Su İçmeye Teşvik Eden Bardaklar Porselensepeti.com'da

  • 12 yıl önce eklendi
  • 6301 defa incelendi
  • Puan : star star star 565 incelemede 2,61 puan almıştır.
Bol su içmenin sağlık için ne kadar gerekli olduğu biliyor ama bir türlü bunu başaramıyorsanız, henüz favori bardağınızı keşfetmemişsiniz demektir. Ancak endişelenmenize gerek yok… Sizi daha çok su içmeye teşvik edecek müstakbel favori bardağınız www.porselensepeti.com ’un zengin ürün yelpazesi arasında ve sadece tek tık uzağınızda bekliyor olabilir.

Özellikle yaz aylarında su ihtiyacınızı yeterince karşılayamadığınızı fark ettiğinizde tehlike çanları çalıyor demektir. Bu durumda, zevkli ve eğlenceli tasarımıyla sizi daha çok su içmeye davet edecek bir bardak edinmeniz iyi bir fikir olabilir.

Üstelik bunun için bu sıcakta bir düzine zücaciye dükkânını gezmenize hiç gerek yok. ‘En sevdiğim bardağım’ diyeceğiniz bardak, www.porselensepeti.com’da sadece birkaç tık uzağınızda sizi bekliyor olabilir.

6 Parça Diamond Su Bardak Takımı, Elegan 6'lı Su Bardak Takımı, 3 Parça City Bardak Takımı
Mavi Kıvrımlı 3'lü Su Bardağı; www.porselensepeti.com’un sunduğu zengin ürün yelpazesinde yer alan seçeneklerden sadece birkaçı.

Kahvenin yanında su içmek şart
Kahvenin yanında bir bardak su servis edilmesi sadece bir gelenek değil aynı zamanda sağlıklı bir alışkanlıktır. Çünkü kahve, su tüketimi ihtiyacınızı arttırır. www.porselensepeti.com’da satışa sunulan. İstanbul, Newyork ve Paris silüetlerinin işlendiği kahve yanı su bardaklarını aynı zamanda likör bardağı olarak da kullanabilirsiniz. Şehir Temalı 3 'lü Kahve Yanı Su Bardağı setine arkadaşlarınız bayılacak.

Orijinal çay bardakları www.porselensepeti.com’da
Sıvı ihtiyacınızı karşılamak için arada sırada çay içmeyi tercih ediyorsanız www.porselensepeti.com’un orijinal tasarımlı çay setlerine göz atabilirsiniz.

Sitede beğenilere sunulan Martı 6 Kişilik Çay Seti ; Orya 6 Kişilik Çay Takımı ve Kalp 6 Kişilik Çay Seti ile çay keyfinizi taçlandırabilirsiniz.




 City Bardak Takımı

City Bardak Takımı

 Diamond Su Bardak Takımı

Diamond Su Bardak Takımı

 Diva

Diva

 Elegan

Elegan

 Kalp 6 Kişilik Çay Seti

Kalp 6 Kişilik Çay Seti

 Puantiye

Puantiye

 Şehir Temalı Kahve Yanı Su Bardağı

Şehir Temalı Kahve Yanı Su Bardağı

 Sultan

Sultan

İlgili etiketler : Porselensepeti.com, Bardak,

Haber Sahibi

Porselen Sepeti
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Temmuz 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 17 Temmuz 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2012
  • Trafik

    : 6301

Diğer Porselen Sepeti Haberleri