Metro, 31. Mağazasını Denizli'de Açtı!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2485 defa incelendi
  • Puan : star star star star 19 incelemede 3,95 puan almıştır.
Metro Toptancı Market’in 18. ildeki 31. satış noktası olan Denizli Mağazası,  Denizli kent protokolü, Metro Toptancı Market üst yönetimi ve   Denizlili profesyonellerin katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Metro Toptancı Market, 31. mağazasını Denizli’de hizmete açtı. 5.000 metrekare satış alanına sahip ‘küçük mağaza konsepti’ ile hizmet verecek olan mağaza, fonksiyonelliğiyle Denizlilerin dikkatini çekecek. 150 kişinin istihdam edileceği mağazada, çalışanların %98’i Denizlililerden oluşuyor.

Denizli mağazasının açılışı nedeniyle düzenlenen törene, Denizli kent protokolü, Metro Toptancı Market üst yönetimi ve Denizlili profesyoneller katıldı. Mağaza açılışında kurdele kesimi, Denizli’nin yerel değerleri olan Buldan Bezi ve Kale Biberi’ni üreten üreticiler ve cam işleme ustasıyla birlikte gerçekleştirildi.

Özkerkan: “Yerel ürün ve üreticiye destek vermek, önceliğimizdir…”
Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan, açılışta yaptığı konuşmada, tarım, tekstil ve turizm alanında yarattığı katma değerle önemli bir ekonomik mucizeye imza atan Denizli’ye hizmet verecek olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Özerkan, “25. yılımızı kutlamaya hazırlandığımız Türkiye’de, ilk günden bu yana profesyonellerin en güvenilir iş ortağı olmak hedefiyle çalıştık. Hep uzun soluklu ilişkiler kurmaya önem verdik. Bugün, 5.000 kişiye istihdam sağlıyor, toplam 1 milyondan fazla müşteriye hizmet sunuyor, 3.000’in üzerinde tedarikçiyle işbirliğimizi büyük verimle devam ettiriyoruz” dedi.

Metro’nun global düşünüp, yerel hareket eden bir şirket olduğunu vurgulayan Özerkan, şöyle konuştu: “Bugün Metro mağazalarında satılan ürünlerin yüzde 97’si Türkiye’de üretilmektedir. Mağaza açtığımız illerde, yerel üreticilerle çalışmak ve onlara destek vermek, önceliğimizdir. Yerel üreticilerle uluslararası bilgi birikimimizi paylaşmamız, üretilen ürünlere uluslararası kalite standartları da getiriyor. Yüksek standartlarda üretilen birçok yerel ürünümüzü hem mağazalarımızda satışa sunuyor, hem de farklı Metro ülkelerine ihraç ediyoruz.”

Denizli’nin dünyaca ünlü yerel değerleri, Metro mağazasının raflarında…
Metro’da satılacak ürünleri belirlerken, bölgenin var olan değerlerinin korunması ve ticari değer kazanması için de büyük çaba gösterdiklerini kaydeden Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan, “Bu doğrultuda Denizli’nin en önemli tekstil ürünü olan coğrafi işaretli ‘Buldan bezini’ desteklemek amacıyla mağazamızda özel bir alan ayırdık. Ayrıca Türkiye genelindeki tüm mağazalarımızda Buldan bezi satışı yapmayı planlıyoruz. Yine Denizli’nin önemli ürünlerinden Kale Biberi, Denizli’nin ünlü ‘el üretimi cam ürünleri’ ve ‘Yatağan bıçakları’ da Denizli mağazamızın yanı sıra Türkiye genelindeki tüm Metro mağazalarının raflarında tüketicilerimizle buluşacak” diye konuştu.

Metro, müşterisinin ayağına gidiyor…
Profesyonel müşterilerin beklentilerinin yıllar içinde değişim gösterdiğini belirten Özerkan, açıklamalarına şöyle devam etti: “Bugün müşterilerimiz için vakit her şeyden kıymetli; mağazaya gelmek zaman gerektiren bir iş, ama aynı zamanda satın aldıkları ürünlere de dokunmak istiyorlar. Biz de müşterimizin ürünü görmesini, dokunmasını sağlıyoruz. Saha satış ekibimizle müşterimizin ayağına giderek, işinde o ürünü nasıl farklı şekillerde kullanabileceğini anlatıyoruz. Ayrıca sevkiyat hizmetimiz sayesinde müşterimizi mutfağından çıkartmadan ürünü tam istediği gün ve saatte ayağına teslim ediyoruz.”

Metro Denizli Mağazası, fonksiyonelliğiyle dikkat çekiyor
Metro Toptancı Market Denizli Mağaza Müdürü Erdal Çıtak da Denizli Mağazasının fonksiyonelliğine dikkat çekerek, “5.000 metrekare satış alanına sahip olan mağazamızda, ‘küçük mağaza konsepti’ uygulayacağız. Müşterilerimizin ürünlere erişimini zaman tasarrufu açısından kolaylaştırdığımız mağazamızın ayrıca yaklaşık 170 araçlık otoparkı da bulunuyor. Bu bağlamda çok fonksiyonel bir alan yarattığımızı belirtmek isterim. Denizli’deki müşterilerimize en kaliteli hizmet sunmak için çalışacağız” dedi.

