Atasay Altın Çadır Günleri'ne Yurtdışından İlgi

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2385 defa incelendi
  • Puan : star star star 50 incelemede 3,4 puan almıştır.
Türk mücevher sektörünün öncü markası Atasay Mücevherat, Yenibosna’daki fabrikasında kurduğu çadır ile geçmiş sezona ait binlerce pırlanta, altın, gümüş ve çelik ürünleri maliyetine fiyatlarla müşterileri ile buluşturdu. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen geleneksel “Atasay Altın Çadır Günleri”nin açılışına müşteriler yine yoğun ilgi gösterdi. Çadırın açılışında, günün ilk yarısında ziyaretçi sayısı geçen yıla göre yüzde 50 arttı. Gelecek yıl yurtdışına açılma planları yapan Altın Çadır, daha şimdiden sınırlarını aşarak Türkmenistan, Slovenya ve Yunanistan gibi ülkelerden müşteri topladı.

Bu sabah saat 08:30’da kapıları açılan çadırın önünde müşteriler günün ilk ışıklarından itibaren beklemeye başladı. Yoğun ilgi nedeniyle kapıları erken açılan çadıra 20’şer kişilik gruplar halinde alınan müşteriler, hayallerindeki altın, pırlanta, gümüş ve çelik takıları uygun fiyatla satın alma fırsatı buldu.

En ucuz ürünün 10 TL olduğu Altın Çadır’da, en pahalı ürün ise mağaza satış fiyatı 48 bin 295 TL olan ve Altın Çadır’da 33 bin 770 TL’den satışa sunulan pırlanta gerdanlık oldu. Çadırın en pahalı ürünü olan pırlanta gerdanlığı alan kişiye, 1-31 Ocak 2013 tarihleri arasında Atasay mağazalarında pırlanta alışverişinde kullanabileceği 8 bin 442 TL’lik Hediye Para da verilecek.

Türkmenistan, Slovenya ve Yunanistan’dan müşteriler geldi
Atasay Altın Çadır Günleri’ne bu yıl yurtdışından da ilgi oldu. Slovenya’dan gelen bir bayan müşteri, kayınvalidesinin 80. doğum günü için elmas ya da pırlanta küpe almak üzere çadırı ziyaret etti. Türkmenistan’dan eşi ve iki çocuğu ile birlikte çadırı ziyaret eden bir müşteri ise küpe, kolye ve yüzük almak istediğini söyledi. Altın Çadır’a Ankara’dan günübirlik gelen ziyaretçiler de oldu.



İlgili etiketler : Atasay, Altın Çadırı, Atasay Mücevherat,

Haber Sahibi

Atasay
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Aralık 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2012
  • Trafik

    : 2385

Diğer Atasay Haberleri

Benzer Haberler