Murat Dalkılıç Samsung Galaxy S6'yı İlk Keşfedenlerden Biri Oldu

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1431 defa incelendi
  • Puan : star star star star 40 incelemede 4,3 puan almıştır.
Tüm dünyada büyük ilgiyle beklenen Samsung’un amiral gemileri Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge Dünya Mobil Teknolojiler Kongresi’nde tanıtıldı. Başarılı müzisyen Murat Dalkılıç, Twitter’da attığı bir tweet sayesinde, Samsung Türkiye tarafından anında Barselona’ya davet edildi ve benzersiz Galaxy S6’ yı ilk keşfedenlerden biri oldu.  

Samsung Electronics, mobil deneyimi yeniden tanımlayan akıllı telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge’in tanıtımını Barselona’da düzenlediği benzersiz bir etkinlikle gerçekleştirdi.

Tüm dünyanın merakla beklediği etkinliğe Twitter üzerinden davet edilen Dalkılıç, önce bu davetin şaka olduğunu düşündü. Samsung Türkiye’nin kendi hesabından paylaştığı uçak biletini gördüğünde cevap olarak attığı “Samsung’la ciddi düşünüyorum” tweetiyle Samsung Türkiye’nin davetini kabul etti. Bu büyük etkinliğe Barselona’da tanıklık ederek yeni Galaxy heyecanına dahil oldu.

Etkinlik günü “Barselona’ya hoşgeldin @muratdalkilic” pankartlarıyla karşılanan müzisyeni twitter üzerinden takip eden hayranları da Murat Dalkılıç’la beraber Galaxy deneyimine ortak olma şansına erişti. Başarılı müzisyen etkinlik sırasında Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge’in inanılmaz canlı, parlak ve hızlı görüntüler sunan ön ve arka kamerası ile çektiği selfielerini Twitter üzerinden paylaştı. Hayranlarına Galaxy S6 ve S6 edge deneyimini aktaran müzisyenin tweetleri ile “MuratDalkılıç SamsungTürkiye” başlığı Twitter’da günün trend topicleri arasında yer aldı.

Günün trend topici olan “MuratDalkılıc SamsungTurkiye” başlığı hakkında 6.300 rakamının üzerinde tweet atıldı. Dalkılıç’ın ve Samsung Türkiye’nin Twitter hesabı üzerinden atılan tweetler ise yüzlerce kişi tarafından paylaşıldı. Twitter üzerinden bir konuşmayla başlayıp çok hızlı bir operasyonla gerçeğe dönüşen proje hem Samsung Türkiye’nin hem de Murat Dalkılıç’ın takipçileri arasında hayli konuşuldu.



İlgili etiketler : Murat Dalkılıç, Samsung, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge,

Haber Sahibi

Samsung Mobile
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Mart 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2015
  • Trafik

    : 1431

Diğer Samsung Mobile Haberleri

Benzer Haberler