ve şık bir kahvaltı saati yaşanabiliyor. Sahanın küçük boyu 20 TL, büyük boyu ise 25 TL’ye satın alınabiliyor.

Çay saatlerini tatlandırmak isteyenler de bu şıklıktan www.porselensepeti.com aracılığıyla yararlanabiliyor. Fırından sofraya rahatlıkla taşıyabileceğiniz Tavola Porselen Turta Kabı’nı, 42 TL’lik fiyatıyla hemen sipariş verebilirsiniz.

Şıklığıyla göz kamaştıran bir başka Tavola ürünü ise 3 Bölmeli Sosluk… Atıştırmalıklarınızı sunmak için de ideal bir alternatif olan sosluk, diğer Tavola ürünleriyle kombinlenebiliyor. Fiyatı 12 TL olan Tavola 3 Bölmeli Sosluk’a www.porselensepeti.com’a gelerek sahip olabilirsiniz.




İlgili etiketler : Porselen Sepeti, Yemek Takımı, Yumurta Sahanı, Porselen, Çay Takımı,

Haber Sahibi

Porselen Sepeti
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Mart 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Trafik

    : 2541

Diğer Porselen Sepeti Haberleri

Benzer Haberler

  • Kütahya Porselen Kütahya Porselen Rengarenk Sofralar ile Yaza Merhaba

    Kütahya Porselen Rengarenk Sofralar ile Yaza Merhaba

    Farklı zevklerin buluşma noktası Kütahya Porselen, “Open Stock” serisiyle kişiye özel set oluşturma imkanı sunuyor. Farklı zevklerin buluşma noktası Kütahya Porselen, “Open Stock” seris...
    7 Haziran 20117748 defa incelendi
  • Remetta Remetta Televizyon Reklam Filmi Görücüye Çıktı

    Remetta Televizyon Reklam Filmi Görücüye Çıktı

    KADIN VAZGEÇİLMEZ OLMAK İSTER… REMETTA porselen firmasının “Sofraların gözbebeği SEN VAZGEÇİLMEZSİN” sloganlı reklam filmi görücüye çıktı… Züccaciye sektöründe yükselişini hızla...
    9 Aralık 20116365 defa incelendi
  • Kütahya Porselen Kütahya Porselen ile Yılbaşında Sofralarınız Işıldasın

    Kütahya Porselen ile Yılbaşında Sofralarınız Işıldasın

    Porselen sektörünün öncü markası Kütahya Porselen, yeşil ve kırmızı renklerindeki ve değişik desenlerdeki yemek takımları ile yılbaşı sofralarınızı şenlendiriyor. Kütahya Porselen yeni yılı ...
    9 Aralık 20142102 defa incelendi
  • Hisar Hisar'dan Sofralara Porselen Şıklığı

    Hisar'dan Sofralara Porselen Şıklığı

    Sofra sanatının değişmez adresi Hisar, özel misafirlerini özel sofralarda ağırlamak isteyenlere, zarafeti ile göz kamaştıran Bone China Porselen Yemek Takımları ile benzersiz sofralar kurma ...
    21 Ocak 20142371 defa incelendi
  • Hisar Hisar Sardunya Porselen Yemek Takımı ile Sofralara Bahar Geliyor

    Hisar Sardunya Porselen Yemek Takımı ile Sofralara Bahar Geliyor

    Geniş ürün yelpazesiyle mutfak ve sofralar için kusursuz ürünler sunan Hisar, yeni “Sardunya Porselen Yemek Takımı” ile bahar esintilerini sofralara getiriyor. Çiçek ve bahar dallarıyla bah...
    25 Şubat 20134113 defa incelendi