Philips'ten Yağsız ve Lezzetli Kızartma Devrimi

  • 14 yıl önce eklendi
  • 3779 defa incelendi
  • Puan : star star star 56 incelemede 2,86 puan almıştır.
Ev aletleri ile hayatı kolaylaştırma ve kullanıcılarına iyi yaşam sunma konusunda pek çok ilke imza atan Philips, şimdi de mutfaklarda devrim yaratıyor.

Philips’in ürettiği Airfryer yağsız kızartma makinesi, patentli Rapid Air Hızlı Hava Teknolojisi sayesinde geleneksel fritözlere oranla çok daha sağlıklı ve lezzetli yemekleri en hızlı ve pratik şekilde hazırlamanızı sağlıyor.

Ünlü Diyetisyen ve Beslenme Uzmanı Dilara Koçak ve gurme/gazeteci-yazar Gülhan Kara, deneyimledikleri Airfryer’ın, lezzetine ve hızına tam not verdiler.

Philips’in sunduğu bu yeni teknoloji Kitchenette’te düzenlenen bir basın toplantısıyla  tanıtıldı. 5 Nisan Salı günü gerçekleştirilen basın toplantısı kapsamında konuşan Philips Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Sibel Kara Airfryer’ın mutfaklarda adeta bir devrim yaratacağına dikkat çekerek, “Airfryer ile yağsız yiyeceklerin lezzetsiz olduğu tabusunu yıkacağız ve sadece birkaç dakikada harika yemekler pişirebileceğimizi göstereceğiz.” dedi.

Yağsız kızartma keyfi

Mutfaklarda yeni bir çağ açan teknolojisiyle diğer fritözleri emekliye ayıran Airfryer ile özlediğiniz lezzetlere yeniden kavuşacaksınız. 500 gr patatesi sadece 15 dakikada pişirebileceğiniz Airfryer ile hem zamandan kazanacak hem de sağlıktan ve lezzetten ödün vermeyeceksiniz.

Sıcaklık kontrolü sayesinde pişireceğiniz yemekler için en uygun sıcaklığı; zaman ayarı ile en doğru süreyi seçmenizi sağlayan Airfryer’da aynı anda farklı yemekleri kızartmak için hazne ayracı da bulunuyor.

Entegre hava filtresi içeren Airfryer, aynı zamanda mutfakta istenmeyen yemek kokularını da önlüyor. Üstelik bulaşık makinesinde yıkanabilen parçaları ve kablo sarıcısıyla hem temizleme hem de saklama kolaylığı sunuyor.

Yağsız ve lezzetli kızartma devrimi yaratan bu teknoloji sayesinde fazla yağ içerdiği için uzak durduğunuz yemekleri keyifle yeme zevkine ulaşacaksınız.

Onunla yemek yapmak çok kolay ve eğlenceli

Köfteden patates kızartmasına, börekten kumpire, balıktan güvece, ayva tatlısından brownieye kadar pek çok lezzeti farklı şekillerde hazırlama imkanı sunan Airfryer özellikle günümüzün yoğun ve hızlı hayatında hem çocuklu çekirdek aileler için hem de gençler için ideal.

Philips’in yeni mucizesi ile en lezzetli yemekleri en kısa sürelerde yaparak hem kendi hayatınızda hem de mutfakta harikalar yaratabilirsiniz.

Önerilen tüketici fiyatı 479,90 TL'dir




İlgili etiketler : Philips, Airfryer, Yağsız Kızartma Makinesi, Mutfak Ürünleri,

Haber Sahibi

Philips
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Nisan 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2011
  • Trafik

    : 3779

Diğer Philips Haberleri

Benzer Haberler

  • Tchibo Tchibo’dan Mutfak Sanatı

    Tchibo’dan Mutfak Sanatı

    Yemek yapmayı daha da keyifli hale getirecek tasarım harikası mutfak ekipmanları, Tchibo’nun yeni temasında. Eşsiz ve profesyonel lezzetler yaratmak için en uygun mutfak ürünlerinin su...
    11 Ocak 20118061 defa incelendi
  • Philips Philips Yağsız Fritöz Airfryer Türkiye'de

    Philips Yağsız Fritöz Airfryer Türkiye'de

    Dünya Devi Philips; ürettiği pratik yaşam ürünü Airfryer fritöz ile yağsız kızartma olanağını Türk kullanıcılarına sunuyor. Hayatımızda önemli bir zaman kesitini alan yemek yapma süresi, ...
    15 Nisan 20115440 defa incelendi
  • Goldmaster Goldmaster, Okula Dönüş Döneminde de Yanınızda

    Goldmaster, Okula Dönüş Döneminde de Yanınızda

    Mutfaktaki tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren Goldmaster, okula dönüş döneminde de yanınızda. Tostmix Tost Makinesi, Yumurta Pişirme Makinesi,Kişisel blender Vitamax;buz çözme özelliğiyle öne ç...
    31 Ağustos 202011584 defa incelendi
  • Siemens Ev Aletleri Yeni Siemens Beyaz Krom Kahvaltı Seti ile Keyifli Kahvaltılar!

    Yeni Siemens Beyaz Krom Kahvaltı Seti ile Keyifli Kahvaltılar!

    Siemens Ev Aletleri TC63201 kahve makinesi, TW63101 kablosuz çelik su ısıtıcısı ve TT63101 kısa yuvalı ekmek kızartma makinesinden oluşan yeni beyaz krom kahvaltı setini sundu. Kolayca hazır...
    30 Nisan 20132912 defa incelendi
  • Arzum Arzum'dan Sevgililer Günü'ne Özel Kırmızı Kutular

    Arzum'dan Sevgililer Günü'ne Özel Kırmızı Kutular

    Arzum 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel Mısır Patlatma Makinesi, Ekmek Kızartma Makinesi ve Kahvesi Robotu ürünlerini cazip fiyatlar ve Sevgililer Günü’ne özel kırmızı paketlerde satışa sunmu...
    16 Ocak 20123071 defa incelendi