İstanbul Jewelry Show Atasay ve Asgold'un Tasarımları İle Renkleniyor

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2161 defa incelendi
  • Puan : star star star star 59 incelemede 3,73 puan almıştır.
Modernden klasiğe günün her anını değerli aksesuarla tamamlamak isteyen kadınlara 10 alt markasıyla yılda dört ayrı koleksiyon hazırlayan Atasay Mücevherat, dikkat çekici tasarımlarıyla ‘İstanbul Jewelry Show’a yine renk katıyor. Fuara Joint Ring, yüzüklü bilezik ve “Dans Eden Pırlanta” tasarımlarıyla damgasını vuran Atasay’ın fuarda sergilediği en pahalı ürünü kalp, damla, markiz ve oval taşlardan oluşan el yapımı zümrütlü gerdanlık ve küpelerin fiyatı 300 Bin TL.

Her yaşam biçimine uygun altın ve mücevherat tasarımlarıyla yıl boyunca tüketicilerin yaşamlarındaki tüm özel günleri değerli kılan Atasay Mücevherat, bu yıl 37.’si düzenlenen İstanbul Jewelry Show’da (İstanbul Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı) yerini aldı. Ürünlerini 1. Hall’de H 02-22 ve I 01-21 no’lu standında sergileyen Atasay’ın 200 TL ile 300 Bin TL fiyat aralığındaki birbirinden şık ve eşsiz tasarımları ile yeni koleksiyonları ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. 

Türkiye’nin En Sevilen Mücevherat Markası: Atasay
MediaCat Dergisi’nin IPSOS işbirliğiyle yaptığı “Türkiye’nin Lovemark’ları” araştırmasında bu yıl ilk kez kapsama alınan mücevherat sektöründe “En Sevilen Marka (Lovemark)” seçilen Atasay, bu yıl ayrıca önce Superbrands Türkiye 2012, ardından da uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance‘ın açıkladığı “Türkiye’nin En Değerli Markaları” listesinde mücevherat sektöründen yer alan tek marka olmuştu.Türkiye’nin Lovemark’ı olarak göz kamaştıracak tasarımlarını İstanbul Jewelry Show’da müşterilerinin beğenisine sunan Atasay’ın fuarda sergilenen ürünleri arasında; Atasay’ın dünya trendlerini harmanlayarak tasarladığı elmas ve pırlantalı modelleri, antik elmas görünümlü taşlı modeller, pırlanta ve elmasla süslenmiş değerli (zümrüt, safir, yakut) ve yarı değerli (blue topaz, ametist, turmalin vb) taşlı ürünler; 8 ayar ve 18 ayar beyaz ve rose altın, zirkon taşlarla bezenmiş 14 ayar yeşil-beyaz ve kırmızı altın kafes etkili ürünler, “joint ring” akımının değerli parçaları, yüzüklü bilezikler, şahmeranlar, ihtişamlı şövalye yüzükler, organik formlu ürünler, avangart yaklaşımları seven hanımlar için siyah rodajlı gösterişli altın ve pırlantalı tasarımlar bulunuyor.

Moda Tasarımcısı Özlem Süer’in danışmanlığında ve Özgül Sokullu koordinatörlüğünde geliştirilen birbirinden şık ve ikonik mücevherlerle modern, romantik, geleneksel ve gösterişli her kadının ışıltısını yansıtan Atasay 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonundaki çok özel parçalar da fuarda sergileniyor.

Pırlantanın aşkla dansı…
Asgold Gifty, günün her anında şık ve trendy yaşam süren, kendini değerli taş ve ilginç tasarımlarla farklılaştırmayı seven kadınlar ile değerli ve şık hediyeler vermeyi/almayı seven kadın ve erkek tüketiciler için çok özel parçalar sunuyor.

