Nike Lebron 8PS Modelini Piyasaya Sürdü

  • 14 yıl önce eklendi
  • 3905 defa incelendi
  • Puan : star star star 82 incelemede 2,55 puan almıştır.
LEBRON 8 PS, sporcuların kendi imzasını taşıyan özel seriden Hyperfuse teknolojisine sahip ilk ayakkabı olarak piyasaya sürüldü.

Nike ve LeBron James, James’in imzasını taşıyan sekizinci ayakkabının yeni modeli LEBRON 8 PS’i piyasaya sürdü. LEBRON 8 PS, LeBron'un eleme maçlarıyla devam eden sezondaki özel ihtiyaçlarına uygun hale getirilen, üç LEBRON 8 ayakkabıdan oluşan serinin en son modeli.

LeBron'un güç, yapı ve hızı bir araya getiren, anlaşılması güç oyun tekniğinden yola çıkılarak tasarlanan LEBRON 8 PS, daha hafif, yere daha yakın ve daha uyumlu. Bu özel ayakkabı, LeBron’u sezon sonrasına taşımak için tasarlandı.

LEBRON 8 PS, yedinci kez All Star olan James’in imzasını taşıyan sekizinci ayakkabı için hafiflik ve gücü maksimum düzeye çıkarma yaklaşımını sürdürüyor. LeBron’ın imzasını taşıyan, Hyperfuse yapısına sahip ilk ayakkabı olan LEBRON 8 PS, 82 maçlık sezon sona erip eleme maçları başlarken fark yaratacak şekilde, normal sezon modelinden (42,5 numara erkek ayakkabısı için) 42,5 gram daha hafif. Destek sağlayan, nefes alan ve dayanıklı bir ayakkabı olan LEBRON 8 PS, maratonun sonunda en küçük ayrıntının büyük bir fark yaratabileceği son atak için mükemmel bir silah sunuyor.

James ayakkabıyla ilgili olarak, “Sezon finaline doğru ilerlerken güç ve dayanıklılığı buluşturan LEBRON 8 PS, sürekli gelişen oyun tekniğimi yansıtıyor. İmzamı taşıyan sekizinci ayakkabının her üç modelinin dilinde bulunan aslan simgesi, ayakkabılarımın bağcıklarını her bağlayışımda heyecan duymamı ve maça odaklanmamı sağlıyor” dedi.

Pekin’deki sokak basketbolundan ilham alan Hyperfuse yapısı, yüksek performanslı basketbol ayakkabılarında kolay kolay elde edilemeyen eşsiz nefes alma özelliğiyle güçlü şekilde ayağı sararken hafiflikten de taviz vermiyor. LEBRON 8 PS, Hyperfuse teknolojisine sahip üst kısmı oluşturmak için benzersiz üç malzemeyi bir araya getiriyor. İlk katman, destek sağlamak için stratejik olarak yerleştirilmiş sentetik desteklerden oluşurken ikinci katman, havalandırma amaçlı tek kat fileden; en üst katman ise dayanıklılığı sağlamak amacıyla ileri derecede aşınan alanlara yerleştirilen ince bir termo-plastik poliüretan katmanından oluşuyor.

LEBRON 8 serisinin tasarımcısı Jason Petrie, daha fazla hafiflik sağlamak ve LeBron için tasarlanmış gelişmiş bir tampon sistemi oluşturmak üzere, topuktaki Max Air tampon sisteminde, Max Air 360 birimi yerine daha hafif bir Max Air 180 birimi ve ayağın ön kısmında Nike Zoom birimiyle ayak kemerinde karbon fiber kullandı. LEBRON 8 PS’in tam boy Cushlon orta tabanı, yaylı, esnek ve dayanıklı tamponlama sistemi ve konfor sağlıyor.

Sert kauçuk dış tabanın balıksırtı deseni ve dış desteği; üstün zemin tutuş, hız ve yanlara doğru dengeyi sağlarken, ayağın ön kısmındaki ve topuktaki iyice belirginleştirilmiş esneme olukları, ayakkabının genel ağırlığını azaltarak orta tabanın köpük kısmını ortaya çıkarıyor.

İlk LEBRON 8 ve V/2 gibi LEBRON 8 PS’in görsel tasarımında da aslandan ve James'in basketbol sahasında tüm açılardan atak yapabilme yeteneğinden ilham alındı. Ayakkabının dilinde yer alan rakiplerine meydan okuyan aslan tasviri, James’in imzasını taşıyan sekizinci ayakkabıya gönderme yapan, bağcık deliklerinin bulunduğu sekiz şeklindeki parça ile LeBron’ın topukta yer alan imzası gibi ayrıntılar, James’in performansına uygun şekilde kişiselleştirilmiş bir tasarımı tamamlıyor. Ayakkabının hayranları, dilin iç tarafında 82 maçlık normal sezonun tamamlanışını ve 28 maçlık sezon sonrası elemelerin başlangıcını yansıtmak üzere yapılan küçük değişikliği fark edecektir.




İlgili etiketler : Nike, Lebron 8 Ps, Lebron, James, Ayakkabı,

Haber Sahibi

Nike
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Nisan 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2011
  • Trafik

    : 3905

Diğer Nike Haberleri

Benzer Haberler

  • Nike Nike'tan LeBron James'a Yeni Ayakkabı: Lebron 12

    Nike'tan LeBron James'a Yeni Ayakkabı: Lebron 12

    Nike Basketbol All-Star LeBron James için en iyi performanslı ayakkabısını sunuyor. LEBRON 12, James’in patlayıcı gücünü geliştirirken üç önemli avantajı da bir araya getiriyor: kuvvetli ta...
    25 Eylül 20143122 defa incelendi
  • Nike Nike Lebron 9 Basketbol Ayakkabısı

    Nike Lebron 9 Basketbol Ayakkabısı

    LeBron James’in dokuzuncu imza serisi modeli, Flywire Teknolojisi ve Hyperfuse üst kısım, Max Air 190 ve Nike Zoom tamponlama dahil bir dizi performans avantajını bir araya getiriyor. N...
    20 Eylül 20114575 defa incelendi
  • Nike Lebron James'e Onuncu Özel Seri Ayakkabı: Nike Lebron X

    Lebron James'e Onuncu Özel Seri Ayakkabı: Nike Lebron X

    Nike tarafından tasarlanan onuncu özel seri LeBron James basketbol ayakkabısı LEBRON X, zaman, basınç ve ısıyla meydana gelen pırlantadan ilhamını aldı. LeBron James, 2012’deki başarılarına...
    13 Kasım 20125841 defa incelendi
  • Palladium Ataşehir AVM Geleceğe Dönüş Efsaneleri Palladium'da!

    Geleceğe Dönüş Efsaneleri Palladium'da!

    Geleceğe Dönüş filminin zaman makinesine dönüşen arabası DeLorean ve filmin önemli isimlerinden James Tolkan, imza günü için Palladium’a geliyor. 'Geleceğe Dönüş' serisiyle efsaneleşen Jame...
    1 Mayıs 20172205 defa incelendi