Next Level AVM'nin Askıda Tabletleri Öğrencilere Teslim Edildi

  • 3 yıl önce eklendi
  • 2808 defa incelendi
  • Puan : star star star star 12 incelemede 3,67 puan almıştır.
Next Level AVM öncülüğünde başlayan “Askıda Tablet” kampanyası ile bağışlanan tabletler okul müdürleri kanalıyla öğrencilere teslim edildi; çocuklar okulların açılmasıyla birlikte tabletlerini de alarak çifte mutluluk yaşadı.

JLL Türkiye tarafından yönetilen, başkentin sosyal konulara da duyarlı, öncü alışveriş merkezi Next Level AVM’nin bir süre önce başlattığı “Askıda Tablet” projesinde bağışlanan tabletler, okul müdürleri kanalıyla ihtiyaç sahibi çocuklara teslim edildi.  Yapılan yeni düzenleme sonrası eğitime başlayan çocuklar okul heyecanı ile birlikte tabletlerine kavuşmanın heyecanını da yaşadı.

Eğitime erişimde yaşanan sıkıntıların giderilmesine ve fırsat eşitliğine katkı sağlamak amacıyla “Askıya tablet, geleceğe iz bırak” mottosuyla hayata geçirilen projede, JLL Türkiye ve Next Level AVM’nin bağışladığı tablet bilgisayarlara, Atılım Üniversitesi, TÜGİAD Ankara Şubesi, MASFED, Otonomi, Kolatlar Grup Otomotiv ve Barışkent Gayrimenkul başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları, özel eğitim kurumları, çeşitli kişi ve kuruluşların tablet desteğinin yanı sıra Nesibe Aydın Eğitim Kurumları tarafından da yardımcı ders kitapları hediye edildi.

Proje kapsamında elde edilen tabletler Çankaya ilçesinde yer alan Şahinbey, Mohaç ve Mehmet Hikmet Ayberk İlkokullarına Çankaya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şenay Serin’in katılımı ile Next Level AVM Müdürü Hakan Büyükmanav tarafından teslim edildi. Okullarda eğitim gören tüm öğrencilere verilmek üzere yardımcı ders kitapları da okul müdürlerine verildi.

Okulları ziyaret ederek tablet ve yardımcı kitapları teslim eden Next Level AVM Müdürü Hakan Büyükmanav, çocuklara sağlık ve başarı dileklerini iletti.



İlgili etiketler : Next Level Avm, Askıda Tablet, Sosyal Sorumluluk,

Haber Sahibi

Ankara Next Level AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Mart 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 12 Mart 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2021
  • Trafik

    : 2808

Diğer Ankara Next Level AVM Haberleri

Benzer Haberler