Triko Mısırlı, Kadına Şiddete Hayır Etkinliği

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3074 defa incelendi
  • Puan : star star star 171 incelemede 2,83 puan almıştır.
Trikonun öncüsü TRİKO MISIRLI "Kadına Şiddete Hayır" kampanyasıyla Türkiye'de kadına yönelik şiddete dikkat çekmeye çelşarak Müşterileri ile işbirliği yapıyor.

60 yılı aşkın tarihi boyunca ilklere imza atan  TRİKO MISIRLI  bu kez annelerimiz, ablalarımız, kızlarımız, kız kardeşlerimiz hatta kız arkadaşımız ya da anneannemiz, babaannelerimiz, halalarımız, teyzelerimiz, yengelerimiz; kadınlarımız için sorumluluk üstleniyor. Ülkemizin yarınlarının kadı ların elinde, yüreklerinde, geleceklerinde olduğunun bilinciyle MOR ÇATI ürünleriniz mağazalarında sergiliyor ve satışa sunuyor. Aynı zaman 7 - 8 - 9 Mart tarihlerinde  de TRİKO MISIRLI  mağazalarındaki satışlardan elde edilecek gelirin %10'unu MOR ÇATI 'ya ayırıyor...

Değerli sanatcıların katılımı, TRİKO MISIRLI SUADİYE mağazasını ziyareti sayesinde halkın ilgisinin daha da fazla çekilmesi planlanan "Kadına Şiddete Hayır" etkinliği ile Türkiye'de kadına yönelik şiddet konusunda farkındalık yaratılmasına katkıda bulunuyor.

Sizden TRİKO MISIRLI'nın " Kadına Şiddete Hayır" etkinliğine bekliyoruz...

Mor Çatı 20 yıldır, kadınların şiddet görmediği bir dünya için çalışıyor ve sizin desteklerinizi bekliyor.

Bizde Alisverisrehberi.com olarak Triko Mısrılı'nın düzenlediği bu önemli etkinliği destekliyor ve ziyaretcilerimizden de bu önemli göreve destekleriniz bekliyoruz.





İlgili etiketler : Triko Mısırlı, Mor Çatı Vakfı, Kadına Şiddete Hayır, Etkinlik,

Haber Sahibi

Triko Mısırlı
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Mart 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 7 Mart 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 11 Mart 2012
  • Trafik

    : 3074

Benzer Haberler