Paşabahçe Mağazaları'ndan Bir Günde İki Mağaza

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1432 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 41 incelemede 4,71 puan almıştır.
İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan Paşabahçe Mağazaları, İstanbul Brandium ve Samsun Piazza AVM’lerinde açtığı iki yeni mağazayla tüketicileriyle buluşmaya devam ediyor.  Türkiye’deki 38. mağazasını, faaliyete yeni geçen İstanbul Brandium Alışveriş Merkezi’nde açan Paşabahçe Mağazaları, 630 metrekarelik alanda kurulu mağazasıyla müşterilerine keyifli alışveriş imkanı sunuyor. Paşabahçe Mağazaları, 39. mağazasını ise Samsun Piazza Alışveriş Merkezi’nde açtı.  

İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan Paşabahçe Mağazaları’nın 38. mağazası İstanbul’da açıldı. Brandium AVM’de 630 metrekarelik alanda müşterilerine keyifle alışveriş yapma imkânı sunan Paşabahçe Mağazaları, Karadeniz Bölgesi’ndeki ilk mağazasını ise Samsun’da açtı. Paşabahçe’nin Piazza AVM’de açılan mağazası 360 metrekarelik satış alanıyla müşterilerine hizmet veriyor. ‘Yaşam ve Butik’ ürünlerinin yer aldığı mağazalar birbirinden özel koleksiyon ve binlerce ürün ile tüketiciyle buluşuyor.

Şık, fonksiyonel ve dekoratif 3800 ürün
Müşterilere daha keyifli ve daha konforlu bir alışveriş fırsatı sunmak amacıyla İstanbul Brandium AVM’de 630 metrekarelik bir alanda konumlandırılan Paşabahçe Mağazası, müşterilerini, birbirini tamamlayan cam ve porselen ürünlerden oluşan çeyiz serisi ve 2013-2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonuyla karşılıyor.

Mağaza ayrıca, Selçuk Demirel, Latif Demirci ve Bedri Rahmi Eyüboğlu gibi Türkiye’nin ünlü sanatçılarının fikir ve çizgilerini taşıyan ürünlerin eklendiği ‘İmza’ ve ‘Yansımalar’ koleksiyonlarının şık, fonksiyonel ve dekoratif ürünlerinin de aralarında bulunduğu 3800 ürünü ‘Yaşam’ ve ‘Butik’ konseptleriyle tüketicinin beğenisine sunuyor.

Türkiye’nin zengin tarihsel ve kültürel mirasını gelecek nesillere aktarma misyonuyla bir sosyal sorumluluk projesi olarak ele alınan ve sınırla sayıda üretilen Tarih-Kültür-Cam koleksiyonları da Paşabahçe Mağazaları’nda meraklılarını bekliyor.

Karadeniz Bölgesi’ndeki ilk mağaza Samsun’da…
Paşabahçe Mağazaları’nın Türkiye genelindeki 39. mağazası Samsun’daki Piazza Alışveriş Merkezi’nde açıldı. 360 metrekarelik satış alanına sahip olan mağaza, Paşabahçe Mağazaları’nın Karadeniz’de açtığı ilk mağaza olma özelliğine sahip. ‘Yaşam ve Butik’ konseptleri altında yaklaşık 3800 seçkin ürünü tüketicisiyle buluşturan Paşabahçe Samsun Mağazası, müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Mağazada, ‘Yaşam’ konseptli ürün grubunda cam, porselen, seramik, ahşap gibi farklı malzemelerden üretilmiş fonksiyonel sofra ve mutfak eşyalarıyla birlikte birçok dekoratif ürün bulunuyor. ‘Butik’ konseptinde ise kültür mirasımızdan izler taşıyan, geleneksel Türk el sanatlarının özel örneklerinin yer aldığı sınırlı üretim koleksiyon ürünleri, geleneksel camlar ve sanat işi ürünler yer alıyor.  

Paşabahçe Mağazaları, güler yüzlü ve konusunda uzman personelleriyle, müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatmak üzere, haftanın 7 günü 10.00 ile 22.00 saatleri arasında tüketicileriyle buluşuyor.