Asgold Gifty’nin yeni tasarımı “Dans Eden Pırlanta” koleksiyonundaki yüzük ve kolye de ilk kez İstanbul Jewelry Show da sergileniyor. Kusursuz el işçiliğinin büyülü dünyasında farklı bir formda vücut bulan aşkın taşı pırlanta, Gifty tasarımlarıyla aldığı ilk dokunuş sonrasında 15 saniye boyunca titreyerek, vücut hareketine bağlı olarak da dansına devam ediyor. Gifty “Dans Eden Pırlanta”, koleksiyondaki pırlantalarla bezenmiş çeşitli formların ortasında kolye, yüzük ve küpe tasarımlarıyla ışıldıyor.

Rengarenk taşlı ürünleriyle enerjinize enerji katmaya devam eden Asgold Gifty’nin diğer tasarımları arasındaki kişiselleştirilmiş takılar, anne ve anne adaylarına yönelik hazırlanmış “ayak izi” koleksiyonu, yılan ve kuru kafa figürleri ile işaret parmağında kullanılacak minimalist parçalar fuarda sergileniyor. Gifty’nin siyah ve kahverengi pırlantayla bezenmiş yüzüklerine siyah rodajı katarak hazırladığı tasarımlar ise adeta yüzük partisine davet ediyor.

Yeni sezonun trendleri arasında yer alan altın madeninin üzeri farklı kaplama teknikleriyle düzenlenmiş kolye ve yüzükler de stantta öne çıkan parçalar arasında bulunuyor.

Myras ''Bir Devrin Mirası: Mimar Sinan'' koleksiyonuyla tarihe gizemli bir yolculuk
Osmanlı İmparatorluğu döneminde yarım yüzyıl boyunca Baş Mimarlık etmiş ve imparatorluğun gücünü simgeleyen başyapıtların uygulanmasında birinci derecede rol alan Mimar Sinan’ın tasarım izlerini yansıtan Myras “Bir Devrin Mirası: Mimar Sinan” koleksiyonu Sonbahar-Kış 2013/14 tasarımları da fuardaki en özel yerini alıyor. Myras koleksiyonundaki çok özel parçala 600 TL-6350 TL fiyat aralığında; yeşil altın, pembe (kırmızı) altının kullanıldığı  yüzük, kelepçe, şahmeran, gerdanlık, derili bileklik gibi ürün gruplarından oluşuyor.

Fuarda öne çıkan diğer Atasay markaları ise;
Belle Atasay: Dünya trendleriyle mücevher gardırobunu oluşturan, kadınların iş hayatından spor şıklığa kadar günün her diliminde anı yakalamaları için tasarlanan Belle Atasay, Sonbahar-Kış 2013/14 koleksiyonu; Ambiance, Aura, Juicy ve Empathy olmak üzere dört konseptten oluşuyor. 390 TL-4.720 TL fiyat aralığında tüketiciyle buluşan ve üreten, şehirli, çalışma ve kişisel hayatı pratik, konfora önem veren, yalın bir görünüme sahip entelektüel, zamanı durdurmayı başaran, hayatın tadını çıkarmayı bilen, eğlenceli, romantik, hayalperest ve yeniliklerden korkmayan kadınlar için tasarlanan Belle konseptleri, günümüz modasını farklı stillerde yeniden yorumluyor.

Mücevher gardırobunda “joint ring” akımının öncüsü olacak, Belle Atasay Juicy konseptindeki yüzük tasarımları da, şıklık anlayışına yeni bir bakış açısı getiriyor. Parmağının bütünü düşünülerek tasarlanan ve adeta el aksesuarı niteliğindeki Belle Atasay yüzük, boşluklu kafes formuyla minimalizmin şehir hayatında hızla ilerlediği önemli bir zamanı vurguluyor.

Belle Atasay Empathy konseptine ait simetri ayna etkili yüzüklü bilezik tasarımı da fuarda en dikkat çeken mücevherler arasında yer alıyor. Hem parmakta hem de bilekte çifte şıklık yaratan bu tasarım yeni sezonda üreten, konfora önem veren ve kendine yeni stiller yaratmaktan hoşlanan kadınların gözde mücevher seçenekleri arasında bulunuyor. 