Metro esnafa “Patron Sizsiniz” diyor
Metro, rekabet ortamında esnaf ve bakkalların ayakta kalması için desteklerini sürdürüyor. Türkiye genelinde yürüttüğü esnafa destek projelerini Denizli’de de uygulayan Metro’nun bu projelerden biri de 'Patron Sizsiniz' projesi. Bu proje ile Metro, bakkalların kendi işlerinin patronu olmalarına destek oluyor. Proje kapsamında, esnafın ekipmanların sahibi olması sağlanarak, ürün teşhir-tanziminde zorlayıcı yaptırımlar yerine istedikleri ürünü istedikleri yerde, diledikleri gibi sergilemelerine ve satmalarına imkân sağlanıyor. Metro bakkallara, sabit fiyat avantajı ve uygun ödeme seçenekleriyle tüm gıda/gıda dışı ürün, ekipman, tanzim- teşhir desteği gibi tüm ihtiyaçları olan kalemleri tek çatı altında sunuyor.

Metro proje kapsamında bakkalların ihtiyaç duyduğu tüm ekipmanları anahtar teslimi ve kredi desteğiyle sunarken; bakkallara günümüz ticaret anlayışına paralel, en çok dikkat edilmesi gereken doğru ürün çeşitliliği, satış destek aktiviteleri, stok-sipariş yönetimi ve yerleşim planı gibi önemli konularda da ücretsiz profesyonel destek veriyor ve onlara rekabet avantajı sağlıyor.

Metro profesyonellerin yanında…
Türkiye’de 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren Metro Toptancı Market, profesyonellerin güçlü iş ortağı kimliğiyle, oteller, restoranlar, kafeler, bakkallar, ofisler, okullar, fabrikalar ve işletme mutfakları gibi profesyonellere hizmet veriyor. 

Türk Mutfağı ve kültürünün dünyada hak ettiği konuma yükselmesi için genç ve yenilikçi şeflere büyük görev düştüğüne inanan Metro Toptancı Market, genç şeflerin dünya sahnesine çıkması için onlara yardımcı oluyor.

Metro Toptancı Market ayrıca, Türkiye’nin yerel değerlerine verdiği önem çerçevesinde Finike portakalı, Karacadağ pirinci, Antakya’nın halhalı zeytini, Ortaca limonu gibi Coğrafi İşaretli Ürünler’i raflarına taşıyor ve üreticiye destek oluyor. Hayvanların fiziksel ve psikolojik açıdan sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmelerini sağlamayı amaçlayan Hayvan Refahı Projesi’ni sürdüren Metro, son olarak, kendi sektörlerinde çevresel, sosyal, finansal ya da operasyonel alanlarda fark yaratmış ve fayda sağlamış girişimcileri Türkiye gündemine taşımak için ‘Metro Sosyal Girişimci Ödülleri 2014’ü hayata geçirdi.



İlgili etiketler : Metro, Metro Market, Metro Mağazaları, Metro Denizli, Mağaza Açılışı,

Haber Sahibi

Metro Market
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Temmuz 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2014
  • Trafik

    : 2485

Diğer Metro Market Haberleri

Benzer Haberler

  • Metro Market Metre 32. Mağazasını Malatya'da Açtı

    Metre 32. Mağazasını Malatya'da Açtı

    Metro Toptancı Market, Türkiye genelindeki 32. satış noktasını Malatya’da açtı.   Dünyanın lider toptancı marketi Metro, Türkiye’deki 25. yılında 32. satış noktasını Malatya’da profesy...
    30 Nisan 20151966 defa incelendi
  • Metro Market Metro, Güneşli Mağazasını Yeniden Tasarlayarak Hizmete Sundu

    Metro, Güneşli Mağazasını Yeniden Tasarlayarak Hizmete Sundu

    Türkiye’de 25.yılını kutlayan Metro Toptancı Market, Türkiye’de açtığı ilk mağazası olan Güneşli mağazasını yenilenen yüzüyle müşterileriyle buluşturdu. Müşterilerinin hayatını kolaylaştırma...
    17 Haziran 20151830 defa incelendi
  • Metro Market Metro Market 50. Yıl Kampanyası Çekiliş Sonuçları

    Metro Market 50. Yıl Kampanyası Çekiliş Sonuçları

    Metro 50. yılına özel düzenlediği "Büyük Çekiliş" kampanyası sonuçlandı... Metro Grosmarketlerin 50. yılına özel 4 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasında düzenlediği ve kampanya tarihleri ara...
    7 Kasım 20144078 defa incelendi
  • Metro Market Metro, YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'na Coğrafi İşaretli Ürünleriyle Katıldı

    Metro, YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'na Coğrafi İşaretli Ürünleriyl

    Türkiye'de yerel değerlerin korunarak yaşatılmasına büyük önem veren Metro Toptancı Market, Antalya’da bu yıl 5.’si düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na, kendi raflarında yer verdiği yö...
    23 Ekim 20142264 defa incelendi
  • Ülker Metro Ülker Metro BMW 320İ Çekiliş Sonucu

    Ülker Metro BMW 320İ Çekiliş Sonucu

    24 Ekim 2016 - 22 Ocak 2017 tarihleri arasında Metro Klasik 40g, Metro Yer Fıstığı 32g, Metro Büyük Boy 56g, Metro Klasik 5x40g, Metro Yer Fıstığı 5x32g ürünlerinden satın alan ve ürünlerin ...
    30 Ocak 20172624 defa incelendi