Esra Tokel: “Yılsonuna kadar 43 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz”
56 yıldır tüketicilere yaşama değer katan ürünler sunduklarını belirten Paşabahçe Mağazaları Genel Müdürü Esra Tokel, yeni mağazalarla hizmet alanını yaygınlaştırmayı hedeflediklerini ve mevcut mağazaların yenilenmesiyle daha rahat bir alışveriş ortamı yaratarak müşterilere keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatmayı önemsediklerini söyledi.

Samsun Piazza Alışveriş Merkezi’nde açılan mağazanın Karadeniz’de açılan ilk mağaza olduğunu vurgulayan Tokel, sözlerini şöyle sürdürdü: “İstanbul Brandium ve Samsun Piazza mağazalarıyla beraber Türkiye genelinde 11 ilde 39 mağazaya ulaşmış olmanın keyfini yaşıyoruz. Yılsonuna kadar bu sayıyı arttırarak toplamda 43 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Paşabahçe Mağazaları olarak, şık ve fonksiyonel ürünlerimizi Türkiye’nin her köşesine ulaştırmak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza bütün hızımızla devam ediyoruz.”




İlgili etiketler : Paşabahçe, Paşabahçe Mağazaları, Piazza Avm, Brandium Avm,

Haber Sahibi

Paşabahçe
  • Eklenme Tarihi

    : 29 Mart 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2013
  • Trafik

    : 1432

Diğer Paşabahçe Haberleri

Benzer Haberler

  • Paşabahçe Paşabahçe'nin  Güneydoğu Anadolu'daki İlk Mağazası Gaziantep Sanko Park Avm'de Açıldı!

    Paşabahçe'nin Güneydoğu Anadolu'daki İlk Mağazası Gaziantep Sank

    Dünyanın lider cam üreticilerinden Şişecam’a bağlı Paşabahçe Mağazaları’nın, Türkiye’deki 36. mağazası Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi Gaziantep Sanko Park’ta açıldı...
    16 Ağustos 20122647 defa incelendi
  • Paşabahçe Paşabahçe Korupark AVM Mağazası Açıldı

    Paşabahçe Korupark AVM Mağazası Açıldı

    Tüketicilerin gönlünde taht kuran perakende zinciri Paşabahçe Mağazaları, Bursa Korupark Alışveriş Merkezi’nde yeni mağazasını hizmete açtı. Toplam 500 metrekarelik alana sahip olan Korupark...
    30 Nisan 20151723 defa incelendi
  • Paşabahçe Paşabahçe Yurtdışındaki İlk Mağazasını Milano'da Açtı

    Paşabahçe Yurtdışındaki İlk Mağazasını Milano'da Açtı

    Paşabahçe Mağazaları, uluslararası pazarlara açılarak büyüme hedefi doğrultusunda ilk yurtdışı mağazasını tasarım ve modanın şehri Milano’da hizmete açtı. Paşabahçe Mağazaları Genel Müdürü E...
    15 Nisan 20151662 defa incelendi
  • Paşabahçe Paşabahçe Yeni 'Storemax' Serisiyle Saklama Kabında Son Teknolojiyi Sunuyor

    Paşabahçe Yeni 'Storemax' Serisiyle Saklama Kabında Son Teknoloji

    Paşabahçe, hayatı kolaylaştıran inovatif çözümler sunma ilkesi doğrultusunda geliştirdiği “StoreMax” ile son teknoloji ürünü saklama kaplarını tüketicilerle buluşturuyor. Kullanıcılarına her...
    19 Temmuz 20133749 defa incelendi
  • Giovane Gentile Giovane Gentile Yeni Mağazasını Brandium AVM'de Açıyor

    Giovane Gentile Yeni Mağazasını Brandium AVM'de Açıyor

    Amerika’da, Avrupa’da, Afrika’da ve Asya’da çok sayıda mağazası bulunan ve uluslararası marka olma yolunda kendini ispatlayan Giovane Gentile & Giovane G. Designers;  Kiev’in merkez...
    25 Nisan 20132539 defa incelendi