Fantezi Pırlanta: Özel anları taçlandıracak büyülü mücevherler sunan Fantezi Pırlanta, gösterişli ya da sade, modern ya da klasik her stilde kadın için ideal mücevher seçimleri arasında yer alıyor. Fantezi Pırlanta’nın yeni sezon koleksiyonunda yine dünya pırlanta trendleriyle paralel özel kesim taşların yanı sıra renkli taşların özel tasarımlarla buluştuğu ürünler ve antik görünümlü elmas ürünler ön planda.
Parmağı boydan boya saran adeta parmağı mücevhere dönüştüren yüzükler, uzaktan adeta gözlerin odak noktası olan gösterişi yüzükler, özel tekniklerle siyaha kaplanan ürünlerin fantezi ile dansı yeni sezonda sıkça görülecek trendler arasında bulunuyor. Atasay Fantezi Pırlanta, fuarda 5000 karattan oluşan 3500 parça ürünü mücevher severlerle buluşturuyor.

Alyanz: Her zaman bol çeşidiyle seçim yapmada zorlu anlar yaşatan ve sadece “evlilik” sembolü değil günlük kullanımlardaki mücevher şıklığını da alyanslara taşıyan çok özel tasarımların yer aldığı koleksiyon Alyanz, 400 TL - 4000 TL arası fiyat seçenekleriyle mücevher severlerle buluşuyor.
One&Only: Her zevke hitap eden tek taş, beş taş ve tam tur, fantezi tek taş yüzükler, tek taş küpe ve kolye modelleri ışıltılarıyla cezbediyor. Üstelik 0.10 karat ve üzeri tüm tek taş yüzükler dünyada güven ve tarafsızlıkta en geçerli kurum HRD mücevher raporuyla sertifikalandırılıyor. Toplam 1300 adet ürünle 1200 TL- 83 bin TL fiyat aralığında fuardaki yerini alan One&Only koleksiyonu, yaklaşık 650 karatlık ışıltısıyla göz kamaştırıyor.

22 Ayar: Özel günlerin vazgeçilmezi, iddialı tasarımların yer aldığı görkemli bir altın markası. 22 ayarda denenmemiş teknikleri Asgold garantisi ve tasarım büyüsüyle sunan 22 Ayar, altında gösterişi sevenlerin bir numarası. 1500 TL - 15-20 bin TL fiyat aralığında sunulan koleksiyon; uzun kolyeler, mineli takımlar, şahmeran, kolye, küpe ve kelepçe gibi ürün gruplardan oluşuyor.

Asgold Coronet:
Pırlanta tek taş kategorisine yepyeni bakış açısı sunarak hayalleri gerçek kılan Coronet, ulaşılmaz olanı ulaşılabilir yapıyor. Akıllı karatların tırnaksız ve yükseltilmiş merkez tekniğiyle muhteşem tek taş efektlerine büründüğü koleksiyon yeni sezonda sokak trendleriyle buluşuyor. Tek taş efektli yüzük, küpe, mini set, kolye ucu, bileklik ve gerdanlıklar, elmas efektli yüzük, küpe ve gerdanlık tasarımları ile ikonik “love” gibi kelimeler ve şans simgeli yeni tasarımlar bu yıl fuarda sergilenecek ürünler arasında.

Asgold Classic: Bakımlı ve şık olmanın lüksünü ekonomik bütçelerle yaşatan Asgold Classic, kalite tutkunu ve fantezi görünümlü mücevher taşımayı seven kadınlar için ideal bir seçenek. 7500 adet ürünün bulunduğu koleksiyonda; gösteriş ve şıklığın peşinde olan kadınlar için seçim yapmakta zorlanacakları 200-6500 TL fiyat aralığında her bütçeye uygun binlerce çeşit ürün bulunuyor.  
Her ürün grubunun bulunduğu Asgold Classic, farklılığı uygun fiyatlara arayanların yine ilk adresi olacak.

