Forum İstanbul Erken Yılbaşı Sevincini Tüm Çocuklarla Paylaştı

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2095 defa incelendi
  • Puan : star star star 166 incelemede 3,48 puan almıştır.
Forum İstanbul, yeni yıla sayılı günler kala Toplum Gönüllüleri Vakfı işbirliğiyle Beykoz Karlıtepe İlköğretim Okulu’nda bir yılbaşı partisi düzenledi.

Pis Yedili dizisinin oyuncularının da katıldığı partide, çocuklar çok sevdikleri çizgi film kahramanları Bugs Bunny ve Arkadaişarı’yla birlikte eğlenceli vakit geçirdi.

Forum İstanbul ziyaretçilerinin katkıları ve çeşitli etkinlikler aracılığıyla toplanan oyuncaklar da çocukların yüzünü güldürdü.

Forum İstanbul, Toplum Gönüllüleri Vakfı işbirliğiyle, yılbaşında çocukların yeni yıl mutluluğuna ortak olmak amacıyla keyifli bir etkinliğe imza attı.

25 Aralık Çarşamba günü, çocukların severek izledikleri, Gani Müjde’nin senaristliğini yaptığı
Pis Yedili dizisinin oyuncuları, yanlarına aralık ayı boyunca düzenlenen bir dizi etkinlikle toplanan oyuncakları ve çocukların en sevdiği çizgi film kahramanlarından Bugs Bunny, Tweety ve arkadaşlarını da alarak Beykoz Karlıtepe İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret etti.

Forum İstanbul’da bulunan havuzda, cemiyet hayatının tanınmış isimleri ve çocuklarının katıldığı yılbaşı partisinde ve Forum İstanbul’da en sevilen Looney Tunes karakterlerinin renk kattığı yılbaşı etkinliğinde toplanan oyuncaklar, düzenlenen yılbaşı partisinde çocuklara dağıtıldı.

Onlar için toplanan ve özenle paketlenerek hazırlanan oyuncakları büyük bir keyifle açan çocuklar, yılbaşını yeni oyuncaklarıyla karşılamanın mutluluğunu yaşadı. Çocuklar ayrıca severek izledikleri Pis Yedili dizisinin oyuncularıyla eğlenceli vakit geçirip bol bol fotoğraf çektirdiler.

Bugs Bunny, Tweety ve arkadaşlarıyla birlikte şarkılar söyleyip oyunlar oynayan çocuklar, Forum İstanbul yılbaşı ağacının da son süslerini hazırlayıp, istedikleri yere kendileri takarak, ağaca son şeklini verdiler.

Forum İstanbul ve Toplum Gönüllüleri Vakfı işbirliğiyle hayata geçirilen kampanya kapsamında ayrıca 50 Toplum Gönüllüsü gence bir yıl süreyle eğitim ve proje desteği verilecek.




İlgili etiketler : Forum İstanbul, Toplum Gönüllüleri Vakfı, Etkinlik,

Haber Sahibi

Forum İstanbul
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Aralık 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2013
  • Trafik

    : 2095

Diğer Forum İstanbul Haberleri

Benzer Haberler