Çocukların Tüm Okul İhtiyaçları Morhipo.com'da

  • 3 yıl önce eklendi
  • 1997 defa incelendi
  • Puan : star star star 14 incelemede 2,71 puan almıştır.
Uzun bir sürenin ardından online eğitimin yanı sıra yüz yüze eğitimin de başlamasıyla birlikte, hem öğrencileri hem de velileri okula hazırlık heyecanı sardı. Modanın e-ticaretteki adresi Morhipo.com, yeni eğitim yılında okul kıyafetlerinden kırtasiye ürünlerine, online eğitim için gerekli elektronik ürünlerden sırt çantalarına kadar tüm okul ihtiyaçlarını özel fiyatlar ve indirim fırsatlarıyla sunuyor.

Morhipo.com, yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilere, özel fiyatlarla ihtiyaçları olan ürünleri sunuyor. Okula giderken çocukların hem severek giyecekleri hem de rahat edecekleri kıyafetler 19,90'dan, en rahat ve kaliteli okul ayakkabıları 29,99'dan, rengarenk okul çantaları ise 59,99'dan başlayan fiyatlarla Morhipo'da.com'da yer alıyor.

Kıyafetlerin yanı sıra çocukların birincil ihtiyacı olan en kaliteli kırtasiye ürünleri de yine en özel fiyatlarla modanın e-ticaretindeki adresinde bulunuyor. Boya kalemlerinden not defterlerine, kalem kutusundan su matarasına kadar çocukların ihtiyacı olan tüm ürünler, sitede bulunuyor.

Modanın e-ticaretteki adresi, online eğitime devam eden öğrencileri de unutmuyor. Evde eğitimi kolaylaştıracak elektronik ürünler; kulaklıklar, yüksek performanslı bilgisayarlar, kullanım rahatlığı sunan mouse ve klavyeler de özel fiyatlarla müşterilerle buluşuyor.

Ayrıca; Nike ve Skechers'ın en havalı ve ergonomik ayakkabıları, Buse Terim ve U.S. Polo Assn.'in birbirinden renkli ve eğlenceli tasarıma sahip kıyafetleri, okula dönüş heyecanına özel 200 TL ve üzeri alışverişte 50 TL indirim fırsatıyla



İlgili etiketler : Morhipo, Okul Alışverişi,

Haber Sahibi

Morhipo
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Ekim 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 16 Ekim 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Kasım 2020
  • Trafik

    : 1997

Diğer Morhipo Haberleri