Pegasus Lviv ve Dubai Uçuşlarına Başladı

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2367 defa incelendi
  • Puan : star star star 54 incelemede 3,35 puan almıştır.
Pegasus Hava Yolları, 17 Ekim’de başlayan Lviv ve 18 Ekim’de başlayan Dubai uçuşları ile misafirlerini 25 ülkede 59 noktaya uçuruyor.

Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını genişletmeye her geçen gün hız kesmeden devam eden Pegasus Hava Yolları’nın en yeni destinasyonları olan Lviv ve Dubai’ye uçuşları başlıyor. 17 Ekim’de başlayan Lviv ve 18 Ekim’de başlayan Dubai ile birlikte Pegasus Hava Yolları’nın uçuş ağı tam 59 noktaya genişlemiş oluyor.

Toplam 25 ülkeye, yurt içinde ve yurt dışında toplam 59 destinasyona uçan Pegasus’un, Lviv ve Dubai’ye gerçekleştirilecek seferleri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda düzenlenen bir tören ile başladı.

Pegasus’un Ukrayna’daki üçüncü uçuş noktası Lviv’e uçuşları 17 Ekim’den itibaren başladı
Pegasus Hava Yolları’nın Kharkiv ve Donetsk’den sonra Ukrayna’daki üçüncü destinasyonu olan ve UNESCO’nun Dünya Mirası Listesi’ne kayıtlı olmasıyla dikkat çeken Lviv ile İstanbul arasında gerçekleştirilecek seferler 37.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla Pegasus misafirlerinin beğenisine sunuluyor.

İki ülke arasında imzalanan işbirliği anlaşmasına paralel olarak, 1 Ağustos’tan itibaren Türk vatandaşlarına yönelik vize uygulamasını kaldıran Ukrayna, Pegasus misafirleri için farklı bir alternatif oluyor.

Pegasus misafirleri Lviv’den Türkiye’de, Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun ve Trabzon’a; yurt dışında ise, Almatı, Berlin, Beyrut, Kopenhag, Köln, Krasnodar, Kuzey Kıbrıs, Londra, Marsilya, Tahran, Tel Aviv ve Tiflis’e bağlantılı olarak uçabilecekler.

Zenginliğin ve modernliğin sembolü Dubai’ye ilk uçuş 18 Ekim’de gerçekleşti
Modernliği ve oryantal ezgileri iç içe barındıran Dubai, cazibesiyle seyahat severleri büyülüyor. Pegasus Hava Yolları’nın yeni destinasyonu Birleşik Arap Emirlikleri’nin parlayan yıldızı Dubai’ye seferler 18 Ekim’den itibaren başladı. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleşecek uçuşların biletleri, 79,99 Euro’dan; Dubai’den gerçekleşecek uçuşların biletleri ise 99,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla Pegasus misafirlerine sunuluyor.

Pegasus misafirleri, Dubai’den Türkiye’de Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman,  Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay,  İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van’a; yurt dışında ise Amsterdam, Almatı, Basel, Batum, Berlin, Beyrut, Bologna, Brüksel, Bükreş, Donetsk, Düsseldorf, Kharkiv, Kuzey Kıbrıs, Kopenhag, Londra, Lyon, Lviv, Marsilya, Münih, Milan, Omsk, Paris, Priştine, Roma, Stockholm, Stuttgart, Tel Aviv, Üsküp, Viyana ve Zürih’e bağlantılı olarak uçabilecekler.





İlgili etiketler : Pegasus, Pegasus Lviv Seferleri, Pegasus Dubai Seferleri, Uçak Bileti, Seyahat,

Haber Sahibi

Pegasus Airlines
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Ekim 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2012
  • Trafik

    : 2367

Diğer Pegasus Airlines Haberleri

Benzer Haberler

  • Pegasus Airlines Pegasus, Rusya'nın Başkenti Moskova Uçuşlarına Başlıyor

    Pegasus, Rusya'nın Başkenti Moskova Uçuşlarına Başlıyor

    Yeni uçuş noktalarıyla büyümesini hız kesmeden sürdüren Pegasus Hava Yolları, 08 Ekim tarihinden itibaren Rusya Federasyonu’nun başkenti Moskova’ya uçmaya başlıyor. Pegasus’un Omsk, Krasnod...
    20 Eylül 20131799 defa incelendi
  • Pegasus Airlines Pegasus Asia İle İstanbul - Bişkek  Uçuşlari Başliyor

    Pegasus Asia İle İstanbul - Bişkek Uçuşlari Başliyor

    “Pegasus Asia” ile 21 Mart’tan itibaren haftanın 7 günü İstanbul Sabiha Gökçen – Bişkek uçuşları 139,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla Pegasus Hava Yolları’nın ortağı olduğu Kırgız havayolu ş...
    25 Şubat 20132030 defa incelendi
  • Pegasus Airlines Pegasus, Almati'ye Haftanın 3 Günü Uçuyor

    Pegasus, Almati'ye Haftanın 3 Günü Uçuyor

    2012 yılından bu yana Kazakistan’ın en büyük şehri Almati’ye seferler düzenleyen Pegasus Hava Yolları, 21 Aralık’tan itibaren Almati – İstanbul karşılıklı seferlerinin sayısını arttırarak ha...
    27 Kasım 20131471 defa incelendi
  • Pegasus Airlines Pegasus, Trabzon - Soçi Uçuşları Başladı!

    Pegasus, Trabzon - Soçi Uçuşları Başladı!

    Yeni uçuş noktalarıyla misafirlerini farklı coğrafyalara ulaştırmaya ve uçuş ağını sürekli genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları, Rusya Federasyonu’nun Karadeniz kıyısında yer alan So...
    11 Ekim 20131581 defa incelendi
  • Pegasus Airlines Pegasus Doha Uçuşları Başlıyor

    Pegasus Doha Uçuşları Başlıyor

    Yeni hatlarıyla büyümesini hız kesmeden sürdüren Pegasus Hava Yolları, 16 Haziran’dan itibaren 109.99e Euro’dan başlayan fiyatlarla haftanın 3 günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kat...
    1 Mayıs 20131507 defa incelendi