MARKA 2011'de Avea Rüzgarı Esecek

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3127 defa incelendi
  • Puan : star star star 41 incelemede 2,51 puan almıştır.

Bu yıl 12’incisi düzenlenen Uluslararası MARKA Konferansı’nda (MARKA 2011-International Brand Conference of Istanbul) Avea rüzgarı esecek. 15-16 Aralık 2011’de Swissotel Bosphorus’ta dünyaca ünlü isimleri buluşturmaya hazırlanan MARKA 2011’de Avea hem eğlendirecek, hem kazandıracak.

100 metrekarelik alana kurulacak ve konuklarını “Hayat Avealıya Güzel” sloganıyla karşılayacak Avea Lounge’da futboldan müziğe kadar birbirinden eğlenceli standlar yer alacak. Futbol meraklıları 1 ay ücretsiz lig paketi, müzik tutkunları ise Avea Escape to Music ve Avea Sıradışı Müzik kapsamında dünyaca ünlü sanatçılar Rox ve Diego El Cigala’nın konser biletlerini kazanma şansı bulacak. Sahiplerini bekleyecek toplam 2.223 hediye arasında ücretsiz aveamuzik.com kartları, marka ortaklıkları kapsamında 13 farklı markayla yapılan işbirliği dahilinde 338 adet hediye çeki, hediye SMS ve konuşma paketleri de olacak.

MARKA 2011’de esecek Avea fırtınası bununla da sınırlı değil. Dünyaca ünlü marka temsilcilerinin yanı sıra Türk iş dünyasının etkin isimlerinin de yer alacağı konferansta Avea poken standıyla bir ilke imza atacak.

Türkiye’de ilk kez bir GSM markası aracılığıyla teknoloji tutkunlarıyla buluşturacağı Avea NFC poken uygulaması konferans boyunca Avea Lounge’da tanıtılacak. Kartvizit toplama ihtiyacı vermeyen ve yakın temas ile insanları birbiriyle tanıştıran Avea NFC poken uygulamasını gün boyunca en çok kullanan 2 katılımcıya da maç bileti şansı sunulacak.




İlgili etiketler : Marka 2011, Avea, Marka Konferansı,

Haber Sahibi

Avea
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Aralık 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 16 Aralık 2011
  • Trafik

    : 3127

Diğer Avea Haberleri

Benzer Haberler