Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Ön Sipariş ile Teknosa'da

  • 8 yıl önce eklendi
  • 2668 defa incelendi
  • Puan : star star star 143 incelemede 3,2 puan almıştır.
Samsung’un merakla beklenen son gözdeleri Galaxy S7 ve S7 edge, 4 Mart’ta www.teknosa.com’da, 11 Mart’ta ise tüm TeknoSA mağazalarında ön siparişle satışa sunuluyor.

Geçtiğimiz ay Barcelona’da gerçekleşen Dünya Mobil Kongresi’nde (GSMA) tanıtılan Samsung Galaxy S7 ve S7 edge akıllı telefonlar, Türkiye’yi teknoloji ile buluşturan TeknoSA mağazalarındaki yerini alıyor. Tanıtıldığı günden itibaren büyük ilgi gören ve satışı heyecanla beklenen Galaxy S7 ve S7 edge, 4 Mart’ta www.teknosa.com’dan, 11 Mart’ta ise tüm TeknoSA mağazalarından ön sipariş ile satın alınabilecek. Üstün özellikleri ile dikkat çeken akıllı telefonlar, 18 Mart’ta ise Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm TeknoSA mağazalarında yerini alacak.

4.5G uyumlu, düşük ışıkta ve yüksek hareketlilikte bile profesyonel fotoğraf çekilmesine olanak veren 1.7F değerinde 12 MP arka, 5MP ön kameraya sahip Samsung Galaxy S7 ve S7 edge, suya ve toza dayanıklı (IP68) tasarımı, sekiz çekirdekli işlemcisi ve Quad HD Super Amoled ekran kalitesiyle de öne çıkıyor.

Tüm bu özelliklere ve çok daha fazlasına sahip Samsung Galaxy S7 2 bin 799 TL, S7 edge ise 3 bin 299 TL’lik satış fiyatıyla tüketiciler ile buluşuyor. Ön satışla birlikte Samsung orijinal Clear View telefon kılıfı hediyeli Samsung Galaxy S7 ve S7 edge’e TeknoSA Mobil’in birbirinden cazip tarifelerine özel fırsatlar ile sahip olmak için www.teknosa.com’u veya TeknoSA mağazalarını ziyaret etmeniz yeterli.



İlgili etiketler : Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung, Teknosa, Cep Telefonu,

Haber Sahibi

Teknosa
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Mart 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : 7 Mart 2016
  • Geçerlilik Tarihi

    : 20 Mart 2016
  • Trafik

    : 2668

Diğer Teknosa Haberleri

Benzer Haberler