Asgold Jou: Altında günümüz trendlerini yansıtan ve şıklığı tamamlayan eğlenceli tasarımlar, şımartılmayı seven, altının eğlenceli tasarımlarını takmaktan keyif alan ve güncel modayı takip eden kadınların; neşeli tasarımlarıyla eşini, annesini, sevgilisini, kızını ya da arkadaşını şımartmak isteyen erkeklerin aldıkları hediyelerdeki mutluluk hikayelerini anlatan eğlenceli bir marka…

Fuara yaklaşık 1500 parça ürünle katılan Asgold Jou, yeşil kırmızı ve beyaz olmak üzere farklı altın renklerinde 0,85-4,00 gr aralığında kolye, bileklik, küpe, yüzük ve bilezik tasarımlarıyla stanttaki yerini alıyor.

Çoğunluğu zirkon taşlı ürünlerden oluşan, mineli ve renkli taşlı tasarımların yer aldığı koleksiyonda yeni sezonda; lades kemiği motifli kolyeler, barışı çağrıştıran mesajlar, şans kolyeleri 150 TL-850 TL fiyat aralığında mücevher severlerle buluşuyor.




İlgili etiketler : İstanbul Jewelry Show, Atasay, Asgolg, Mücevherat, Takı, Altın, Aksesuar, Fuar,

Haber Sahibi

Atasay
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Ekim 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2013
  • Trafik

    : 2161

Diğer Atasay Haberleri

Benzer Haberler

  • Atasay Atasay Özgün Tasarımlarıyla İstanbul Jewelry Show'da

    Atasay Özgün Tasarımlarıyla İstanbul Jewelry Show'da

    Benzersiz tasarımları ve kalitesiyle Türk kuyum sektörüne yön veren Atasay Mücevherat Grubu, 4 -7 Ekim 2012 tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleştirilecek olan 35. İstanbul Uluslararası M...
    2 Ekim 20122467 defa incelendi
  • Atasay Atasay ve Asgold'un Tasarımları İstanbul Jewelry Show'da Göz Kamaştıraca

    Atasay ve Asgold'un Tasarımları İstanbul Jewelry Show'da Göz Kama

    Her yaşam biçimine uygun altın ve mücevherat tasarımlarıyla yıl boyunca tüketicilerin yaşamlarındaki tüm özel günleri değerli kılan Atasay Mücevherat, bu yıl 36.’sı düzenlenen kuyumculuk ve ...
    18 Mart 20132092 defa incelendi
  • Atasay Atasay Altın Çadır Günleri'ne Yurtdışından İlgi

    Atasay Altın Çadır Günleri'ne Yurtdışından İlgi

    Türk mücevher sektörünün öncü markası Atasay Mücevherat, Yenibosna’daki fabrikasında kurduğu çadır ile geçmiş sezona ait binlerce pırlanta, altın, gümüş ve çelik ürünleri maliyetine fiyatlar...
    6 Aralık 20122384 defa incelendi
  • Atasay Atasay Tasarımları Tüm İhtişamıyla İstanbul Jewelry Show'da

    Atasay Tasarımları Tüm İhtişamıyla İstanbul Jewelry Show'da

    Her yaşam biçimine uygun mücevher tasarımlarıyla her özel anı kutlanmaya değer kılan Atasay Mücevherat, bu yıl 38.’si düzenlenen kuyumculuk ve mücevherat sektörünün buluşma platformu ‘İstanb...
    20 Mart 20142556 defa incelendi
  • Atasay Yakutun Cezbedici Kırmızısı Atasay Almas Tasarımlarında

    Yakutun Cezbedici Kırmızısı Atasay Almas Tasarımlarında

    Yakutun cezbedici kırmızısı, kusursuz işçiliğin büyülü dünyası Atasay Almas tasarımlarında birer arzu nesnesine dönüşüyor. Bugüne hatta geleceğe yadigar bırakılabilecek, değer katan ve tari...
    10 Aralık 20142123 defa incelendi