Mor Çatı'nın 25. Yıl Özel Ürünleri Morhipo.com'da

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1644 defa incelendi
  • Puan : star star 40 incelemede 2,48 puan almıştır.
Online alışverişin adresi morhipo.com, eğitim, kadın erkek eşitliği, çocuk sağlığı ve hayvan hakları gibi alanlarda toplumsal değer yaratan çalışmalara destek verdiği ‘PaylaşTIK’ bölümünde, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’nın 25. yılına özel ürünlerini satışa sundu. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü yaklaşırken Mor Çatı’nın çalışmalarına destek verecek ürünler arasında esprili tasarımlara sahip tişörtler ile şık kolye ve broşlar yer alıyor.

Morhipo.com, Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarının yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerine sürdürülebilir destek sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği PaylaşTIK projesiyle, müşterilerine sosyal sorumluluk projelerine destek olma fırsatı sunuyor.

Sivil toplum kuruluşları ile tüketicileri buluşturan bir köprü görevi üstlenen morhipo.com, Mor Çatı Vakfı ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle de kadına karşı şiddetle mücadeleye destek veriyor.

Gelirin tamamı şiddetten uzak yaşam kurmak isteyen kadınlara gidecek
Şiddetle yüz yüze olan kadınlarla dayanışmayı sürdürmek, aile içindeki şiddete karşı mücadeleyi yaygınlaştırmak amacıyla 1990 yılında kurulan Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı, 25. yılına özel ürünlerini morhipo.com aracılığıyla satışa sunuyor. Mor Çatı’nın 25. yıla özel ürünleri arasında esprili tişörtler, şık broş ve kolyeler dikkat çekiyor. Mor Çatı yararına satışa sunulan diğer ürünler arasında ise Sezen Aksu, Gönül Yazar, Hülya Avşar gibi ünlü sanatçılara ait elbiseler de yer alıyor.
Morhipo.com “PaylaşTIK” bölümünde Mor Çatı’yla ilgili ürünlerden elde edilecek gelirin tamamı, kadınların şiddetten uzak bir hayat kurabilmeleri için çalışan Mor Çatı’ya iletilecek.

Kadına Yönelik Şiddete Hep Birlikte “Dur” Demek için
Mor Çatı, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’nü de hatırlatarak morhipo.com aracılığıyla herkesi kadınlara yönelik şiddetle mücadeleye destek olmak ve şiddete maruz kalan kadınların yeni bir hayata adım atmalarına katkı sağlamak için “PaylaşTIK” demeye davet ediyor.

Morhipo, paylaşarak toplumsal değer yaratıyor
Sosyal sorumluluk anlayışıyla fark yaratan morhipo.com, sivil toplum kuruluşlarını, sosyal sorumluluğa sahip müşterileriyle ‘PaylaşTık’ bölümünde buluşturuyor. Eğitim, kadın-erkek eşitliği, çocuk sağlığı ve hayvan hakları gibi konularda toplumsal değer yaratan sivil toplum kuruluşlarının projelerini desteklemek için üretilen ürünler, morhipo.com ile geniş bir kitleye ulaşıyor. PaylaşTık bölümünde, SOMA/YASEMİN YIRCA sabunları, AÇEV hediyelik ürünleri, ÇÖP (M)ADAM, TOHUM OTİZM VAKFI, KAÇUV, KAMER, LÖSEV, TOÇEV gibi kuruluşların pek çok farklı ürünleri yer alıyor.



İlgili etiketler : Morhipo, Mor Çatı, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı,

Haber Sahibi

Morhipo
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Kasım 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2015
  • Trafik

    : 1644

Diğer Morhipo Haberleri

Benzer Haberler